Ботев Враца - Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
kent1914
Контакти:

Re: Ботев Враца - Левски

Мнениеот kent1914 » 10 май 2013 22:05

W84me написа:
Неутрален написа:Понеже сините коментират правилника, искам да питам следното нещо : Нямаше ли подобна ситуация миналия мач и игра с ръка на Ели в наказателното поле ? Имаше удар към вратата, топката удари Ели в ръката и промени траекторията !!! Това е факт, защо това не го коментирате. Аз също съм на мнение че дузпа днес ИМАШЕ, но имаше и срещу вас която не беше свирена. Мен лични не ми пука кой ще стане шампион, единствено искам да гледам евро мачове, но не само по един годишно. Бъдете живи и здрави, ако може и малко по обективни и реалисти !

Тогава ръката му беше в естествено положение, сега нямаше такова нещо...

Както казах,на непросветените,отварате книжката и чететееееееееееееееееееееее !!!!!

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 10 май 2013 22:06

crazyforest74 написа:Истината е, левскари че каквото и да стане в шампионския мач, при нас няма да има драми ! А при вас, говоря за феновете , пак ще почнете - "как не можахме да бием тези, селяни, резаци....и тем подобни епитети", Батков ще обещае нов курс, Боримиров и Тонев ще обещават светло бъдеще.
При нас се работи правилно и вече втора година и се вижда, 1997 набор игра вече финал за купата, в елитната до 17 години сме на трето място (забележете пред ЦСКА и Литекс), децата бият по турнири . Въпрос на време е да почнат да излязат играчи и в първия отбор. и да заприличаме на Литекс , който много хвалиха тази година че налага юноши..
Ето въведе се система за качество, ходят на специализации треньорите в Ливърпул, в Испания,...
Пак ни викайте "селяни", "резаци"..ние виждаме какво се случва при нас..и сме много доволни от резултата !
Лудогорец е абсолютен социален феномен в града- трябва да видите колко деца, жени ходят на мачовете, бабите знаят за Шоко, като ходят по училищата футболистите малките пищят от възторг (лично съм гледал клипче с Шоко, Кишада и Мишо). може да ви се стори сладникаво, но това е факт, и докато това е факт не мисля че Домусичев ще се оттегли !
Не искаме да се мерим с вас, ние сме доволни и от това което сме в момента !
Но след като имаме възможност, организация (във футболния смисъл), защо да не ви бъркаме и сметките и да спечелим и тази година ,имаме достатъчно опитни играчи, май общо имат над 60 отличия (купи, титли, суперкупи) играчите ни !
Сори за спама...но исках да си кажа мнението, което предполагам споделят и много от нашите привърженици !!

това е разликата между нас и вас. Та вие имате реален футболен живот от 2 години, момко...Когато ние сме играли с европейски отбори и сме събирали 75 хиляди души на нац. стадион, вие сте си джиткали в Б и В групите...Нямате история, нямате традиция, нямате нищо...Сега се изхвърляте като чикия на чакъл, но не правите никому впечатление. И да станете шампиони и тази година, и следващата- все тая. Когато един клуб се крепи от богатството и прищевките на един олигарх, незнайно как и по какъв начин забогатял твърде млад- няма начин да има дълъг футболен живот. И вие ще залезете още преди да сте изгряли...Нищо чудно и съдбата на собственика ви да е същата като на Илия Павлов, Георги Илиев, Атанас Тасев, Желко Ражнятович...Това е истината.
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

THE G.A.M.E

Re: Колко ниско може да паднете, завистници

Мнениеот THE G.A.M.E » 10 май 2013 22:06

Ей, много надежди че Левски "ще яде бой" в Европа тази година ... :lol:
Ако не стане това ? :roll:

Я вижте кой български отбор е с най-висок коефицент в евротурнирите за последните 22 години.
Така че, като говорите за провали, първо погледнете собствените си отбори. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Stanley_79
Контакти:

Мнениеот Stanley_79 » 10 май 2013 22:09

matador написа:Каква беше тая дузпа колко много такива положения има в Англия,Италия,Испания почти никога не се свири той не игра умишлено с ръка.

Да, тя топката случайно отиваше в малкото наказателно поле и след невероятната траектория, и завъртане на 360 % се удари в ръката, която не на нивото на торса.
Нали?
А може би се бъркам или не съм гледал мачове в Англия с идентични положения!!!
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... ots_bg.png
Ха, ха, ха, най-старият изкуствено създаден отбор, който на всичкото отгоре е от кв. Подуене.
ТОВА Е ЦСКА!!!

Потребителски аватар
Keine Lust
Контакти:

Мнениеот Keine Lust » 10 май 2013 22:10

До тук никой не даде обяснение как се урежда мач като отбора, който трябва да победи и не само да победи, а да победи с 1-3 чисти в 93мин топката от собствената си гол - линия при резултат 1-2, но за сметка на това доста хора показаха, че могат много и като стигнат дъното да продължават да копаят!

Потребителски аватар
kent1914
Контакти:

Мнениеот kent1914 » 10 май 2013 22:11

santiliana написа:
kent1914 написа: :lol: Ужъс , е пожелавамти приятна и весела почивка ;)

ще стане такава, ако вземем купата и треснем горските от Делиормана. Ако това стане, съм се наканил да правя купон в работата и да видя муцуните на чорбарчетата около мен...

А дано ;)

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 10 май 2013 22:11

Много беше интересно как след Локо Пд разправяха,че са били много слаби да ги затруднят Ел Галактико,за това ще ги питам Миньоро толкова ли са по-силни от Локото,че имаха повече чисти положения на Герена от тях ? :lol:
Последна промяна от lisynger на 10 май 2013 22:12, променено общо 1 път.
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
Stanley_79
Контакти:

Мнениеот Stanley_79 » 10 май 2013 22:12

1Neutralen написа:
OOP написа:Идва ред на лудоградец, след като сме вдигнали купата на България

Ще ви направим смешни! Докато вие си играете нагласени мачове и чики рики, ние си играем футбол.

Да, ама на малки вратички и сами срещу себе си!!!
Уникални сте.
Ха, ха, ха, най-старият изкуствено създаден отбор, който на всичкото отгоре е от кв. Подуене.
ТОВА Е ЦСКА!!!

Потребителски аватар
Stanley_79
Контакти:

Мнениеот Stanley_79 » 10 май 2013 22:19

crazyforest74 написа:Слабичка игра и на двата отбора.
Пресилена дузпичка, мисля че на мача с Миньор имаше ръка на син бранител но нищо не се свири !
Чакам с нетърпение шампионския мач ;)

Пич, има една много емблематична статуя "Мислителят", да не би той да е бил в наказателното поле на Левски и за това да не са свирили дузпа?
Я пак си помисли!!!
ТОВА Е ЦСКА!!!

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 10 май 2013 22:21

Левски за това си направиха своя съдийска комисия,за да им подарява точките във всеки мач. Без купените си съдии и уговорените си мачове Левски с този селски футбол вместо за титла щяха да са борят за оцеляване в А група.

Върни се в “Архив”