Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Мнениеот Neron » 07 юли 2012 15:03

Nuke написа:
Neron написа:Мнението ми за тоя е доста раздвоено.Хубавото е че щом Евертън са го взели явно става но лошото е че няма мачове за тях а за Витория Сетубал е вкарал малко.Ще видим какво ще направи.

И моето за теб е доста раздвоено. Имам предвид подписа ти. :)

???
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

way
Контакти:

Re: Португалски нападател от Евертън дойде в Левски

Мнениеот way » 07 юли 2012 15:05

MainEventer написа:Има си тема за селекцията.

Нападателят е нещо повече от селекция заслужава си нова тема :)Това не е просто селекция а една надежда за ново начоло пълно с победи

mmitko
Контакти:

Мнениеот mmitko » 07 юли 2012 15:06

AnalBreaker написа:Тоя трансфер звучи гръмко, а нищо чудно да се окаже нещо от рода Шеридън... Много пари за нищо

Шеридън с нищо не е повече от Костов и всеки един юноша от България, но все пак сме чуждопоклонници и само като чуеш чужденец и си мислим за класен играч. Сърбите май са точно обратното на нас.

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 07 юли 2012 15:08

Neron написа:???

Тонев доведе сума ти народ. Всичките са добри футболисти, имам резерви само за Пелето, но пък съм търпелив. Записваш си дати, все едно Тонев нещо ти е длъжен. Непонятно ми е.

way
Контакти:

Мнениеот way » 07 юли 2012 15:08

16 мача 3 гола много е добър този :)

ORlee
Контакти:

Мнениеот ORlee » 07 юли 2012 15:08

AnalBreaker написа:Тоя трансфер звучи гръмко, а нищо чудно да се окаже нещо от рода Шеридън... Много пари за нищо

Разликата е че страната от която идва е футболна сила извстни са с футболната си школата докато там от където идва шеридън хората предпочитат галските игри пред футбола поне на хартия нещата звучат обещаващо както обикновенно остава да видим как ще му понесе бг футбола ;) засега имаме двама португалци в отбора и двамата са класни играчи за разлика от десетките сакати анонимници минали през любимия ни тим през последните години
Последна промяна от ORlee на 07 юли 2012 15:15, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
1977
Контакти:

Мнениеот 1977 » 07 юли 2012 15:12

Nuke написа:

Тонев доведе сума ти народ. Всичките са добри футболисти, имам резерви само за Пелето, но пък съм търпелив. Записваш си дати, все едно Тонев нещо ти е длъжен. Непонятно ми е.

Човек,Пелето е най-класния футболист в Левски-как можа да кажеш такова нещо :roll: :roll: :roll:
с това слагам край на всякакви дискусии:
https://www.facebook.com/fclevski/likes

dimitradze
Контакти:

Мнениеот dimitradze » 07 юли 2012 15:13

ORlee написа:

Разликата е че страната от която идва е футболна сила извстни са с футболната си школата докато там от където идва шеридън хората предпочитат галските игри пред футбола поне на хартия нещата звучат обещаващо както обикновенно остава да видим как ще му понесе бг футбола ;)

Ти какво си мислиш ,че Еверътн е по-голям отбор от Селтик ли ? :D:D:D::D:D:D:D:D:D
Шеридън дойде в ЦСКА каот настоящ национал на Ирландия ,а този е бивш и в слабак от Португалия има 21 мача и 4 гола..нищо против може да има качества ,но ме съмнява да е по-добър от онова момче дето го изтървахте...Жунинио!
Стойчо Младенов: ЦСКА ще е 1-ви,другите да се нареждат както искат!

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 07 юли 2012 15:13

1977 написа:
Nuke написа:

Човек,Пелето е най-класния футболист в Левски-как можа да кажеш такова нещо :roll: :roll: :roll:

Просто имам право на мнение и го изразявам, при това възпитано.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 07 юли 2012 15:15

Да изпреваря хейтърчетата. "Този не ми харесва, всички взеха някакви класни нападатели, ама тоя е пълно дърво. Не е за Левски, по - добре да си тръгва, да не се мъчи, няма да ни пасне на нас."
И да не забравя:
"Иво Тонев вън от Левски" :lol: :lol:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Върни се в “Архив”