Пичове, МНОГО ЯСНО че малоумния хобит Фродо Митев е виновен!
Имате ЕДИН опорен халф като хората и го пускате да играе къде?Къде?.......Централен защиник.....еми ко да ви кая...
Левски-Иртиш Павлодар - 0:0 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски-Иртиш Павлодар - 04.07.2013г. - 21:00ч.
1.Вичев,2.Пачев,3.Младенов,4.Кочев,5.Раков,6.Бакалов,7.Костадинов,8.Георгиев,9. Пехливанов, 10.Зехтински, 11.Пашев...
Те са много бедни ??
Играха на върха на възможностите си, а има и втори мач все пак. 

от snakebite на 07 Сеп 2014 12:46
Мисля че ще изостанем малко от ЦСКА преди пелйофите... Имаме шанс да станем безпроблемно шампиони чисто футболно, но вероятно ще се прибегне до "другите начини" -просто поради неадекватността на треньора....
Мисля че ще изостанем малко от ЦСКА преди пелйофите... Имаме шанс да станем безпроблемно шампиони чисто футболно, но вероятно ще се прибегне до "другите начини" -просто поради неадекватността на треньора....
- shotgun blues
- Контакти:
Re: Играта на Левски
На мен играта много ми хареса 

[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
mistreated написа:W84me написа:Тия няма как да ни бият там, дано не се стига до дузпи. Но по-слаби не сме били никога!
Те и Сараево нямаше как...
Не, тия са най-слабия противник, който някога е играл срещу български отбор. Може би са на нивото на Санта Хулия. Но вече нищо няма да ме учуди.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Браво, господа грандове
Едните се чудят как да не плащат дълговете си и кой друг отбор да унищожат, другите не могат да бият казахстанци вкъщи ... Сегашните Левски и ЦСКА са олицетворение на ГЕРБ и БСП в политиката - прости, некадърни, нахални, арогантни, излагащи България непрекъснато. Жалко за всички нормални хора от вас и браво поне на Ботев днес
Сигурен съм, че отбори като Локо (Пд), Ботев, Черно море, дори ние щяхме да бием Иртиш 

- Drunken_Master
- Контакти:
rabira4at написа:от delqnski47 на 04 Юли 2013 21:02
Феновете на отбора са виновни за всичко като цяло!
Не потърсиха обяснение за изгубената титла и купа,не се поинтересуваха дали отбора им е подготвен добре,за да отпразнува подобаващо 100 годишнината им!Вместо това те изхабиха цялата си енергия върху ЦСКА последния месец и сега ще си берат плодовете!Това са си избрали,това ще сърбат!
Ти май си бъркал в контакта и те праснала мълнията.Къде се буташ при големите отбори,като твоето го няма на картата на Европа,а дано и скоро на картата на България.
хахахахахаха шегобиец
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

Valioba написа:В халфовата линия няма фигура която да внесе поне малко ред.
Има,ама ви игра в защитата...
1.Вичев,2.Пачев,3.Младенов,4.Кочев,5.Раков,6.Бакалов,7.Костадинов,8.Георгиев,9. Пехливанов, 10.Зехтински, 11.Пашев...
Re: Левски се прослави дори и в Азия.
Приказката продължава...
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
-
familyjewels написа:James Beattie написа:Достойно представяне на българските отбори днес - Ботев и Иртиш
Отбор , носещ името на Апостола , а не може да различиш един местен , роден футболист. Казахите имаха повече българи в състава си от Левски.
Ти кой мач си гледал?
Мюлдер , Пинто , Бру , Рамос , Родригес , Силва , Лопес , Де Карвальо ...
След всяка провалена година повтаряте едно и също , че трябва да залагате повече на юноши и да пускате младите левскарчета от школата , вместо Дембелета на килограм , но вижда се , че отново я карате по същия начин. Школарчетата щяха да изкарат по-добър резултат , с мотивация и хъс. Поне щяха да бягат повече