Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Meto_1912

Re: Митю изгони и Мауро

Мнениеот Meto_1912 » 22 мар 2009 20:36

smash_the_reds написа:Митю е при вас!!!Това го разберете!И да има 100 теми -той пак си остава,едва ли чете форуми.Съчувствам ви наистина.Вземете се обединете-и измислете нещо по-сериозно.И нека Ботев стане пак важен фактор в А група!!!

Селянина може да използва лаптопа на Ангелов. :D

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Re: Селския:Ще ми вземат дъртия х*й !

Мнениеот rump_shaker » 22 мар 2009 21:30

Abbiati написа:
fen fen написа:"с пълното поражение мога да свикна; празната надежда е което носи голямата болка". :|

А без НИКАКВА надежда живее ли се, приятелю мой?

Точно това има предвдид. Падали сме и с по 6 гола, преживявали сме го. Но точно това че надеждата за развитие е изчезнала не се прижевява. В момента изобщо не ме интересува как ще завърши следващият мач. Просото като знам че цирка продължава ми става тъжно и болно
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 23 мар 2009 00:13

преди да легна да спя ,за вечерна молитава - СЕЛСКИ ДА ПУКНЕШ В МЪКИ , ИЗРОД :!: :twisted:

Потребителски аватар
fen fen
Контакти:

Мнениеот fen fen » 23 мар 2009 11:22

Abbiati написа:
fen fen написа:"с пълното поражение мога да свикна; празната надежда е което носи голямата болка". :|

А без НИКАКВА надежда живее ли се, приятелю мой?

Ами - НЕ! За това и има я надеждата винаги. Само казвам че и с нея е трудно и мъчително. Но ще дойдат по-добри времена за Ботев. Нашето страдание ще се възнагради!!!!

Jimmy8
Контакти:

Re: Митю изгони и Мауро

Мнениеот Jimmy8 » 23 мар 2009 14:10

Сигурно и ще си измие краката преди да влезе в интернет,за да не изцапа монитора... :lol:
Изображение
http://www.BetsHighway.com - Top Bookmakers of the World
http://www.AutosHighway.com - The Best Autos Portal

Потребителски аватар
1912
Контакти:

Агитката погна и адвоката на Селския

Мнениеот 1912 » 23 мар 2009 14:44

Колоритните фенове на “Ботев” вкараха нов нюанс във войната си срещу омразния за тях клубен бос Димитър Христолов, установи “Plovdivmedia”. Агитката подхвана психологическа атака и срещу адвоката на Бат Митьо – Недялко Шилев. В резултат на това кантората на юриста на улица "Опълченска" беше атакувана от ултраси и нашарена с черен спрей. На колоните и табелката на фирмата, която защитава интересите на бившия командос, се появиха символите на “Ботев” - 1912 и BPFC.

Освен това мястото, на което пишеше “Адвокатска кантора Шилев и Ко”, бе задраскано и вместо него се появи ДХ – С (Димитър Христолов – Селския), видя репортер на “Plovdivmedia”. На всичко отгоре снимки от атаката към Шилев бяха поместени и в един от сайтовете на фенклуба bultras.com. Там даже е обяснен и мотивът за атаката. “Ботев” Пловдив е символ и институция на града ни. Всеки, участващ дейно в унищожаването на клуба, е еднакво виновен. Ако Шилев беше истински пловдивчанин и имаше малко достойнство, можеше да откаже на Селския”, пише в обръщението на “жълто-черните” фенове. “Грилчо, Сава, Бекяровци, Шилев, Коце Ангелов – вие сте най-долните същества, за да се принизите да лижете задника на най-гнусния и подиграван нещастник! Христолов, ние не искаме вече да се махнеш от “Ботев”, ние само и единствено желаем твоята смърт!”, завършва доста крайното обръщение на агитката към Бат Митьо и неговите верни подчинени.

Потребителски аватар
to6kata1912

ВСИЧКИ ВЪН ОТ БОТЕВ!!!!!!!!!

Мнениеот to6kata1912 » 23 мар 2009 19:46

ВСИЧКИ ФУТБОЛИСТИ И РЪКОВОДСТВОТО НА КЛУБА ВЕДНАГА ДА НАПУСНАТ БОТЕВ!!!!!! ТОВА Е ПОДИГРАВКА С ТОЗИ КЛУБ!!!! ТОВА Е ПАРОДИЯ!!!!!!!!!! ВСИЧКИ ВЪН ДО ЕДИН - ОТ ДЕБЕЛАТА СВИНЯ НА ВРАТАТА ДО СЕЛСКИЯ БОКЛУК!!!!!!! ОСВОБОДЕТЕ БОТЕВ ОТ ПРИСЪСТВИЕТО СИ!!!!!!!!!!!!
ХРИСТОЛОФФ ВЪН ОТ БОТЕВ!!!!!!

Потребителски аватар
Botev1912PlovdivFan
Контакти:

Re: ВСИЧКИ ВЪН ОТ БОТЕВ!!!!!!!!!

Мнениеот Botev1912PlovdivFan » 23 мар 2009 19:56

Доста смислена тема ... няма що ... от нямане какво да се прави пред компа :| всички като се махнат какво ще стане ?
БОТЕВ ПЛОВДИВ ЗАВИНАГИ В НАШИТЕ СЪРЦА !!!

ОТ КОЙ ОТБОР СИ???

Потребителски аватар
to6kata1912

Мнениеот to6kata1912 » 23 мар 2009 19:57

Като се махнат всички ще се закрие това подобие на Ботев!!!!
ХРИСТОЛОФФ ВЪН ОТ БОТЕВ!!!!!!

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 23 мар 2009 20:00

Каквото и да се говори, ще бъде излишно! В момента не се сещам за друга, толкова изстрадала публика. Наистина ИДИОТЩИНИТЕ :shock: , които се случват в този клуб, са невероятно много. Жал ми е заради страданието на тези хора, като наистина съм с тях и морално ги подкрепям! :(
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Върни се в “Архив”