Popokatepetal написа:След провала срещу Славия, единствената ми утеха беше, че дори тотално неадекватен ръководител , като лицето Тодор Батков, ще се усети, че Митов не е треньор за отбор като Левски. За пореден път, обаче се оказа, че съм надценил управленския потенциал на любимия ни ръководител.
Още изказването му след мача с Лудогорец за това как отбора вече имал облик, как видиш ли само 1-2 попълнения ни трябвали, започнах да се притеснявам, че нещата ще завършат по добре познатия ни сценарий. И тези думи бяхя след мач, в които не направихме нито една смислена атака за 90 минути, гола ни беше от рикушет, а гостите се бяха прибрали в половината си, не защото ние ги натикахме там, а защото страхливия им треньор така реши.
Много ми се иска Митов да успее да изгради добър отбор, но съм супер песимистично настроен. Дори само като го слушам как говори и ми става лошо.Начина му на мислене наподобява това на Стойчо Mладенов - мотивация, себераздаване.... ок няма нищо лошо, даже супер.Но нали всичкото това трябва да е стъпило върху някаква тактическа грамотност, техническа база, селекция и т.н. Само с тичане футбол не се играе. А точно това гледахме в мачовете му начело на Левски. Тактика - 0. Мисъл - 0. Тичане - 10. Kъсмет - 10. Ето така стигнахме до мач за титлата. Всички го виждахме и осъзнавахме, но нали сме си фенове - емоциите взеха връх. Сега обаче на трезва глава, наистина трябва да се замислим, дали наистина човек като него има умствения капацитет да реши проблемите в играта на отбора. Според мен - НЕ.
А защо мислиш,че провалът срещу Славия се "дължи" на Митов?