Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Мнениеот ralka_levskarka » 07 юли 2012 15:20

Neron написа:Каква титла бре хора какви Лиги Европа като защитата ни е Милиев Иванов и Диамутен като добавим Старокин и колебливия Мюлдер направо аз ни виждам вече в ШЛ.

Митко, мисля, че точно сега на отбора му трябва пълна подкрепа. Дано да грешиш за абсолютно всичко.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

ORlee
Контакти:

Re: Португалски нападател от Евертън дойде в Левски

Мнениеот ORlee » 07 юли 2012 15:21

dimitradze написа:
ORlee написа:
AnalBreaker написа:Тоя трансфер звучи гръмко, а нищо чудно да се окаже нещо от рода Шеридън... Много пари за нищо

Разликата е че страната от която идва е футболна сила извстни са с футболната си школата докато там от където идва шеридън хората предпочитат галските игри пред футбола поне на хартия нещата звучат обещаващо както обикновенно остава да видим как ще му понесе бг футбола ;)

Ти какво си мислиш ,че Еверътн е по-голям отбор от Селтик ли ? :D:D:D::D:D:D:D:D:D
Шеридън дойде в ЦСКА каот настоящ национал на Ирландия ,а този е бивш и в слабак от Португалия има 21 мача и 4 гола..нищо против може да има качества ,но ме съмнява да е по-добър от онова момче дето го изтървахте...Жунинио!

Шотландският футбол отдавна не е това което е бил преди години така че няма нужда да ги сравняваме с португалския говориме за различни планети :)
Последна промяна от ORlee на 07 юли 2012 15:23, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 07 юли 2012 15:22

1977 написа:Е Аз не съм те обидил :roll: Ако си го приел така-ИЗВИНЯВАЙ!

Ако това е към мен-не, не съм го приел така. Просто добавих онова за възпитанието, понеже все си мисля, че може да се спори и нормално, а не винаги да се плюем на прасета и говеда. Отново нямам предвид теб. :mrgreen:

ma6inkata
Контакти:

Мнениеот ma6inkata » 07 юли 2012 15:22

dimitradze написа:
ORlee написа:
AnalBreaker написа:Тоя трансфер звучи гръмко, а нищо чудно да се окаже нещо от рода Шеридън... Много пари за нищо

Разликата е че страната от която идва е футболна сила извстни са с футболната си школата докато там от където идва шеридън хората предпочитат галските игри пред футбола поне на хартия нещата звучат обещаващо както обикновенно остава да видим как ще му понесе бг футбола ;)

Ти какво си мислиш ,че Еверътн е по-голям отбор от Селтик ли ? :D:D:D::D:D:D:D:D:D
Шеридън дойде в ЦСКА каот настоящ национал на Ирландия ,а този е бивш и в слабак от Португалия има 21 мача и 4 гола..нищо против може да има качества ,но ме съмнява да е по-добър от онова момче дето го изтървахте...Жунинио!

Ставаше въпрос за държва като трдиции. И не мисля че Селтик са доста по-добри. Просто конкуренцията при тях е само Рейнджърс. Когато ги хванат топ отборите на Англия в Шамп. лига въпроса е не дали , а с колко ще паднат. Относно Жунино, той не е чист нападател. На мен също ми хареса, но в важните мачаове го нямаше никакъв. Има няколко гола с/у светкавица и и видима, това не го прави по-добър...

ma6inkata
Контакти:

Мнениеот ma6inkata » 07 юли 2012 15:24

way написа:
ma6inkata написа:
way написа:16 мача 3 гола много е добър този :)

Кажи ми само колко гола имаше Дембеле, преди да дойде в Левски и не вкара ли за нас повече голове от колкото през цялата си кариера? Той още не е подписал, разбирачите вече го отписаха, ама от българщина, за това няма да прокопсаме и цялата държава е на този хал.

Няма какво да го сравняваме с Дембеле,Дембеле е 1:100000000 не всеки който има 5 гола ще стане новия Дембеле

Добре, искаш да ми кажеш, че ако е вкарал 100 гола в 130 мача е гаранция че ще се скъса да вкарва ли?

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 07 юли 2012 15:24

Имаше един висок португалец ц.н. на Бешикташ, мисля че ще е нещо подобно. :?

dimitradze
Контакти:

Мнениеот dimitradze » 07 юли 2012 15:25

Шеридън дойде в ЦСКА каот настоящ национал на Ирландия ,а този е бивш и в слабак от Португалия има 21 мача и 4 гола..нищо против може да има качества ,но ме съмнява да е по-добър от онова момче дето го изтървахте...Жунинио![/quote]
Шотландския футбол отдавна не е това което е бил преди години така че няма нужда да ги сравняваме с португалския говориме за различни планети :)[/quote]

Не говоря за шотландския футбол говоря само за Селтик! Много по-добър отбор от ЕВЕРТЪН са и искам да ти обесня че това от къде идва няма значение и ЦСКА преди години зеха твърд титуляр от Мидълзбро че дори беше и голмайстор на отбора (Хамилтън Риикард) но нищо не направи..все пак ви пожелавам да се окаже добър поне на половина колкото Мораеш ако е толкова ще ви върши добра работа!
Стойчо Младенов: ЦСКА ще е 1-ви,другите да се нареждат както искат!

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 07 юли 2012 15:26

zlobul написа:Сега ако спретнат и двама централни защитници ще е добре , че с тая дантела ......

пп Пелето задължително опорен халф , а Гаджев и Йовов , твърди резерви.

Пелето само опорен халф! Изобщо не трябва да го пуска централен защитник. Поне един да вземат, пак ще е нещо.

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 07 юли 2012 15:27

Той Мораеш и сега му е наполовина. Има доста да расте, за да го стигне. :lol:

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 07 юли 2012 15:28

Kris_men2000 написа:
Stanislav_Ivanov написа:Аз се чудя,кога Левски за последно е имал в състава си португалец? :?

АМИ ПИНТО КАКЪВ Е БЕ СЛАДУР КАТО НЕ ЗНАЕШИМЕНАТА НА ЛЕВСКАРИТЕ НЕ СЕ ПРАВИ НА ТАКЪВ.СРАМОТА Е

Добре де бях забравил за тях к'во толкова? А и,че съм допуснал грешка не ме прави по малко ЛЕВСКАР от теб нали ?
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]

Върни се в “Архив”