Селекцията на "Армията" - 2014

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Селекцията на "Армията" - 2014

Мнениеот blue avalanche » 02 юни 2014 08:55

Ако трябва да обобщим и за Камбуров,и за Маркиньос ЦСКА беше последния тролей.След като се оказа,че никой(ама НИКОЙ) друг не ги иска.Нали така?
Същевременно ЦСКА ще бъде и последната спирка за двамата.Чак смешно ми става като чета как Камбуров,който е на 31г.,избрал ЦСКА,за да си възродял кариерата...
Изображение

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 02 юни 2014 08:57

blue avalanche написа:Ако трябва да обобщим и за Камбуров,и за Маркиньос ЦСКА беше последния тролей.След като се оказа,че никой(ама НИКОЙ) друг не ги иска.Нали така?
Същевременно ЦСКА ще бъде и последната спирка за двамата.Чак смешно ми става като чета как Камбуров,който е на 31г.,избрал ЦСКА,за да си възродял кариерата...
Изображение

След мачовете ни с вас ,отново ще направи така,че да ти стане тъжно :mrgreen:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 02 юни 2014 08:58

blue avalanche написа:Ако трябва да обобщим и за Камбуров,и за Маркиньос ЦСКА беше последния тролей.След като се оказа,че никой(ама НИКОЙ) друг не ги иска.Нали така?
Изображение

Нещо се опита да кажеш ли? Гледай си вашите млади надежди Деко и Веско Минев и ни остави ние да се мъчим с Камбуров и Маркиньос.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 02 юни 2014 09:19

На "Армията" ще мислят за раздяла с най-добрите чак след Лига Европа

Алексан­дър Томов заяви, че треньорът на ЦСКА Стойчо Младе­нов ще е водещ при прего­ворите с футболисти за лятната селекция.

"ЦСКА поема посока към надграж­дане и намирането на по-силни попълнения. Това е моето настояване. Младе­нов има водеща роля при преговорите и анализите на играчите. Има интерес към наши футболисти как­то от мениджъри, така и директно от дадени клубо­ве. Бихме се споразумели за някои от нашите кадри, но има играчи, които не жела­ем да продаваме. Не бих ис­кал да споменавам имена­та им. Ще мислим за изхо­дящи трансфери, след като изявите на футболистите ни бъдат наблюдавани в Лига Европа", каза Томов пред Канал 3.

В същото време Стойчо Младенов насто­ява да се въведе пропуска­телен режим на "Армия­та". Специалистът искаше това да стане още през есента, но тогава ръковод­ството на клуба не пред­прие нищо по въпроса. В мо­мента на стадиона може да влезе всеки. Обсъждала се е идеята да се оказва пряк контрол върху влиза­щите на "Армията" и те да се записват на портала. Ре­шението за това е в ръце­те на управата на клуба.

Напоследък в Борисовата градина зачести присъ­ствието на външни хора, които обезпокояват Стой­чо и цялото ръководство на червените. Затова се обмислят и по-строги мер­ки за влизането на стадио­на, за да няма излишно съ­здаване на напрежение око­ло отбора и клуба.

Подобен подход не ми се струва много правилен, но пък ни трябват пари. После пак ще градим отбора в първенството. :(

Бидзари: ЦСКА не са ми плащали от месеци

Италианският мениджьр Мариано Бидзари все още има да получава пари от ЦСКА. Това призна самият агент пред „Тема Спорт".

„Ар­мейците” му дължат послед­ната вноска от всички 108 000 евро, които Бидзари трябваше да получи, заради това, че доведе Грило, Акуаро и Гранден в отбора. Оста­ващата сума е малка, но 31-кратните шампиони са про­пуснали крайния срок за превода. Мениджърът обясни как ще процедира в тази ситуация. Той разкри и подроб­ности около бъдещето на клиента си Иван Маркович.

„В петък (б.а. - 6 юни) при­стигам в България, за да се срещна с ръководството на ЦСКА. Причините за това са две. Първата - не са ми пла­щали нищо от месеци. Дължи ми се още една вноска, но клу­бът пропусна крайния срок. Ще седнем и се надявам, че ще се разберем за дължимата сума. Дано ми дадат много добро обяснение за забавяне­то. Знам, че им е много труд­но, но... Втората тема, коя­то ще засегнем, е бъдещето на Иван Маркович в клуба. Ще преговаряме за удължаване­то на неговия договор. ЦСКА поиска още преди няколко ме­сеца да поднови контракта на моя клиент. В момента Маркович е обвързан до ля­тото на 2016 година и веро­ятно ще удължим договора му с една година", призна Би­дзари.
Сръбският халф пък наско­ро се е възстановил от трав­ма в менискуса. Заради нея той пропусна последните два мача от миналия сезон. Маркович вече не изпитва болки и ще е готов за стар­та на подготовката. Негови­те изяви с ЦСКА в Лига Евро­па ще бъдат следени от ита­лиански и немски клубове, как­то и от израелския гранд Макаби Хайфа.

Румънецът Михай Дина няма да премине в ЦСКА

Трансферна цел номер 1 на ЦСКА Михай Дина няма да подпише с клуба. Румънецът е поискал заплата от 15 000 евро на месец, което на този етап е непосилно за "червените".

Дина е свободен агент, след като договорът му с АЕК (Ларнака) изтече. Стойчо се е срещнал с нападателя, но за съжаление е останал разочарован. Екзекутора държи на всяка цена тимът му да се сдобие с двама централни нападатели. Налаган ще бъде младият Тони Силва. Надежди се възлагат и на Антон Карачанаков. Алтернативи за фланговете са опитните Неманя Милисавлевич и Иван Стоянов. Венци Христов все още е актуален пред "червените". Не е изключено до старта на подготовката на 9 юни ЦСКА и Берое да постигнат договорка.

Както е известно, заралии не искат Христов след завръщането му от Металург (Донецк). От "Армията" не могат да платят на този етап 400 000 лева. Все пак Александър Томов за последно обеща, че има определена сума за двама нови играчи и нищо чудно Христов да облече червената фланелка.

"Меридиан Мач"
Последна промяна от dreben23 на 02 юни 2014 09:30, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 02 юни 2014 09:29

Изображение

Мдааа, а бяха времената на дедо Боре и Пардон.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 02 юни 2014 09:34

Red joker написа:
Кировец написа:Ще нахвърлям няколко имена с потенциал да бъдат свързани с визитата на Стойчо в Гърция - ако приемем, че такава в действителност е имало с цел футболисти....

Нямах представа ,че си и меринджей...ааа пардон мениджър :lol: ...малко ташак да става :lol:

Много искам да се занимавам с футбол, но вероятно няма да е този живот. Ще мина с FM-а. :(

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 02 юни 2014 09:48

Първо си измислят новини, а после гордо заявяват, че определените имена са скъпи за ЦСКА.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 02 юни 2014 09:50

Кировец написа:
Изображение

Само,че "дедо Боре" и "Пардон" дойдоха от Германия и Франция,а не от Тото Пд и Гигов ЕООД...Чак ли си? ;)
И нито един от двамата не твърдеше,че си "възражда кариерата"...

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 02 юни 2014 09:56

blue avalanche написа:
Кировец написа:
Изображение

Само,че "дедо Боре" и "Пардон" дойдоха от Германия и Франция,а не от Тото Пд и Гигов ЕООД...Чак ли си? ;)
И нито един от двамата не твърдеше,че си "възражда кариерата"...

Боли ме дедовия за ритнитопковците ви откъде са дошли. Пенсионери ли беха на по 36 години? Пенсионери беха. Ай, пукни се от яд.
Камбуров ще вкара повече от Божи. Пукни се от яд. И 5-та поредна ще навъртим с дедов гол! И в Европа ще играем за разлика от бебетата на Гонзи. Гледай само бардака как ще бъде оноден за пореден сезон! :lol: Свят ще ви се извие!

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 02 юни 2014 10:33

blue avalanche написа:Чак смешно ми става като чета как Камбуров,който е на 31г.,избрал ЦСКА,за да си възродял кариерата...
Изображение

При нас и на 40+ може да се възроди кариера докато при вас и на 20+ се закопава. ;)

Върни се в “Архив”