Николай Митов - Фен Тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Николай Митов назначен за старши треньор на Левски

Мнениеот blue avalanche » 30 май 2013 20:37

Popokatepetal написа:След провала срещу Славия, единствената ми утеха беше, че дори тотално неадекватен ръководител , като лицето Тодор Батков, ще се усети, че Митов не е треньор за отбор като Левски. За пореден път, обаче се оказа, че съм надценил управленския потенциал на любимия ни ръководител.
Още изказването му след мача с Лудогорец за това как отбора вече имал облик, как видиш ли само 1-2 попълнения ни трябвали, започнах да се притеснявам, че нещата ще завършат по добре познатия ни сценарий. И тези думи бяхя след мач, в които не направихме нито една смислена атака за 90 минути, гола ни беше от рикушет, а гостите се бяха прибрали в половината си, не защото ние ги натикахме там, а защото страхливия им треньор така реши.
Много ми се иска Митов да успее да изгради добър отбор, но съм супер песимистично настроен. Дори само като го слушам как говори и ми става лошо.Начина му на мислене наподобява това на Стойчо Mладенов - мотивация, себераздаване.... ок няма нищо лошо, даже супер.Но нали всичкото това трябва да е стъпило върху някаква тактическа грамотност, техническа база, селекция и т.н. Само с тичане футбол не се играе. А точно това гледахме в мачовете му начело на Левски. Тактика - 0. Мисъл - 0. Тичане - 10. Kъсмет - 10. Ето така стигнахме до мач за титлата. Всички го виждахме и осъзнавахме, но нали сме си фенове - емоциите взеха връх. Сега обаче на трезва глава, наистина трябва да се замислим, дали наистина човек като него има умствения капацитет да реши проблемите в играта на отбора. Според мен - НЕ.

А защо мислиш,че провалът срещу Славия се "дължи" на Митов?

eddie
Контакти:

Мнениеот eddie » 30 май 2013 20:38

От един друг форум... финансов... :|

"..Песента не я знам. Не ходя по мачове. Ама Уембли го струтиха и построиха наново, а мой познат, който бачка в А.Д.А (проектанта на новата Ви трибуна дет я бутнахте) нещо ми вика - Борат врътна кранчето и май няма да се строи засега.."

didayyord
Контакти:

Мнениеот didayyord » 30 май 2013 22:15

eddie написа:От един друг форум... финансов... :|

"..Песента не я знам. Не ходя по мачове. Ама Уембли го струтиха и построиха наново, а мой познат, който бачка в А.Д.А (проектанта на новата Ви трибуна дет я бутнахте) нещо ми вика - Борат врътна кранчето и май няма да се строи засега.."

http://levski.gong.bg/view_article.php? ... _id=349555

Popokatepetal
Контакти:

Мнениеот Popokatepetal » 30 май 2013 22:25

blue avalanche написа:
Popokatepetal написа:След провала срещу Славия, единствената ми утеха беше, че дори тотално неадекватен ръководител , като лицето Тодор Батков, ще се усети, че Митов не е треньор за отбор като Левски. За пореден път, обаче се оказа, че съм надценил управленския потенциал на любимия ни ръководител.
Още изказването му след мача с Лудогорец за това как отбора вече имал облик, как видиш ли само 1-2 попълнения ни трябвали, започнах да се притеснявам, че нещата ще завършат по добре познатия ни сценарий. И тези думи бяхя след мач, в които не направихме нито една смислена атака за 90 минути, гола ни беше от рикушет, а гостите се бяха прибрали в половината си, не защото ние ги натикахме там, а защото страхливия им треньор така реши.
Много ми се иска Митов да успее да изгради добър отбор, но съм супер песимистично настроен. Дори само като го слушам как говори и ми става лошо.Начина му на мислене наподобява това на Стойчо Mладенов - мотивация, себераздаване.... ок няма нищо лошо, даже супер.Но нали всичкото това трябва да е стъпило върху някаква тактическа грамотност, техническа база, селекция и т.н. Само с тичане футбол не се играе. А точно това гледахме в мачовете му начело на Левски. Тактика - 0. Мисъл - 0. Тичане - 10. Kъсмет - 10. Ето така стигнахме до мач за титлата. Всички го виждахме и осъзнавахме, но нали сме си фенове - емоциите взеха връх. Сега обаче на трезва глава, наистина трябва да се замислим, дали наистина човек като него има умствения капацитет да реши проблемите в играта на отбора. Според мен - НЕ.

Сбъркан състав, сбъркани смени, тактическа и игрова немощ......просто този път нямаше рикушет....разликата между мача със Славия и тези с ЦСКА, Лудогорец и Миньор беше, че този път положението в последната минута не влезе. А общото е, че играта на отбора беше за пореден път под всякаква критика.

Потребителски аватар
Блутуг
Контакти:

Мнениеот Блутуг » 30 май 2013 22:31

Popokatepetal написа:
blue avalanche написа:

Сбъркан състав, сбъркани смени, тактическа и игрова немощ......просто този път нямаше рикушет....разликата между мача със Славия и тези с ЦСКА, Лудогорец и Миньор беше, че този път положението в последната минута не влезе. А общото е, че играта на отбора беше за пореден път под всякаква критика.

Ами , мислех да пиша още , но това , което прочетох е моята позиция

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 30 май 2013 22:35

Джуджиньо остава, това е страхотна новина.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
vlado161
Контакти:

Мнениеот vlado161 » 30 май 2013 22:53

нали Господ обича Левски ,какво значение има кои ще ви ще ви е треньор :)

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 30 май 2013 23:11

Преди да сте съдници на този или онзи помислете трезво.
Левски като клуб може да отдели "Х" сума за треньор
В този бюджет се вписват определени имена, които са подредени по приоритет
Първия в списъка отказва и се пристъпва към втория.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
баничката
Контакти:

Мнениеот баничката » 30 май 2013 23:19

Мистър Бийн игра с отбора на Илиан Илиев-
ще съм изненадан ако не се изложи за пореден път.

Както и да е за титлата се случва да я изпуснеш,
но за купата му беше нарисуван мач и го ос ра.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 30 май 2013 23:26

Popokatepetal написа:
blue avalanche написа:А защо мислиш,че провалът срещу Славия се "дължи" на Митов?

Пламен Илиев,Дъстли Мюлдер,Даниел Димов,Ромен Ели,Нуно Пинто,Станислав Ангелов,Роман Прохазка,Кристовао Рамос,Владимир Гаджев,Илиян Йорданов,Базиле де Карвальо

Пламен Илиев,Дъстли Мюлдер, Димитър Везалов,Ромен Ели,Нуно Пинто,Стефан Велев,Владимир Гаджев,Гари Родригес,Кристовао Рамос,Илиян Йорданов,Базиле де Карвальо
Съставите от първия мач със Славия(3-1) и от втория(1-1).Открий разликите(при положение,че Димов беше контузен,а Ангелов-наказан).И друг път да не се изкаваш неподготвен...

Върни се в “Архив”