Илиан Илиев [фен тема]

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Re: Въпроси към Илиан Илиев, гост в Гонг днес!

Мнениеот Levski4Ever » 25 ное 2012 00:38

Der Schmarotzer написа:
TristaNNN написа:Илиан каза нещо доста тревожно, не че не се вижда и отстрани, но от устата на треньра звучи наистина сериозно: "Футболистите са смачкани психически"

И веднага изниква резонният въпрос: Защо са смачкани психически? Отборът е на 1 точка от първото място. Не играят добре, но въпреки това печелят точки. Или точките са спечели от Тоньо, а не от тях, или футболистите не стават, или и двете. Повечето от тези футболисти не ставаха и при Ясен, и при Гонзо, сега и при Илиян. Явно вината не е само в треньора. Пълен отбор с пенсионери, които не могат да тичат, а чакат някой друг да свърши тяхната работа. Няколко "тартора", които са бабаити само в съблекалнята, а на терена са най-големите мишки - Йовов, Гаджев, Пелето, Старокин. Когато някой от малките се опита да прави нещо крилата му биват пречупени веднага от тази света четворица. Това наистина се забелязва само когато си на стадиона или на тренировка. Няма лошо да има тартори в отбора, но както се казва "кажи ми кои са тарторите, за да ти кажа какъв отбор си". Леке до леке, мила моя майно льо. Това в момента е Левски. Още малко за средната линия - в целия свят нормалните отбори използват черните за разбивачи, за дефанзивни халфове или за крила и нападатели - да бягат, те без това само това могат, а за майсторската работа, за последния голов пас, за организатор - бял, само нашите хубостници имат за организатор на играта Марсиньо, които хем няма въздух за повече от 40 минути, хем го мързи да бяга, дори когато все още има сили. Сбъркана работа.

От толкова мъка вече не знам да се смея ли да плача ли :lol: Прав си, но не съм сигурен дали "светата четворица" всъщност не е в оригиналния си вариант - "света троица" като Пелето не е включен в нея. Не виждам какъв тартор ще е Гаджев или Старокин, които почти нищо сериозно не са постигнали с Левски. А като спомена чернокожите, имам чувството, че напоследък само треньорите на Левски не забелязват това. Пример веднага - кой ни е най-добрия разбивач в близките 10 години - Ричард Еромоигбе. Най-добрия нападател - Гара Дембеле. Много ме е яд за тея двамата. Страшни играчи и само лакомията на Батков ни лиши от големи успехи. При Ричи нямаше топка, която да не вземе в центъра, а Гарата няма какво да говорим. Ти само като го видиш с какво желание гони всяка топка разбираш защо е класа пред всички нападатели в България.
Изображение

ascold
Контакти:

Ил. Илиев - ПЪЛЕН ПРОВАЛ

Мнениеот ascold » 27 ное 2012 23:15

Смятам че Илиян е окончателно разкрит! това не може да бъде треньорът на ЛЕВСКИ! на прага сме на поредна нулева година. илиян не става защото:
- няма никаква стратегия за развитието на отбора. на принципа мач за мач не става. никаква политика за развитие на младите.
- тепърва ще обиграва милиев!? само кръгъл тъпанар може да разчита на такъв боклук.
- абсолютен малоумник може да гради отбор около гаджев, йовов, пелето и марсиньо.
- треньор на левски не започва мач преди да са влезли феновете на отбора
- говори по-големи глупости и от гонзо - щом смята че литекс имат по-добри юнощи от Левски да си бие камшика за към село. те наистина са по-добри но само защото ги налагат за разлика от страхливеца илиян който се опитва да си върже гащите с марсиньо и гаджев.

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Re: Илиан Илиев [фен тема]

Мнениеот ehh » 27 ное 2012 23:24

Имайте вяра в Илиан, оставете човекът да работи. На Левски му трябват успехи, пък постигнати даже и с грозни победи. Върне си Левски увереността, че може да печели нещо, ще се върне и красивата игра.
Който и треньор да дойде в момента, няма да може в краткосрочен план да направи нещо с този съсипан психически отбор.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Мнениеот Levski4Ever » 27 ное 2012 23:41

ehh написа:Имайте вяра в Илиан, оставете човекът да работи. На Левски му трябват успехи, пък постигнати даже и с грозни победи. Върне си Левски увереността, че може да печели нещо, ще се върне и красивата игра.
Който и треньор да дойде в момента, няма да може в краткосрочен план да направи нещо с този съсипан психически отбор.

Ми съсипаните психически играчи, които се имат иначе за големци пред камерите да се махнат! Всички знаем кои са.
Изображение

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 28 ное 2012 03:12

Ами доста са. Това означава да махнем всички без тези, които дойдоха лятото.
Виждаш, че не става.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 28 ное 2012 11:32

ehh написа:Имайте вяра в Илиан, оставете човекът да работи. На Левски му трябват успехи, пък постигнати даже и с грозни победи. Върне си Левски увереността, че може да печели нещо, ще се върне и красивата игра.

Ами той е оставен да работи. Какво сега, да не коментираме нищо от играта ли? Да, на Левски му трябват успехи. Но да речем, че спечелим титлата което е възможно. После всички ще искат успехи и в Европа, а с тази игра не виждам как ще стане.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 28 ное 2012 12:14

СВОБОДЕН написа:Ами той е оставен да работи. Какво сега, да не коментираме нищо от играта ли? Да, на Левски му трябват успехи. Но да речем, че спечелим титлата което е възможно. После всички ще искат успехи и в Европа, а с тази игра не виждам как ще стане.

Mного правилно.
Тази есен натрупаните точки са само заради името Левски.
Плюс ... Няма как да отречем, някои лежерни мачове, в които съперниците ни не се натягаха особено ...

С подобна игра, като настоящата, можем да разчитаме на някакви резултати, но тези "постижения" в цифри няма да са стъпили на здрава основа.
Един отбор няма ли облик ( стил, начин на игра ... Дори характерен подход на провеждане на даден мач ) ... Неминуемо резултатите ще се влошат.
Въпросът не е дали това ще стане, а кога.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мислите ли, че Илиaн ще се промени?

Мнениеот metodito » 08 дек 2012 13:46

Как мислите? Досега само разочарования - Сараево, ЦСКА, Лудогорец... Но не са само резултатите. Отборът се лута, младежите стоят на пейката. Вкара един младеж, целия свят ни научи. Ми, ако бяха 10-ина младежи? Поредно синьо поколение млади левскарчета поема пътя си към знайни и незнайни отбори от А и Б групите. На тяхно място се слагат играчи като Мързиньо, Старокин, Прохазка, Силва, Ели (дето изглежда като 50-годишно френско пиянде). Илиян се оправдава ли, оправдава.

Но винаги има шанс човек да се промени. Макар и практиката да показва друго, то наистина има. Как мислите? Лично аз съм склонен да вярвам - на 10-15%. Не съм убеден, че толкова си може. Начело на Берое той загатна качества. Берое бе отбор, който в Стара Загора можеше да се опъне на всеки, а приключението на беройци в Европа остави приятни впечатления и чувството, че малко не им достигна...
Но! Тук идва едно"но". Берое можеше да се опъне на всеки, но изненадата обикновено се заключаваше в хикс. Това "малко", което не им достигаше е нещо много в София. Илиян е консервативен и не се учи от грешките си. Той няма манталитет на победител. Дългогодишното поставяне на скромни цели в Стара Загора - "каквото стане", игра тип мач за мач и целта "да откраднем нещо от мача" е нетърпима за Герена. Тук всеки мач е стъпка към титла (поне оригинално такива са поставените цели), мачкане на съперника независимо дали си вкъщи или навън.

Илиян няма фантазия (поммните ли един мач, в който Мъри пусна Коприваров като краен защитник и през неговата зона не мина топка - мисля, че беше със Славия). Той щеше още да пуска Мързиньо, ако не се вдигна рев до небесата. Пелето не става за защитник, или поне за централен. Илиев си няма на идея как да направи схемата така че да има място и за Карвальо, и за Силва - единият статичен играч с добра игра с глава, другият - подвижен, бърз и техничен. Той не ползва школата да запушва дупките. Значи Моуриньо и Вилянова могат, а той - не. Хм...

Ясно е, че няма да го сменят. А и една смяна може да подейства негативно не само до края на сезона, но и да има отражение в Европа. Добър-лош той е треньорът. Дали обаче ще успее да се оттърси от синдрома на придобитото ниско самочувствие и липса на дългосрочна визия за победа от престоя си при заралии...?
Последна промяна от metodito на 08 дек 2012 16:27, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Jamala
Контакти:

Re: Мислите ли, че Илиян ще се промени?

Мнениеот Jamala » 08 дек 2012 14:12

За мен шанс Илиян да се промени към добро няма.До сега категорично показа,че е страхлив тренер и не е за нашият отбор.За Берое ставава но това е Левски и за мен лично не е кой знае колко качествен тренер,много по добре щеше да е ако през лятото беше привлечен Херо.Просто Илиян трябва да го разкарат и да се привлече качествен мениджър по възможност да е чужденец защото в България не виждам такъв с изключение на Любо Пенев но той по обясними причини няма да ни стане тренер никога.За мен дори Ясен беше много по добър вариант от Илиянчо,разбира се това си е лично мое мнение.За школата това е болна тема всеки говори как ще налага момчетата от школата но никой няма смелостта да го направи,ако не говорим за епизодични изяви за по 2-3 минути на 10 мача.Евентуално ако спонсорите тропнат по масата да се смени Илианчо може да се намери качествен мениджър иначе няма шанс Иво да го смени и за съжаление това е тъжната истина в момента :(

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Re: Мислите ли, че Илиян ще се промени?

Мнениеот Neron » 08 дек 2012 14:34

Треньор на Левски трябва да е послушко какъвто е Илиян за да не пречи на далаверите на Тонев и Батков.Сами си отговорете на въпроса защо така и не искат да върнат Наско и Мъри.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Върни се в “Архив”