hajitsu написа:Аз не мисля, че Кака трябва да напуска. Анчелоти е човек, който може да върне стария футболен гений в бразилеца.
И затова на пейката да стоят Иско,Йозил и Модрич
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
hajitsu написа:Аз не мисля, че Кака трябва да напуска. Анчелоти е човек, който може да върне стария футболен гений в бразилеца.
shotgun blues написа:hajitsu написа:Аз не мисля, че Кака трябва да напуска. Анчелоти е човек, който може да върне стария футболен гений в бразилеца.
И затова на пейката да стоят Иско,Йозил и Модрич......и да чакат четиригодишната мъка на КАКА да свърши..КАКА свърши за големият футбол,просто е .Когато и да го махнат ,все ще е късно

shotgun blues написа:hajitsu написа:Аз не мисля, че Кака трябва да напуска. Анчелоти е човек, който може да върне стария футболен гений в бразилеца.
И затова на пейката да стоят Иско,Йозил и Модрич......и да чакат четиригодишната мъка на КАКА да свърши..КАКА свърши за големият футбол,просто е .Когато и да го махнат ,все ще е късно
И затова на пейката да стоят Иско,Йозил и Модрич......
Крилото на Реал Мадрид Хосе Кайехон вече е футболист на Наполи, потвърдиха от италианския клуб. Според испанските медии кралският клуб ще получи около десет милиона евро за 26-годишния флангови нападател. Заплатата на андалусеца ще е около 2,5 милиона евро. Кайехон игра два сезона на "Сантиаго Бернабеу", като макар със статут на резерва, взимаше дейна роля при влизането си в игра за "белите". Задължителните медицински изследвания са утре в Неапол. Това е първото ново попълнение в състава на новия треньор Рафаел Бенитес.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта