JackPackage написа:kingofpop написа:Атлети почват да се дънят и си проправят път към 3 тото място
то третото място е сигурно отдавна![]()
Ще ви видим вас без бота как ще се справите
Лошото е , че имаме бая ботове
Иниеста , Неймар , Шави , Алексис
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
JackPackage написа:kingofpop написа:Атлети почват да се дънят и си проправят път към 3 тото място
Бендтнер: Следващият ми клуб? Реал или Барселона!
Нападателят на Арсенал Никлас Бендтнер демонстрира завидно самочувствие и оценка на собствените си качества. В интервю пред вестник "Политикен" в родината си датският таран на "артилеристите" обяви, че иска да напусне Арсенал, но не на всяка цена, тъй като търси голям клуб, който да пасва на амбициите му. През миналия сезон Бенднер игра под наем в Ювентус, но това лято не успя да си намери нов клуб и остана в Арсенал, където засега е твърда резерва в селекцията на Арсен Венгер на "Емиратс".
"Ще отида в отбор, където мога да съм щастлив и да играя. Искам състав, в който да вкарвам голове и евентуално да спечеля трофеи. Не искам да стоя на пейката и да гледам мачовете отстрани. Искам да играя много мачове. Кой искам да е следващият ми клуб? Реал Мадрид или Барселона!", заяви голмайсторът на "червения динамит", който има 24 гола в 57 мача с националния отбор на страната си.
http://www.sportal.bg/news.php?news=458562&c=38230
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
Middlesbrough написа:JackPackage написа:kingofpop написа:Атлети почват да се дънят и си проправят път към 3 тото място
Лошото е , че имаме бая ботове
Иниеста , Неймар , Шави , Алексис
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:Венгерин да им предложи смяна Бенднер-Бензема+ИСКО
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта