Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Смятате ли, че ТИТАН трябва да продаде ЦСКА при първа възможност?

Да, независимо кой е кандидатът.
72
25%
Да, но само ако кандидатът е с добро име.
98
34%
Не, ТИТАН се справя добре с управлението на ЦСКА.
122
42%

Общо гласове: 292

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: 3-те пътя за ЦСКА

Мнениеот PFC Litex » 07 юни 2013 17:49

Teo написа:Гришата иска сливане, ТВЪРДО ПРОТИВ СЪМ АЗ !

Ти не се ли радваше, като обезумял от факта Ганчев в ЦСКА, но то само хубаво не може да бъде не може душата в рая и кура до края или едното, или другото, пълно щастие няма и всичко си има цена
Влизането на Ганчев в ЦСКА е само по един път, фалиране на ЦСКА и сливане с Литекс, но така се губи историята на червените.
Последна промяна от PFC Litex на 07 юни 2013 17:50, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
miromov
Контакти:

Мнениеот miromov » 07 юни 2013 17:50

Надали има нормален фен на ЦСКА който да не подкрепи 3-тия вариант. Започва се начисто и към титлите на червените се добавят и тези на Литекс, а и Ганчев ще продължи да спонсорира отборът. Да се намери богат спонсор е невъзможно, а фалитът на клуба и започването от аматьорските групи, едва ли има фен да го подкрепя.
GINA CARANO MMA
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/928/3214928e.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/1C/50/357253c2500e1c50.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Вариантите пред ЦСКА според Гриша Ганчев

Мнениеот sin4ec » 07 юни 2013 17:51

Аз не разбирам защо е тази драма... Този ЦСКА е мъртъв, ражда се нов ЦСКА с ново име и точка. Е, ще трябва да видите колко са дълги 26 мига, но пък ще сте на равен баланс с нас! Абе, да не се лъжем-няма вече да сте ЦСКА, квито и да ги въртите и сучете. Литекс-София. Нищо повече. Е, ако идете на А окръжна, ще си останете ЦСКА-но не знам кой ще чака.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 07 юни 2013 17:51

PFC Litex написа:

Ти не се ли радваше, като обезумял от факта Ганчев в ЦСКА, но то само хубаво не може да бъде не може душата в рая и кура до края или едното, или другото, пълно щастие няма.
Влизането на Ганчев в ЦСКА е само по един път, фалиране на ЦСКА и сливане с Литекс, но така се губи историята на червените.

Нищо не се губи, даже прибавяме вашите титли и купи............ който не ви ги искаме, пазете си ги.... искаме само Гришата начело и нищо общо с отбора от Литекс!

Потребителски аватар
captain_drifuss
Контакти:

Мнениеот captain_drifuss » 07 юни 2013 17:51

никой не може да ти отнеме титлите и историята. не ми се иска да давам примери с пловдивски отбори, но дори да се обединим с Литекс, не си губим историята! така или иначе ако се тръгне от А окръжна сегашното АД ще е фалирало и се почва с ново дружество, разликата е, че ще се изгубим по групите и не се знае кога ще се върнем...
Парадоксално, но най-добрият критерий за това колко автентичн ще е ЦСКА при Гриша Ганчев ще са сините фенове- те ще продължат да третират мача между двата отбора като "вечното дерби", ще продължат да пеят същите песни, плюс някои нови посветени на сливането, но както каза Гришата фолклора си е фолкор...

Потребителски аватар
damageplan
Контакти:

Мнениеот damageplan » 07 юни 2013 17:51

Кашчей написа:
damageplan написа:Септември София от Югозападната В група е идеалният лицензоносител .Септември при ЦДВ 65 години по-късно .

ЦСКА получи лиценз, ако си забравил случайно.

Ако отидат в А-окръжна и им трябва отбор като Металик Сопот , за да прескочат набързо една година , Септември София е идеалният вариант .
Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"

Потребителски аватар
damageplan
Контакти:

Мнениеот damageplan » 07 юни 2013 17:54

captain_drifuss написа:никой не може да ти отнеме титлите и историята. не ми се иска да давам примери с пловдивски отбори, но дори да се обединим с Литекс, не си губим историята! така или иначе ако се тръгне от А окръжна сегашното АД ще е фалирало и се почва с ново дружество, разликата е, че ще се изгубим по групите и не се знае кога ще се върнем...
Парадоксално, но най-добрият критерий за това колко автентичн ще е ЦСКА при Гриша Ганчев ще са сините фенове- те ще продължат да третират мача между двата отбора като "вечното дерби", ще продължат да пеят същите песни, плюс някои нови посветени на сливането, но както каза Гришата фолклора си е фолкор...

В А окръжна ги чака Левски Драгалевци , несменяемият шампион от няколко години .
Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"

Потребителски аватар
Кировец II

Мнениеот Кировец II » 07 юни 2013 17:55

Армейче написа:При модел 3, при сливането историята ни запавза ли се?

Доколкото аз разбирам - НЕ. И все пак въпроса е как ще го почувстват хората, феновете всеки за себе си и накрая сумарно. За мен 3 ще е равно на ЦСКА в историята.
Тук е интересно и мнението на левскарите, защото при 3 реално вече няма да съществува онзи кръвен враг ЦСКА, а някакво подобие на Лудогорец.
"Докато отлагаме - животът отминава."
Луций Аней Сенека

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 07 юни 2013 17:55

Teo написа:
PFC Litex написа:

Ти не се ли радваше, като обезумял от факта Ганчев в ЦСКА, но то само хубаво не може да бъде не може душата в рая и кура до края или едното, или другото, пълно щастие няма.

Нищо не се губи, даже прибавяме вашите титли и купи............ който не ви ги искаме, пазете си ги.... искаме само Гришата начело и нищо общо с отбора от Литекс!

Тео, ти май пишеш и след това мислиш, ако въобще мислиш де :evil: Как ще прибавите купите на Литекс, ако ЦСКА, като клуб, фалира?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Архив”