КБ Берое - ЦСКА София FT 0:2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: КБ Берое - ЦСКА София |06.04 - 19:15ч.|

Мнениеот 1982 » 07 апр 2016 00:15

alexdb написа:
1982 написа:Баш същите са - изрядни финанси.

Финансите са само едно от нещата. Има още доста изисквания, които практически аматьорски отбор не би могъл да изпълни. Не говоря за ЦСКА. Тя е нетипичен случай и там има обременяване от миналото.

А кое визираш - стадион ли ??! Ами, ако не е годен, се заявява годен такъв. Няма други пречки.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 07 апр 2016 00:19

alexdb написа:

Финансите са само едно от нещата. Има още доста изисквания, които практически аматьорски отбор не би могъл да изпълни. Не говоря за ЦСКА. Тя е нетипичен случай и там има обременяване от миналото.

Коя "Тя"? Доколкото съм запознат, ЦСКА е футболен/спортен/ клуб, т.е. "Той"!
"Левски" "То" ли е, или нямаш представа? ;)
Последна промяна от russia на 07 апр 2016 00:31, променено общо 1 път.
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
Хан Крум

Мнениеот Хан Крум » 07 апр 2016 00:22

Изображение

Това е то , харизмата . Голям Тончи .
Бате Борате,
кой е БАТЕ?
БАТЕ,БАТЕ!

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 07 апр 2016 00:27

W84me написа:
1982 написа:Но, ЦСКА и да не беше наказан, пак нямаше да играе, понеже не би взел лиценз за ЕКТ с това отношение към дълговете.

Точно така. Затова наказанието ще бъде считано за изтърпяно в сезон, когато сте взели лиценз за ЕКТ.

Ама не си напълно сигурно, нали? Просто ти се иска!
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 07 апр 2016 00:33

russia написа:
alexdb написа:

Коя "Тя"? Доколкото съм запознат, ЦСКА е футболен/спортен/ клуб, т.е. "Той"!
"Левски" "То" ли е, или нямаш представа? ;)

Ама Сашо Томов говори в женски род :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 07 апр 2016 00:38

Много голям мач момчета... :idea: Нашите лъвове им разказаха играта на хора които са национали и имат прекалено голям опит по българските терени.
Ицо Янев ги беше подредил като войници, без грешка отзад (което ме изненада всъщност).
Велико гостуване. Ще остане хубав спомен.
И пак ще се повторя... разликата между А и В група е в буквите.
И на последно място - никога не подценявайте ЦСКА София!
Лека вечер.

Beladona

Мнениеот Beladona » 07 апр 2016 00:57

djd написа:Браво на аматьорите! Напълниха ми душата!
След втория гол се дръпнахме назад, не знам дали беше заради умора или нещо друго, но ако заралии бяха по-добър отбор, можеха и да обърнат мача. На реванша трябва много да внимаваме. Берое е много опитен отбор.

Кво да внимаваме ?! Да в имаваме да не ги бием 3:0 , че все пак имат доста футболисти минали през ЦСКА ....Берое са едни държавни хрантутници както си пиша от известно време и най - умрелият частник ще се гаври си импотентното им отборче ! Тези идиоти харчат 7 млн лева държавна пара всяка година !

Beladona

Re: Да, това е ЦСКА!

Мнениеот Beladona » 07 апр 2016 00:59

anihilator написа:Първо поздравления за победата :!: Второ на въпроса това ви ли е А групата да това е и не ви искаме докато не си платите задълженията :!: Всички други си ги плащат -факт :!: В нова Агрупа ако има чисти и изрядни или с нова регистрация / което лично според мен си е чиста проба мошенничество /. Успех за купата.

Какво плащат вие бре , държавни хрантутници ....нали като бяхте в частни ръце ви видяхме колко плащате ?! :mrgreen: Банев си припомни ....

Beladona

Мнениеот Beladona » 07 апр 2016 01:03

Red joker написа:„НЕ СЕ ГАСИ ТУЙ ЩО НЕ ГАСНЕ“ :idea: -традициите са си традиции,Армейският дух е жив-НАПРЕД ЧЕРВЕНИТЕ :!: Голям мач на нашите момчета поздрави и за Ицо Янев и целият треньорски екип,благодарим ви за емоциите :!: Бях казал 1:1 ,но се радвам,че ме опровергаха!Очаква ни много тежък мач в София,но ще продължиме,просто няма начин ;)Отнасям се с насмешка и пренебрежение към мишоците ,които ще умрат от мъка и завист поради тази Победа -много сте малки,същински амеби,не бих си хвърлил плюнката върху вас :twisted: Поздравления и респект за тези,които въпреки Клубните пристрастия имаха силата и мъжеството да ни поздравят :!:

Хахахаха ! Жоки ръси мозък и тук ....къв тежък мач в София бре , Жокоооооо ?! Те не можаха да ни бият у Загора , та на Армията пред 15 000 ?! Я бегай да си пуцаш с пищовчето .....с тапешника ! :) честита победа , междудругото ! :)

Beladona

Мнениеот Beladona » 07 апр 2016 01:05

NOMER14 написа:
гражданин от село написа:Някой ще ни отвори ли очите защо Берое ни "легнаха"? :roll:

Единственото, което ми идва на ум, е да сблъскат на финала двата отбора на ГГ, за да се получи някакъв Казус. :roll:

Хахахахах ! Легнали ?! Казуса е ясен ....Любо Пенев е доста класи под Янев като треньор !!!

Върни се в “Архив”