ТОПУЗАКОВ СЕ ВЪРНА В ЛЕВСКИ!
http://gong.bg/view_article.php?article_id=81906
Дано да е истина,дано да е истина,моля ви се дано да е истина !!!!!
Селекцията на Левски
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Селекцията на Левски
110 години любов!
ИСТИНА Е!!!!!!! СЕГА ОСТАНА И НАПАДАТЕЛЯ И АКО не е мн нахално няма да е зле да се вземе заместник на Сърмов 

трябва да се вземат някои от юношите които играха за дубала през миналия сезон и да се вземе под наем Наско Курдов.Връщането на Топчо,Бардон и Йовов не е много добър ход по добре е да започнеш да налагаш младие малко по малко, а не да връщаш стари футболисти според мен така трябва да постъпи ръководството 
страх ме е да започне мача с Санта Хулия/Тре Фиори
Идиотска селекция.. защо връщаме старите.Дали са на Левски,левскари са,играят със сърце и какво от това?!?!знам,че сега всички ще ми се нахвърлят,Топчо е левскар,да знам,и?Сега ако върнем и Телкийски и Джаеоба и Емо Ангелов и сме супер,а? 
САМО ЛЕВСКИ
- Cesc Fabregas
- Контакти:
anakin написа:страх ме е да започне мача с Санта Хулия/Тре ФиориИдиотска селекция.. защо връщаме старите.Дали са на Левски,левскари са,играят със сърце и какво от това?!?!знам,че сега всички ще ми се нахвърлят,Топчо е левскар,да знам,и?Сега ако върнем и Телкийски и Джаеоба и Емо Ангелов и сме супер,а?
Абсолютно съм съгласен!!!За какво сани играчи на 30 и кусур години?!?Дали са много,но е време да се отдадат на внуците си!
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Трябва нападател и още един халф. Даксон не е лош вариант
Какво става с Б. Табаков
Какво става с Б. Табаков
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
Жоб идва в Левски
Камерунецът Жозеф-Дезире Жоб ще се появи до часове в лагера на Левски, съобщава вестник "Стандарт". "Сините" го поканиха да тренира с тях и ще решават на място дали да го привлекат. Нападателят бил навит да играе у нас заради Седрик Бардон. Двамата се познават от престоя си в Лион преди десетина години. В момента африканецът с френски паспорт е свободен агент и ще излезе без пари на Левски, стига двете страни да се разберат за договор.
http://sportal.bg/news.php?id=182490
Камерунецът Жозеф-Дезире Жоб ще се появи до часове в лагера на Левски, съобщава вестник "Стандарт". "Сините" го поканиха да тренира с тях и ще решават на място дали да го привлекат. Нападателят бил навит да играе у нас заради Седрик Бардон. Двамата се познават от престоя си в Лион преди десетина години. В момента африканецът с френски паспорт е свободен агент и ще излезе без пари на Левски, стига двете страни да се разберат за договор.
http://sportal.bg/news.php?id=182490
България има природни богатства,
Камерунецът Жозе-Дезире Жоб ще се появи на "Герена" до часове, съобщава вестник "Стандарт".
"Сините" го поканиха да тренира с тях и ще решават на място дали да бъде привлечен.
Нападателят, който има 3 гола на две световни първенства, бил навит да играе у нас заради Седрик Бардон. И това е причината мениджърите му да потърсят съдийствие за трансфер при шампионите.
Жоб и Бардон се познавали отлично от Лион, където са играли заедно през периода 1996/98 г. Африканецът с френски паспорт е свободен агент и остава само да се разбере за личните си условия.
Ако това стане ще е мн яко. Ще си решим проблемите в нападение от раз!!!

"Сините" го поканиха да тренира с тях и ще решават на място дали да бъде привлечен.
Нападателят, който има 3 гола на две световни първенства, бил навит да играе у нас заради Седрик Бардон. И това е причината мениджърите му да потърсят съдийствие за трансфер при шампионите.
Жоб и Бардон се познавали отлично от Лион, където са играли заедно през периода 1996/98 г. Африканецът с френски паспорт е свободен агент и остава само да се разбере за личните си условия.
Ако това стане ще е мн яко. Ще си решим проблемите в нападение от раз!!!

Бах мама му,правим селекция ! Това наистина е прогрес ! Браво Тошко,Браво Батков !
Бардон и Топузаков - добре звучи ! Тоя,"не-белия" от Камерун ще го видим,но на мен повече ми се иска Кривия да се върне,а за това има шанс ! Надеждите за добро представяне в Европа се връщат
САМО ЛЕВСКИ !

Blue_Lion написа:Бах мама му,правим селекция ! Това наистина е прогрес ! Браво Тошко,Браво Батков !Бардон и Топузаков - добре звучи ! Тоя,"не-белия" от Камерун ще го видим,но на мен повече ми се иска Кривия да се върне,а за това има шанс ! Надеждите за добро представяне в Европа се връщат
САМО ЛЕВСКИ !
Бях на мнение че поне ти имаш малко разум.... Закакво са ни Тасевски / Бардон/ и Кривия ?!?!?!? ОБЯСНИ ако обичаш какъв е смисъла от 3ма играчи на 1 и същ пост при положение че дарко играе невероятно и е най-добрият ни футболист в момента ?! Незнам... Не се радвай толкоз рано , да не стане като с Макриев, да оставим че днес кьорав камерунец няма да отиде на тренировката