Мнениеот grasiani » 14 юни 2013 21:22
Е какво ще ни донесат тези протести,пак ли Боко и Цв.цВ ще връщаме на власт ,не мерси,какво ме интересува мен кой е шеф на ДАНС ще нахрани семейството ми ли или ще ми напълни джоба,кой каквото си е надробил това ще сърба някои като се правеха на отворени 4 години и с нищо не се съобразяваха сега идва Видов ден те какво очакваха да ги галят с перце,и като дойде герб пак на власт какво си мислят че няма да има протести ли,аз не знам до кога ще се въртим в тоя омагьосан кръг.С това нахъсване продължило 4 години което продължава и сега аз не виждам да доведе до нещо положително.Най големия парадокс,човека който чрез медиите си поддържаше комфорт на правителството на герб през тия 4 години изведнъж се превърна в най големия им враг и това ако не е странно,ами че те от бсп не са толкова негативно настроени,както новоназначения началник на ДАНС.Днес за първи път от 4 години бяха преведени детските надбавки в срока който беше преди герб да дойдат на власт,знам че за някои това е маловажно и не ги интересува,но пък за други може да е от значение, това все пак е някакъв знак че правителството ще поеме определени социални ангажименти и ще ги изпълнява.Така че всеки си има приоритети и неща които го вълнуват,според мен много се експонира темата за ДАНС и е се предаде прекалено голямо значение.А президента не го видях да свиква съвета по национална сигурност по други по належащи теми,ама то това какъв президент е, жалка работа,едно кръгом не може направи ,съвет ще свиква.