Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Re: Защо Ели Зизов не желае да подписва с Левски

Мнениеот Deliba6 » 21 мар 2009 00:07

levski32 написа:Да, наиситина някои гледал ли е Зизов как играе. Би ми било любопитно ако някои го е гледал да каже дали дествително е толкова добър и какви са му силните качества...че въобще не играе за първия отбор, може някой да го е гледал за дублиращия?

Да гледал съм го, още като дойде в юноши-младша и след това... Техничар с поглед върху играта. Има "много хляб" в него, но не на всяка цена... Дано не върти еврейски номера, а всичко да е само журналистическа шумотевица!!!
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Re: Иванков бие Фенербахче

Мнениеот Ticha » 21 мар 2009 02:04

Ето го гола:

[video]http://www.youtube.com/watch?v=2FgIb9kCQzc[/video]

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 21 мар 2009 02:40

От напълно измислена дузпа.
Направо се чудя на това, как в Турция съдиите режат големите отбори.
Вместо да е обратното.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Re: Сменят главния съдия на мача Левски - Локомотив (Пловдив)

Мнениеот ehh » 21 мар 2009 02:51

И да го сменят, и да не го сменят няма значение.
Левски ще си вземе без проблем мача.
Притеснително е как се "разчиства" пътя на ЦСКА към момента по схемата "сега ще биеш, но срещу нас ще паднеш" :roll:
Примери: Бела игра ганкиното срещу тях, после взе "изненадваща точка" като гост; Локото спечели "изненадващо" леко срещу "акулите", след това се напъна едно полувреме и това беше от тях. Сега се пече същото нещо със Спартак Вн, които пак така "изненадващо" си взеха мача срещу Сливен, който преди това в гостуването на ЦСКА се разходи по Българска армия. Странно бе мълчанието на цялото ръководство на Сливен, които към този момент се оказват един добър кръводарител. Какви ги върши Лечков, само той си знае. Всъщност, по подобие на тези схеми, очаквам Сливен да вземе някъде като гост "изненадваща" победа или точка.
Да видим, до кога ще продължи това.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

levski32
Контакти:

Мнениеот levski32 » 21 мар 2009 07:22

Не, една грешна дuзпа не значи, че се подпират малките иli се режат малките.....просто значи, че съдията е сбъркал.....съдиите, колкото и да са добри, също правят грешки (те нямат повторения, не винаги имат добра видимост и в много случаи трябва да предполозат правилното решение, защото ъгълът, от които са го видели не е бил идеалният...) не е приятно когато съдията сбърка, но когато всички знаят, че това е просто човешка грешка, а не тенденция за подкрепа на някои, тези неща се приемат по-спокойно от общвеността, в БГ сме по-мнитeлни и все си мислим, че има някаква конспирации, може би с основание понякога, но много често не

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 21 мар 2009 09:32

ehh написа:И да го сменят, и да не го сменят няма значение.
Левски ще си вземе без проблем мача.
Притеснително е как се "разчиства" пътя на ЦСКА към момента по схемата "сега ще биеш, но срещу нас ще паднеш" :roll:
Примери: Бела игра ганкиното срещу тях, после взе "изненадваща точка" като гост; Локото спечели "изненадващо" леко срещу "акулите", след това се напъна едно полувреме и това беше от тях. Сега се пече същото нещо със Спартак Вн, които пак така "изненадващо" си взеха мача срещу Сливен, който преди това в гостуването на ЦСКА се разходи по Българска армия. Странно бе мълчанието на цялото ръководство на Сливен, които към този момент се оказват един добър кръводарител. Какви ги върши Лечков, само той си знае. Всъщност, по подобие на тези схеми, очаквам Сливен да вземе някъде като гост "изненадваща" победа или точка.
Да видим, до кога ще продължи това.

Аз ще ти кажа къде ще вземе Сливен точка като гост, най-вероятно с/у Славия още днес... :D Те белите обичат да се навеждат и да се хващат за палците... :D
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
emkata
Контакти:

КОЙ ДЪРПА СЕГА КОНЦИТЕ В БГ ФУТБОЛА!

Мнениеот emkata » 21 мар 2009 09:39

СТАВАТ ИНТЕРЕСНИ НЕЩА в БГ футбола и пиша тази тема без всякакви задни мисли.левски бие цска бие това е горе долу приемливо,черно море също бие и тук има логика.обаче националния отбор от къде е от литекс.Да ме извинява мъри ама от там само ив. попов става до тук с националния.за локо сф не коментирам защото всички знаят те как бият знае го и гигов.И сега се питам господа грандове ЛЕВСКИ, цска,литекс,черно море,локо сф,какво ще правите лятото там мачовете са от друго тесто-няма сливен,няма-локо пд,няма-пирин.аз ще ви кажа имахме положения ама нямахме ден ще се опитаме догодина да се поправим и така всяка година.А ЗА ВАС ГОСПОДА ОТ ЦСКА преди да злоратсвате първо помислете защото и вие сте на същото дередже тази година просто лиценза ви спаси а сега тази година и вие сте в калта.за провала на моя отбор си имам мое мнение.а тези от черно море и локо сф дори стадиони си нямат тръгнали в европа да играят къде бе пичове,къде сте тръгнали,за гранда от народна армия важи същото.да не се псуваме,защото това е цялата БГ истина.затова е такава темата кой ги дърпа тези шибани конци в бг футбола,а господа от ИЗПЪЛКОМА.
Левски завинаги в моето сърце.

Потребителски аватар
lifes
Контакти:

Re: КОЙ ДЪРПА СЕГА КОНЦИТЕ В БГ ФУТБОЛА!

Мнениеот lifes » 21 мар 2009 10:06

Я кажи как бият ЛОКО СОФИЯ? Биха 2 пъти Левски през 2008 година!

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 21 мар 2009 10:15

ehh написа:От напълно измислена дузпа.

Дузпа та дрънка! Вие искате да хвърчат мръвки ли, та да е дузпа?! Може и без да иска да го е спънал, ама го спъна... При това положение какво да даде? ДУЗПА!!!
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Мнениеот Yoda » 21 мар 2009 10:26

Пичове, къде мога да намеря таблица с резултатите от всички мачове в А групата до края на полусезона .... :D :D :D Да се ограмотя и аз кой кого с колко предстои да бие ....
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !

Върни се в “Архив”