Левски: Селекция и лятна подготовка 2013
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- ralka_levskarka
- Контакти:
Re: Селекция и лятна подготовка 2013
Бе момчето не изглежда лошо, дано се впише добре в отбора. Хубаво е, че е млад, може да задържа топката, ще го видим. Да не го нападаме, защото и Гари дойде от майна си райна, а каква стана 

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
Гледайте клиповете от 2012 (последният му сезон) Малко лаком е на моменти ...центрира много добре , задържа топката и не се поколебава нито за миг при първа възможност - стреля ,най важното е че го прави точно и с голяма сила.
loonbg написа:Гледайте клиповете от 2012 (последният му сезон) Малко лаком е на моменти ...центрира много добре , задържа топката и не се поколебава нито за миг при първа възможност - стреля ,най важното е че го прави точно и с голяма сила.
Дано точните т.нар. специалисти са го гледали.
Иначе продължаваме май мисия "свободни агенти"!

"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"
- amstel_beer
- Контакти:
Флуминензе, Крузейро, Волин, Левски! 

"Бела жига, това сега си ти!
ralka_levskarka написа:Бе момчето не изглежда лошо, дано се впише добре в отбора. Хубаво е, че е млад, може да задържа топката, ще го видим. Да не го нападаме, защото и Гари дойде от майна си райна, а каква стана
Половината ни играчи могат да задържат топката! До безкрайност! Важно е да има изобретателни идеи.

Що не се весваш в спама? Тъпо ми е без теб

[center]1914[/center]
Тоя ще качва топката на главата на Сьорд Арс.
- ralka_levskarka
- Контакти:
Без име написа:ralka_levskarka написа:Бе момчето не изглежда лошо, дано се впише добре в отбора. Хубаво е, че е млад, може да задържа топката, ще го видим. Да не го нападаме, защото и Гари дойде от майна си райна, а каква стана
Половината ни играчи могат да задържат топката! До безкрайност! Важно е да има изобретателни идеи.![]()
Що не се весваш в спама? Тъпо ми е без теб!
[offtopic]Не ми е интересно нещо

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
ralka_levskarka написа:Без име написа:ralka_levskarka написа:Бе момчето не изглежда лошо, дано се впише добре в отбора. Хубаво е, че е млад, може да задържа топката, ще го видим. Да не го нападаме, защото и Гари дойде от майна си райна, а каква стана
Половината ни играчи могат да задържат топката! До безкрайност! Важно е да има изобретателни идеи.![]()
Що не се весваш в спама? Тъпо ми е без теб!
[offtopic]Не ми е интересно нещоПък и виж, че в целия форум почти не пиша вече, от 2 седмици се уча да играя ФИФА
[/offtopic]
[offtopic]Ех тая фифа, ще си помислят, че си се скрила заради загубата на титлата.

[center]1914[/center]