NBA Regular Season 22-23

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

pill
Контакти:

Re: NBA Regular Season 22-23

Мнениеот pill » 06 ное 2022 02:27

До колкото разбрах, идеята на филма е че африканците са богоизбрания народ, а не евреите. Това ли е антисемитизма? Затова ли трябва да се извинява и да е либерална подлога като останалите? Много ти е "ляво" мисленето. Сигурно си и за смяната на пола и травестити и лесбийки да заливат улиците лятото:)
“Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion.”

https://youtu.be/6kARhdu_yqk

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 06 ное 2022 09:55

pill написа:До колкото разбрах, идеята на филма е че африканците са богоизбрания народ, а не евреите. Това ли е антисемитизма? Затова ли трябва да се извинява и да е либерална подлога като останалите? Много ти е "ляво" мисленето.

И това (което за мен е несериозно, от гледната точка на човек, който изобщо не вярва в подобни неща), а и доста други неща се твърдят и във филма, а и в книгата.
Виж сега, има дълбоко религиозни хора, в случая говоря за обикновените евреи, не богаташите въртящи света, които действително могат да се обидят от подобен филм. Най-малкото на тях можеше да се извини.

pill написа:Сигурно си и за смяната на пола и травестити и лесбийки да заливат улиците лятото:)

Не че има някакво значение за темата, но не съм нито за, нито против. Дреме ми на дедовия кой с кого се мандръса или като какъв пол се усеща. Ти кат ги мразиш кво, става ти по-голям пишока ли? Изображение
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 06 ное 2022 10:04

На мен тия жалки конспиративни теории за евреите яко ме забавляват. Едва ли не, всички лошотии по света идват от тях...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 06 ное 2022 10:07

По принцип друго за което се говори във филма, че с пари и влияние са превзели медиите и контролират наратива и мисленето на голяма част от хората по света е вярно. Сега, дали и какви злини са докарали не мога да кажа, моите причини да не ги обичам са наследствени и надали ще се променят.
И все пак, аз не мразя обикновения Моше или Аврам, дето бачка от сутрин до вечер и изхранва семейството си. Както не бих мразил и циганин, който работи и се опитва да е част от обществото.

Изображение

pill
Контакти:

Мнениеот pill » 06 ное 2022 10:21

Drunken_Master написа:На мен тия жалки конспиративни теории за евреите яко ме забавляват. Едва ли не, всички лошотии по света идват от тях...

Не са само те. Другите са комунистите, но двете са взаимно свързващи - безбожници.
Последна промяна от pill на 06 ное 2022 10:24, променено общо 1 път.

pill
Контакти:

Мнениеот pill » 06 ное 2022 10:23

rhaegar написа:Ти кат ги мразиш кво, става ти по-голям пишока ли? Изображение

Да, от адреналина:))

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 06 ное 2022 10:24

pill написа:
Drunken_Master написа:На мен тия жалки конспиративни теории за евреите яко ме забавляват. Едва ли не, всички лошотии по света идват от тях...

Не са само те. Другите са комунистите, но двете са взаимно свързващи.

Дървени философи сте всички. Много ми е интересно, при това отпадъчно младо поколение, което не става и чеп за зеле от него, ако не бяха "лошите" комунисти, кой днес щеше да ви прекара електричество, да ви изкопае над 3000 язовира за да имате течаща вода. Да ви индустриализира държавата, да направи страната ни спортна сила в света, да постигне такива успехи в образованието и здравеопазването.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 06 ное 2022 10:48

Ооо, моля ви се, не и в тая тема.

Изображение

pill
Контакти:

Мнениеот pill » 06 ное 2022 10:57

[offtopic]Освен робуването по заводите и няколкото добре развити спорта, какво друго?

Убийства без съд (над 300 хиляди убити българи и над 100 милиона човека в световен мащаб), забраната на православното християнство, забрана да напускаш страната, лишаването от свобода без съдебен процес, опита да продадат България на СССР и да ни превърнат в техен кенеф и т.н, и т.н.[/offtopic]

И офтопика се е преебал;(

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 06 ное 2022 10:58

Над 300 000 убити българи !? :ДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДД
Изображение

Върни се в “Архив”