Васил Божков на Армията. Анкета "За" и "Против", аргументи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Божков на Армията. Анкета "За" и "Против"

За
108
59%
Против
74
41%

Общо гласове: 182

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Васил Божков на Армията. Анкета "За" и "Против", аргумен

Мнениеот BRF » 11 юни 2015 11:34

Popokatepetal написа:
BRF написа:
Popokatepetal написа:
Обидите започват там, където свършват аргументите. Имах друго мнение за теб но....
То и за Бербатов не съм срещнал още цесекар да си признае, че го е псувал докато беше при вас. От къде ехтеше мощно онова "Бербатов курво", чуто от цяла България, остава загадка. Така е сега и с Божков. Който и да питам, все вика, че никога не бил срещу него, разбираш ли.

Ето,аз ще ти кажа!Бях срещу Орманджиев!Тогава Дуцето поведе тази война и ние го следвахме!Какво е целял-не знам!Знам ,че бях и със 7,8 години по-малък и разсъждавах по различен начин!
Това за мнението за мене,айде стига!КЗл си е КЗл,все едно да не си ни обиждал ти тук или пък на стадиона с вашите си там рефрени!Дайте да не се правим на големи моралисти,то от това лицемерие и глупота,държавата ни загива и такива като Божков,Батков,Пеевски,Доган и т. нт. си развяват коня!
Това е просто игра,която искам да ми носи наслада!Писна ми някакви си никакъвци да го управляват и да го точат,да го дискредитират!Същото което направиха титан,може да го направи и Божков сега!От къде да знам!

Не КЗЛ, а частта с милиционетската ми същност ме разочарова в коментара ти.
Причината поради, която ви копирах коментара на Георги Атанасов беше за да видите какъв лицемер и долнопробен манипулатор се явява един от стожерите на "червената идея". Човек, който години наред лъжеше и демагогстваше, определяйки посокота на мислене и действия на една никак не малка част от вашите фенове. И сега това лайно пак е на първа линия и огромна част от запалянковците пак са зад него.

Моля те,приеми най-искрените ми извинения :oops: !
Колкото до този,не го смятам за жив даже!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 11 юни 2015 11:35

veselinsk написа:
BRF написа:Някъде да съм споменавал,че бих подкрепил този отбор???От повече от 15 години следвам отбора навсякъде и да ЕКТ ми липсват,титлите също!Това лошо ли е?Не е ли това целта на състезанието-да си първи?За мене е това и трябва винаги да се следва!Това е същността на ЦСКА,да се борим винаги за победа,да сме за пример на другите,да сме номер 1 във всяко отношение!
Искам нормален клуб!

Болна работа, чуек :oops:

:?Искам фирмата която управлявам да е номер 1!Искам голямото ми дете да печели състезанията по математика на които участва!Искам малкото ми дете да стане най-добрия футболист в групичката му!Искам отбора ми да е първи!Искам държавата ми да е най-силна!Нямам болни амбиции за това,но го искам! Ако това ме прави болен,значи съм болен!

Потребителски аватар
veselinsk
Контакти:

Мнениеот veselinsk » 11 юни 2015 11:50

Мда, с това се изчерпва всичко в живота. Навсякъде да си най-добрия и номер едно. Типично българочалгарско мислене.
Изображение

Popokatepetal
Контакти:

Мнениеот Popokatepetal » 11 юни 2015 11:58

veselinsk написа:Мда, с това се изчерпва всичко в живота. Навсякъде да си най-добрия и номер едно. Типично българочалгарско мислене.

Ако стремежа да си винаги на върха беше действително "българочалгарско мислене", щяхме да сме в пъти по-богата и уредена държава. Но за съжаление примиренческото " каквото - такова" мислене преобладава в милата ни татковина и за това сме я докарали до тук.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 11 юни 2015 12:47

veselinsk написа:Мда, с това се изчерпва всичко в живота. Навсякъде да си най-добрия и номер едно. Типично българочалгарско мислене.

Ами да,това е нещото което движи света!Ако не си го разбрал,жалко за тебе!Вече твоето мнение,че съм болен ми звучи като комплимент!

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 11 юни 2015 12:53

Написаното е дело на човек, който вчера бе на първа линия за срещата с бизнесмена:

"ЦСКА вече не е на Божков! Най-авторитетният български клуб най-сетне се изтръгна от смъртната хватка на задкулисната футболна олигархия.

На историята принадлежи седемгодишната агония в Борисовата градина, довела отбора до ръба на съществуването, а неговите привърженици до жестоко морално страдание. Отива си един ненавиждан собственик, който не можеше или не искаше да стане "свой" на червената общност.

От първия до последния ден той говореше за "армейците" в трето лице и с хладно безразличие всячески се дистанцираше от ценностната система на ЦСКА. Истеричната реакция на сините кръгове и трогателната носталгия по Божков и Орманджиев подсказват много неща.

И най-вече това, че промяната на властта в Борисовата градина бе не просто наложителна, а животоспасяваща. Каквото и да се случи, по-лошо за ЦСКА не може да стане!(...)" :roll:
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 11 юни 2015 13:54

Ехааааа, 10 млн. бюджет, кой кат' вас бе, батеееее 8-)

Да чете сребролюбивият вярващ от село Плоски. :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 11 юни 2015 14:06

TristaNNN написа:Ехааааа, 10 млн. бюджет, кой кат' вас бе, батеееее 8-)

Да чете сребролюбивият вярващ от село Плоски. :)

Ей този лош 100-йчо бе,няма как да му простите,че се записа със златни букви в историята ви.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Мнениеот Червени Воини » 11 юни 2015 14:27

Achtung_Juden написа:Кажи си го - искаш титлички и евроуспехи, не те ебе, че ще станеш фен на Литекс. Щото реално това, че ще прекръстят Литекс на ЦСКА не означава нищо. Ти ако се прекръстиш на комшията ти Гошо ще се казваш Гошо, ама до там. Пак ще си си Киро.

Ония от Русе дето кръсти на Манчу Юнайтед,да не мислиш че го еВе какво мислиш или как ще го припознаеш.Той за себе си е Манчу Ю. и такъв ще си остане.Затова ти кво мислиш за нас,слабо НИ интересува ние ще сме на Българска армия,пеем си за ЦСКА,целуваме звездата.....и също така,остана омразата ви към нас,която е знак че и вие ще ни припознаете, което ме прави също щастлив!
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 11 юни 2015 15:20

Червени Воини написа:
Achtung_Juden написа:Кажи си го - искаш титлички и евроуспехи, не те ебе, че ще станеш фен на Литекс. Щото реално това, че ще прекръстят Литекс на ЦСКА не означава нищо. Ти ако се прекръстиш на комшията ти Гошо ще се казваш Гошо, ама до там. Пак ще си си Киро.

Ония от Русе дето кръсти на Манчу Юнайтед,да не мислиш че го еВе какво мислиш или как ще го припознаеш.Той за себе си е Манчу Ю. и такъв ще си остане.Затова ти кво мислиш за нас,слабо НИ интересува ние ще сме на Българска армия,пеем си за ЦСКА,целуваме звездата.....и също така,остана омразата ви към нас,която е знак че и вие ще ни припознаете, което ме прави също щастлив!

Никой нормален левскар няма да ви припознае, защото ако се случи това, което се готви - ЦСКА умира завинаги, а Литекс просто ще се преименува на ЦСКА, но ще си е Литекс. Навсякъде ще ви посрещат с Литекс, литекс, защото ще бъдете Литекс.

Върни се в “Архив”