"Левски" в ЕКТ сезон 2012/2013 ПАК ПРОВАЛ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Re: "Левски" в ЕКТ сезон 2012/2013

Мнениеот Levski4Ever » 14 юли 2012 13:07

veni__85 написа:Защо не един реванш срещу Спартак (Търнава). А относно факта дали сме готови за нещо в Европа през тази година или не , аз мисля ,че трябва да влезнем поне в групите пък нататък каквото стане.
Едва ли през 2005 когато бяхме в група с Марсилия , Хееренвеен , Спартак (Москва) и Динамо (Букурещ) някой е мислил , че ще стигнем четвъртфинал.
Аз съм оптимист с оглед трансферите и показаното от новите имена в контролите.

Само да те поправя - бяхме с ЦСКА (Москва) и те бяха действащ носител на купата на УЕФА. :)
Изображение

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 14 юли 2012 13:10

THE G.A.M.E написа:Принципно няма да е лошо Илиан да излезе и да каже, какви са приоритетите на отбора ...

Преди години Мъри излезе и каза: "Сега се учим да си подаваме, за да не губим лесно топката - Да играем колективно. Резултатите и успехите не са на дневен ред"
И ... Отпаднахме от Беверен, въпреки че ги разчекнахме от атаки и положения и в двата мача, като те минаха центъра общо 10-на пъти.
После всички знаем, какво последва ...

Така че, нека Илиан да вземе да сподели, какво смята за приоритетно през този сезон ...

Мисля, че всеки нормален отбор има една цел. Да побеждава. Колкото повече, толкова по-добре. Няма какво да казва Илиан, то се подразбира.

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 14 юли 2012 13:12

veni__85 написа:Защо не един реванш срещу Спартак (Търнава). А относно факта дали сме готови за нещо в Европа през тази година или не , аз мисля ,че трябва да влезнем поне в групите пък нататък каквото стане.
Едва ли през 2005 когато бяхме в група с Марсилия , Хееренвеен , Спартак (Москва) и Динамо (Букурещ) някой е мислил , че ще стигнем четвъртфинал.
Аз съм оптимист с оглед трансферите и показаното от новите имена в контролите.

ЦСКА Москва ;)
Само Левски!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 14 юли 2012 16:00

За какво готвене говорите не мога да вдяна. Това е пораженческо и страхливо мислене. И е алогично. Ми то, ако следваме логиката да вземем да се откажем от участие в А група? Ще прескочим този сезон, или да започнем от пролетта, таман линиите ще са се стиковали идеално.

Един мислител беше отбелязал веднъж: "Който играе - пИчели, който не играе - не пИчели". Всичко друго е балонени мехури.

И между другото много се дразних, и на Наско, и на Гонзо, които все едно подценяваха "Левски" - като клуб! и точно това им беше логиката - ние вкъщи да си вържем гащите, навън, като му дойде времето.

Истината е една!

Или имаш топки, или не!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 14 юли 2012 16:06

Приоритетите трябва да са спечелване на титлата и(или) Купата.2-3 добри мача в ЕКТ нищо не дават!Освен,ако не влезем в групите!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 14 юли 2012 16:12

Идеята е, че ти предварително не знаеш как ще се справиш. Да сваляш гарда е тъпотия.

Гърция дали са мислили, че ще станат шампиони, когато са пътували за Португалия.

За един клуб трябва да има един-единствен приоритет - ПОБЕДА!

Сметките - винаги излизат без кръчмар. Факт.

"Играем мач за мач" не е просто изтъркана фраза.

Излизаш и даваш всичко от себе си. Не мислиш за утре.

Да, има изключения. Ако трябва да играем с Барса на Ноу Камп в мач без значение, а ни очаква мач за титлата през уикенда - може да пуснеш младежи в Испания, ама на кой футболист няма да му се потича на тревата на Ноу Камп - нали после ще го разправят на внуците си.

;)

П.С. Видяхме Гонзо докъде стигна със сметките, като не пусна Райков и Калво срещу Търнава, като титуляри. Точно щото беше си вдянал някаква схема в главата.

И в същото време Гочето и Майстора, които правеха нещата по-простичко, но по-ефективно.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 14 юли 2012 16:22

Незнам ...
Аз бих приел загуби ( или просто - неспечелване често на мачовете, както беше през изминалите 3 години ) ... Ако Илиан каже, че приоритет на този етап е, Левски да изгради стил.
Тоест, малко-от малко да започнем да играем това, което е подобава на името ни.
А с хубавата игра, резултатите няма да закъснеят ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 14 юли 2012 16:23

metodito написа:
П.С. Видяхме Гонзо докъде стигна със сметките, като не пусна Райков и Калво срещу Търнава, като титуляри. Точно щото беше си вдянал някаква схема в главата.

И в същото време Гочето и Майстора, които правеха нещата по-простичко, но по-ефективно.

То не,че Гочето направи кой знае какво в ЕКТ,де...

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 14 юли 2012 16:27

Ще видим. Илиан постигна чудеса от храброст с Берое. Вярвам, че ако му се гласува доверие - ще го оправдае. Но не мисля, че Батков и Тонев ще го чакат.

Те ще искат победи и само ще чакат някоя загуба, а ако няма загуба - ще искат победи с 5-0. Но с 600К селекция... трудна работа.

То не,че Гочето направи кой знае какво в ЕКТ,де...

Ти помниш ли какво направи общо взето същия отбор на Славия Прага с ЦСКА? А с онзи Ливърпул не можеше да се борим.
От чувала с ... пак извадихме...тогава.

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 14 юли 2012 16:30

Мето, Тонев каза, че на Илиан ще му се даде време и свобода на действие! ЛЕВСКИ иска развитие в бъдеще.... затова контрактът на Илиев е за 3 години! ;)

Върни се в “Архив”