Popokatepetal написа:BRF написа:Popokatepetal написа:
Обидите започват там, където свършват аргументите. Имах друго мнение за теб но....
То и за Бербатов не съм срещнал още цесекар да си признае, че го е псувал докато беше при вас. От къде ехтеше мощно онова "Бербатов курво", чуто от цяла България, остава загадка. Така е сега и с Божков. Който и да питам, все вика, че никога не бил срещу него, разбираш ли.
Ето,аз ще ти кажа!Бях срещу Орманджиев!Тогава Дуцето поведе тази война и ние го следвахме!Какво е целял-не знам!Знам ,че бях и със 7,8 години по-малък и разсъждавах по различен начин!
Това за мнението за мене,айде стига!КЗл си е КЗл,все едно да не си ни обиждал ти тук или пък на стадиона с вашите си там рефрени!Дайте да не се правим на големи моралисти,то от това лицемерие и глупота,държавата ни загива и такива като Божков,Батков,Пеевски,Доган и т. нт. си развяват коня!
Това е просто игра,която искам да ми носи наслада!Писна ми някакви си никакъвци да го управляват и да го точат,да го дискредитират!Същото което направиха титан,може да го направи и Божков сега!От къде да знам!
Не КЗЛ, а частта с милиционетската ми същност ме разочарова в коментара ти.
Причината поради, която ви копирах коментара на Георги Атанасов беше за да видите какъв лицемер и долнопробен манипулатор се явява един от стожерите на "червената идея". Човек, който години наред лъжеше и демагогстваше, определяйки посокота на мислене и действия на една никак не малка част от вашите фенове. И сега това лайно пак е на първа линия и огромна част от запалянковците пак са зад него.
Моля те,приеми най-искрените ми извинения
Колкото до този,не го смятам за жив даже!