Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Re: Левски затова е Левски!

Мнениеот child in time » 20 мар 2009 23:23

blue lagoon написа:То не са интриги то не са търговий! Скапаха се някои да правят сложни комбинаций,ти вземи оттам а аз ще взема от теб! Попиляха се да търсят начини да спрат Левски! Слаби били,късметлий били,духал попътен вятър и затова вкарвали,нагли били да бият в 86 минута,мачовете им трябвало да свършват в 85-тата,на барчето до стадиона кафето било скапано и какво ли не ! Не ви ли писна бе! Гледайте как да уредите как кака Пена да вземе от онзи, за да пусне на вас и не се занимавайте с Левски! Левски затова е Левски,за да се бори честно и достойно,уважавайки амбицийте на всеки отбор! Пък дали с едно на мъка или в 86 минута няма значение! А иначе обичам Сиамка! :lol: A Видях и жозефина!

Лекарствата пич лекарстватааа!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 20 мар 2009 23:24

child in time написа:Лекарствата пич лекарстватааа!

:lol: :mrgreen:

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 20 мар 2009 23:32

Виж уважавам Левски колкото и странно да ти се струва! Когато играе в Европа викам за него! Но ти си написал неща които звучат като от тъп виц! Стига глупости ! Има ли значение с колко ще бие Левски?!? НЕ! Гледай любимия отбор радвай му се и спри да пишеш глупости из форума! Стига комплексарщини!
Последна промяна от child in time на 20 мар 2009 23:52, променено общо 1 път.

blue lagoon

Мнениеот blue lagoon » 20 мар 2009 23:34

Нещо не личи смисъл в това което пишеш или може би смисъла е в розовия цвят,дааа така е!

alfonso

Мнениеот alfonso » 20 мар 2009 23:37

Който иска да прочете нещо в темата успява. проблема на чайлд ин тайм си е негов,няма смисъл от спорове,просто въпрос на ниво!

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 20 мар 2009 23:38

Ясно след 7ми клас няма никой! Жалко наистина!
Последна промяна от child in time на 20 мар 2009 23:55, променено общо 1 път.

alfonso

Мнениеот alfonso » 20 мар 2009 23:40

Има ! ама в синьо! Някакси не ми се връзва и на мен розовото! А като не те кефи форума на Левски,не влизай! Иди примерно в този на Велбъжд!

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 20 мар 2009 23:43

Не, не без заяждане наистина не видях смисъл в темата и реших да е коментирам! Явно не всички са ме разбрали но това не е страшно най вероятно аз не съм се изразил достатъчно ясно! Очаквам един здрав двубои в Неделя и хубава игра! Дано стане красив мач без съдии и тем подобни!

alfonso

Мнениеот alfonso » 20 мар 2009 23:49

Това вече е феърплей!Успех и на твоя отбор! Е не срещу Левски! :lol: :lol:

Потребителски аватар
football.total
Контакти:

Мнениеот football.total » 20 мар 2009 23:59

до феновете на Левски (докато четете се абстрахирайте от аватара ми, не изпадайте в комплексарщина)...

стига сте ги писали тея глупости бе хора не ви ли писна... земете се зарадвайте малко че гледате някакви наченки на футбол. ами вихрен отива в софия и левски едва успява да победи. пирин идва на армията и ни бие със дузпи. отиваме в пловдив и правим дерби със локо (което си беше дерби за хората които гледаха мача. останалите дето дрънкате глупостите за уговорки сте гледали репортажите на болния диков. ами локо имаха положение за гол и то чисто в 89тата минута. а ако беше влезло какво правим тогава? мача си се игра на 100% какви са тия глупости).
а за спартак варна - верно ли има някой сред вас който наистина вярва че не бихме могли да бием във варна със чисто футболни средства. айде не се излагайте моля ви. та разликата в класите е огромна. а сливен са трагични от началото на полусезона. колкото играят спартак толкова и сливен, та какво му е чудното че отишли в сливен и победили. сливен да не е барса или челси...
зарадвайте се че и малките отбори се борят срещу големите и гледаме футбол. какво му е интерено на мач левски - вихрен на който левски води 4:0 на полувремето...
а кой е по добър и заслужава титлата ще видим в дербито. засега и ние и вие сме с равни шансове...

Върни се в “Архив”