Левски - Литекс | 05.10.2012 | 19:00

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Brannik82

Re: Левски-Литекс: Слаб мач

Мнениеот Brannik82 » 05 окт 2012 22:31

dakata9 написа:Не мога да си обясня,как е възможно толкова безумни коментари да направят за мача ,Томислав Русев и Валентин Грънчаров!!! Гледайки мача и слушайки коментара им,имах чувството,че наблюдаваме мач между Реал и Барса.... Изключително слаб,безидеен футбол и от двата отбора,с тази разлика,че за Литекс играеха дори и мом4ета на 17 и 18 години през второто полувреме и като цяло това е един млад отбор,който може да бъде развит при добра методика на работа,но за ЛЕВСКИ......,слаби,слаби ,няма накъде ,общо взето без положения отбелязаха два гола,през останлото време,мъка.....,бавен,разгадаем,отблъскващ футбол...през първото полувреме имаше само едно изритване на топката и случайно паднал гол с глава на Базил.....И разбира се,за да се замаже всичко това,Батков и Тонев с поредни кухи изказвания.....,никой не е виновен,единствените виновни за анти-футбола в България сте Вие и всички останали ръководители,които не осъзнават,че който и да обвиняват,след година отново ще разберем,колко смешен ни е футбола...,защото в европейските мачове няма как да се оправдават със съдии и измислени конспирации.... Лудогорец наистина играе най-стойностния футбол и ако Левски,Цска и останалите отбори искат да се развиват,нека спрат с мрънкането и постоянните оправдания със странични фактори!!! Г-н Русев,определено ми паднахте в очите след този коментар! Оказа се,че абсолютно нищо не разбирате от футбол,а накрая дори заявихте:..."След супер футбол,Левски победи Литекс с 2:1....."!!!!! Смях,смях,смях............Моля Ви,извинете се за коментара си в понеделник,ако поне малко уважавате хората,обичащи красивата игра!!!

Директно при кюрда заминавай, да те дундурка.... Смешник

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Мнениеот kokic1986 » 05 окт 2012 22:31

Абе авторе , като не ти харесва мача защо го гледаш :?: На никой не му пука за тъпите ти коментари - гледай се измислените английски мачове и си ги коментирай колкото искаш ;)

brossy
Контакти:

Мнениеот brossy » 05 окт 2012 22:33

Слаб съдия.А мача си беше добър.

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 05 окт 2012 22:34

Кубрат Пулев наскоро каза: БЪлгарина ходи и сам си бие шамари :) :) :)

Като прочетеш такъв коментар, като на автора на темата, и ми идва си бръкна в окото с химикалка от яд, че съм се родил българин.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Левски - Литекс | 05.10.2012 | 19:00

Мнениеот milen.hristov » 05 окт 2012 22:34

Teo написа:http://video.levski.bg/Levski/ гледайте и вижте как го псуват жалкарите......... :evil:

Tой Христо им го каза след мача. Великан е Ицо

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 05 окт 2012 22:34

Levskar_90 написа:
zlobul написа:Имахме нужда от такъв мач , т.е. начина по който постигнахме победатата . Не видях защо изгониха Рамос , но се очакваше преди мача с онези да ни изкарат някоя друга основна фигура . Доволен съм от видяното , от гледна точка на това , че имаше доста хъс в единоборствата , и това че не се "окопахме" след като останахме с 10 човека , но продължавам да твърдя , че Марсиньо и Силва не стават , а Старокин по добре да го пробват като крило , отколкото като бек .

Червения картон на Гаджев и Рамос бяха инсценирани. Батков и Тоньо нали ще лягат на ЦСКА. Вместо казанска афера, така чистят играчи с картони. Сигурен съм, че Тоньо и Батков ще реабелитират панчеревци.

Дано мача с ЦСКА се играе,но не ми се вярва...

Червения картон на Гаджев си е напълно заслужен. За удар без топка наказанието е само едно и то е изгонване. Докато изгонването на Рамос е пълна загадка за мен.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 05 окт 2012 22:35

Дани , мислиш в правилната посока . Тва с картоните го писах още преди седмица . И аз очаквам нова реабилитация на панчаревци .
За мен мача няма да свърши със синя победа !

ПП: Макар че нашите са толкова слаби , че който и да отсъства , няма да е кой знае каква загуба .
Колкото и кощунствено да звучи , мача с панчарево трябва да се почне с Пинто (бек) + Старокин (крило) отляво и Раков +Мюлдер , отдясно.
Последна промяна от zlobul на 05 окт 2012 22:36, променено общо 1 път.
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 05 окт 2012 22:36

delqnski47 написа:Нещо немате много публика,което е странно...?!

В секБтор вече само по толкова си и ходят. Останалите бяха изгонени

Потребителски аватар
caci

Мнениеот caci » 05 окт 2012 22:36

Слаби отбори,слаб Левски и още по слаб съдия.
За каква титла говорят,за каква Европа,пак ще ни късат шортите някакви анонимници.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!
А аз мразя тази грешка цска!

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 05 окт 2012 22:38

Як, мач, хубава победа, добра игра и от двата отбора. Слаб съдия, но няма да се спирам на него. Ужасно глупава постъпка на Рамос, при наличието на един ЖК да направиш такъв фал е просто безумно, но не ми пука, защото Райков и Йорданов имат достатъчно качества да развинтят червените бекове. САМО ЛЕВСКИ и мачкаме ЦСКА!
Само Левски!

Върни се в “Архив”