Същевременно ЦСКА ще бъде и последната спирка за двамата.Чак смешно ми става като чета как Камбуров,който е на 31г.,избрал ЦСКА,за да си възродял кариерата...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
blue avalanche написа:Ако трябва да обобщим и за Камбуров,и за Маркиньос ЦСКА беше последния тролей.След като се оказа,че никой(ама НИКОЙ) друг не ги иска.Нали така?
Същевременно ЦСКА ще бъде и последната спирка за двамата.Чак смешно ми става като чета как Камбуров,който е на 31г.,избрал ЦСКА,за да си възродял кариерата...
blue avalanche написа:Ако трябва да обобщим и за Камбуров,и за Маркиньос ЦСКА беше последния тролей.След като се оказа,че никой(ама НИКОЙ) друг не ги иска.Нали така?
На "Армията" ще мислят за раздяла с най-добрите чак след Лига Европа
Александър Томов заяви, че треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов ще е водещ при преговорите с футболисти за лятната селекция.
"ЦСКА поема посока към надграждане и намирането на по-силни попълнения. Това е моето настояване. Младенов има водеща роля при преговорите и анализите на играчите. Има интерес към наши футболисти както от мениджъри, така и директно от дадени клубове. Бихме се споразумели за някои от нашите кадри, но има играчи, които не желаем да продаваме. Не бих искал да споменавам имената им. Ще мислим за изходящи трансфери, след като изявите на футболистите ни бъдат наблюдавани в Лига Европа", каза Томов пред Канал 3.
В същото време Стойчо Младенов настоява да се въведе пропускателен режим на "Армията". Специалистът искаше това да стане още през есента, но тогава ръководството на клуба не предприе нищо по въпроса. В момента на стадиона може да влезе всеки. Обсъждала се е идеята да се оказва пряк контрол върху влизащите на "Армията" и те да се записват на портала. Решението за това е в ръцете на управата на клуба.
Напоследък в Борисовата градина зачести присъствието на външни хора, които обезпокояват Стойчо и цялото ръководство на червените. Затова се обмислят и по-строги мерки за влизането на стадиона, за да няма излишно създаване на напрежение около отбора и клуба.
Бидзари: ЦСКА не са ми плащали от месеци
Италианският мениджьр Мариано Бидзари все още има да получава пари от ЦСКА. Това призна самият агент пред „Тема Спорт".
„Армейците” му дължат последната вноска от всички 108 000 евро, които Бидзари трябваше да получи, заради това, че доведе Грило, Акуаро и Гранден в отбора. Оставащата сума е малка, но 31-кратните шампиони са пропуснали крайния срок за превода. Мениджърът обясни как ще процедира в тази ситуация. Той разкри и подробности около бъдещето на клиента си Иван Маркович.
„В петък (б.а. - 6 юни) пристигам в България, за да се срещна с ръководството на ЦСКА. Причините за това са две. Първата - не са ми плащали нищо от месеци. Дължи ми се още една вноска, но клубът пропусна крайния срок. Ще седнем и се надявам, че ще се разберем за дължимата сума. Дано ми дадат много добро обяснение за забавянето. Знам, че им е много трудно, но... Втората тема, която ще засегнем, е бъдещето на Иван Маркович в клуба. Ще преговаряме за удължаването на неговия договор. ЦСКА поиска още преди няколко месеца да поднови контракта на моя клиент. В момента Маркович е обвързан до лятото на 2016 година и вероятно ще удължим договора му с една година", призна Бидзари.
Сръбският халф пък наскоро се е възстановил от травма в менискуса. Заради нея той пропусна последните два мача от миналия сезон. Маркович вече не изпитва болки и ще е готов за старта на подготовката. Неговите изяви с ЦСКА в Лига Европа ще бъдат следени от италиански и немски клубове, както и от израелския гранд Макаби Хайфа.
Румънецът Михай Дина няма да премине в ЦСКА
Трансферна цел номер 1 на ЦСКА Михай Дина няма да подпише с клуба. Румънецът е поискал заплата от 15 000 евро на месец, което на този етап е непосилно за "червените".
Дина е свободен агент, след като договорът му с АЕК (Ларнака) изтече. Стойчо се е срещнал с нападателя, но за съжаление е останал разочарован. Екзекутора държи на всяка цена тимът му да се сдобие с двама централни нападатели. Налаган ще бъде младият Тони Силва. Надежди се възлагат и на Антон Карачанаков. Алтернативи за фланговете са опитните Неманя Милисавлевич и Иван Стоянов. Венци Христов все още е актуален пред "червените". Не е изключено до старта на подготовката на 9 юни ЦСКА и Берое да постигнат договорка.
Както е известно, заралии не искат Христов след завръщането му от Металург (Донецк). От "Армията" не могат да платят на този етап 400 000 лева. Все пак Александър Томов за последно обеща, че има определена сума за двама нови играчи и нищо чудно Христов да облече червената фланелка.
"Меридиан Мач"
Red joker написа:Кировец написа:Ще нахвърлям няколко имена с потенциал да бъдат свързани с визитата на Стойчо в Гърция - ако приемем, че такава в действителност е имало с цел футболисти....
Нямах представа ,че си и меринджей...ааа пардон мениджър...малко ташак да става
Кировец написа:blue avalanche написа:Ако трябва да обобщим и за Камбуров,и за Маркиньос ЦСКА беше последния тролей.След като се оказа,че никой(ама НИКОЙ) друг не ги иска.Нали така?
Мдааа, а бяха времената на дедо Боре и Пардон.
blue avalanche написа:Кировец написа:blue avalanche написа:Ако трябва да обобщим и за Камбуров,и за Маркиньос ЦСКА беше последния тролей.След като се оказа,че никой(ама НИКОЙ) друг не ги иска.Нали така?
Мдааа, а бяха времената на дедо Боре и Пардон.
Само,че "дедо Боре" и "Пардон" дойдоха от Германия и Франция,а не от Тото Пд и Гигов ЕООД...Чак ли си?![]()
И нито един от двамата не твърдеше,че си "възражда кариерата"...
blue avalanche написа:Чак смешно ми става като чета как Камбуров,който е на 31г.,избрал ЦСКА,за да си възродял кариерата...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта