Armeeca31 написа:100% ПроБг ще го предават, вече двапъти гледах реклама в четвъртък от 22:00 ч.
и в четвъртък не трябва да има разделение Левски-Цска а да стискаме палци и за двата отбора,колкото повече точки натрупаме толкова по-добре

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Armeeca31 написа:100% ПроБг ще го предават, вече двапъти гледах реклама в четвъртък от 22:00 ч.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
azata написа:Е това ако стане ще бъде поредния кретенизъм от страна на нашите телевизии,който ще ни сервират през тази година.Незнам каква е тази чуденка от страна на медиите-мачът е Рома-ЦСКА и съм убеден,че ще има голям зрителски интерес.Или ако беше Бреша-Скрита Сила,щяха да си счупят краката кой да го излъчва.След добрата игра срещу Фулъм и чудесния мач срещу Левски,очаквам Армейците да вземат минимум точка от Рома,а защо не и две.
Gil-galad написа:azata написа:Е това ако стане ще бъде поредния кретенизъм от страна на нашите телевизии,който ще ни сервират през тази година.Незнам каква е тази чуденка от страна на медиите-мачът е Рома-ЦСКА и съм убеден,че ще има голям зрителски интерес.Или ако беше Бреша-Скрита Сила,щяха да си счупят краката кой да го излъчва.След добрата игра срещу Фулъм и чудесния мач срещу Левски,очаквам Армейците да вземат минимум точка от Рома,а защо не и две.
Абе 2 не знам дали ще могат да вземат, ама 3 ще са добре
originalni написа:Това да се мисли най малкото да се пише че няма да дават Цска е лудост ..
Всеки здравомислещ човек знае че мачът ще бъде предаван
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 15 госта