Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)
Абе незнам но всеки ми лафи за Торес, че не вкарва туй унуй ама то как да играе кат нему подават толкова често ...... и е свикнал ``госпожицата `` Gerrard да му подава ,стига с Торес се някога ще вкара.Незнам за този сезон доли ще вземем Лигата или Cl но другия сезон 100% ще направим дубъл.Анелка да се махне и Малода трябват ни по двете крила скорост и напреде Торес и Дрогба ще сме пушка.Искам Санчез ........ за крилото бърз, техничен просто нямам думи.Wesley Sneijde искам също и Pirlo ...
Слушам аз , слушам и пак немога да осъзная някой неща. На първо четене отбора трябвало да привлече Пирло , Снайдер и тем подобни съсзвездия само заради имената им ,а това дали ще паснат и въобще са необходими не е от такова значение. Защо хора като Макекран и Пиазон остават назаден план ?! Стига отбора е привличал клоаката на отборите. То не беше Амброзини , Пирло, Кака и тем подобни герой по-над 35 години. Челси има нужда от свежа кръв , от хора който горят от желание за игра, а не хора който ще дойдат само за да си взимат заплатата и нищо. Осъзнайте се ! Отбора трябва да се ориентира към правенето на нов гръбнак на отбора, и определено Пирло , Кака и Снайдер някак си не ми се вписват в тази част. Стъридж , Макекран , Брума , Пиазон , Ван Аанхолт , Шебек , Лалкович , Клифърд са бъдещето на отбора от по-младото поколение ,а не ПИРЛО 
- Frankie Lampard
- Контакти:
Джон Тери: Радвам се, че отново имам честта да нося лентата
[center]
[/center]
Новият-стар капитан на Англия Джон Тери остана много доволен от важната победа над Уелс с 2:0, която той и съотборниците му постигнаха вчера на "Милениум Стейдиъм".
"Трите лъва" изтръгнаха трите точки от срещата, благодарение на ранните голове на Франк Лампард и Дарън Бент, които паднаха съответно в 7-ата и 14-ата минути.
"Много съм горд, че отново имам честта да нося лентата", заяви бранителят на Челси след срещата, добавяйки, че за отбора най-важна е била победата.
Тери очевидно бе много доволен от факта, че Фабио Капело реши да промени традиционната си схема 4-4-2 и да изпробва нова формация - 4-3-3.
"Мисля, че новата схема е много положителна. Уейн Руни и Ашли Йънг се справиха много добре и поставиха под голям натиск домакините", отсече защитникът.
Той добави, че всички в отбора са се мотивирали допълнително да победят Уелс, след като местните фенове си позволиха да освиркат химна на Англия.
"Това не бе никак хубаво. Все пак тук става въпрос за нашия национален химн. Може би феновете постигнаха с тези освирквания обратния ефект", завърши Тери.
[center]
[/center]Новият-стар капитан на Англия Джон Тери остана много доволен от важната победа над Уелс с 2:0, която той и съотборниците му постигнаха вчера на "Милениум Стейдиъм".
"Трите лъва" изтръгнаха трите точки от срещата, благодарение на ранните голове на Франк Лампард и Дарън Бент, които паднаха съответно в 7-ата и 14-ата минути.
"Много съм горд, че отново имам честта да нося лентата", заяви бранителят на Челси след срещата, добавяйки, че за отбора най-важна е била победата.
Тери очевидно бе много доволен от факта, че Фабио Капело реши да промени традиционната си схема 4-4-2 и да изпробва нова формация - 4-3-3.
"Мисля, че новата схема е много положителна. Уейн Руни и Ашли Йънг се справиха много добре и поставиха под голям натиск домакините", отсече защитникът.
Той добави, че всички в отбора са се мотивирали допълнително да победят Уелс, след като местните фенове си позволиха да освиркат химна на Англия.
"Това не бе никак хубаво. Все пак тук става въпрос за нашия национален химн. Може би феновете постигнаха с тези освирквания обратния ефект", завърши Тери.
-
ChelseaTheBest
- Контакти:
Хари Реднап иска да привлече Джон Тери!
Май стоката дето са му дали тая сутрин не е била качествена или чашките са му дошли в повече. 
0 : 0 
Русия не успя да победи Армения във мач от кваликациите за Евро 2012.Yuri Zhirkov изигра пълни 90 минути като дори имаше възможност да реализира гол но вратаря на Армения успя да спаси.
2 : 1 
Yossi Benayoun , който не е играл от септември насам, остана на пейката при победата на Израел със 2:1 над Латвия. Израел е на четири точки зад лидера в групата Гърция.
Nathaniel Chalobah ,беше капитан на Англия до 17 години при победата с 3:2 над Северна Ирландия в първия мач за европейските квалификации турнир който ще се проведе във Белгия.
- Frankie Lampard
- Контакти:
Давид Луис: Най-доброто от мен предстои
[center]
[/center]
Новата звезда на английския шампион Челси – Давид Луис, призна, че най-доброто от него предстои и феновете на „сините” могат очакват поредица от силни прояви на бразилеца. Както е известно, Луис дойде през зимата от Бенфика, но бързо се превърна в основна фигура в състава на Анчелоти и дори отбеляза няколко решителни гола, които донесоха победи на лондончани.
„Доволен съм от начина, по който се развиват нещата, откакто дойдох в Челси. Надявам се, че добрите ми игри ще продължат и за в бъдеще, но за целта не трябва да се главозамайвам. Ще продължа да работя здраво, за да може Челси да спечели още много трофеи. На феновете пък мога да обещая, че най-доброто от мен предстои”, каза Луис пред английските медии.
[center]
[/center]Новата звезда на английския шампион Челси – Давид Луис, призна, че най-доброто от него предстои и феновете на „сините” могат очакват поредица от силни прояви на бразилеца. Както е известно, Луис дойде през зимата от Бенфика, но бързо се превърна в основна фигура в състава на Анчелоти и дори отбеляза няколко решителни гола, които донесоха победи на лондончани.
„Доволен съм от начина, по който се развиват нещата, откакто дойдох в Челси. Надявам се, че добрите ми игри ще продължат и за в бъдеще, но за целта не трябва да се главозамайвам. Ще продължа да работя здраво, за да може Челси да спечели още много трофеи. На феновете пък мога да обещая, че най-доброто от мен предстои”, каза Луис пред английските медии.
- Frankie Lampard
- Контакти:
ChelseaTheBest написа:Хари Реднап иска да привлече Джон Тери!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Май стоката дето са му дали тая сутрин не е била качествена или чашките са му дошли в повече.
Неделните простотии на guardian.
- Frankie Lampard
- Контакти:
Неймар обяви: Искам да играя в Барселона
[center]
[/center]
Бразилският нападател на Сантос Неймар заяви, че иска да играе в Барселона, но все още е много млад и има договор с бразилския си клуб, който иска да изпълни.
Бразилският национал има договор със Сантос до 2015 година, а клаузата в договора за негова евентуална продажба е 45 милиона евро.
“Аз съм поласкан, че клубове като Барселона ме следят. Това ме мотивира да давам още повече от себе си”, сподели младокът.
“Знам, че отбори като Барселона, Челси и Реал Мадрид постоянно следят моя напредък. Аз обаче съм още много млад и има какво да уча преди да заиграя в такъв голям клуб”, добави бразилецът.
“Вървя стъпка по стъпка и гледам напред в бъдещето. Футболът е моят живот. Наслаждавам се на играта си и се опитвам да правя неща, които да радват феновете ми”, допълни кариоката.
“Футболист на Барселона? Това изглежда много привлекателно за мен. Ще бъде голямо удоволствие да се видя с екипа на Барселона. Бъдещето е пред мен и ще разберем какво ще стане”, каза още Неймар.
[center]
[/center]Бразилският нападател на Сантос Неймар заяви, че иска да играе в Барселона, но все още е много млад и има договор с бразилския си клуб, който иска да изпълни.
Бразилският национал има договор със Сантос до 2015 година, а клаузата в договора за негова евентуална продажба е 45 милиона евро.
“Аз съм поласкан, че клубове като Барселона ме следят. Това ме мотивира да давам още повече от себе си”, сподели младокът.
“Знам, че отбори като Барселона, Челси и Реал Мадрид постоянно следят моя напредък. Аз обаче съм още много млад и има какво да уча преди да заиграя в такъв голям клуб”, добави бразилецът.
“Вървя стъпка по стъпка и гледам напред в бъдещето. Футболът е моят живот. Наслаждавам се на играта си и се опитвам да правя неща, които да радват феновете ми”, допълни кариоката.
“Футболист на Барселона? Това изглежда много привлекателно за мен. Ще бъде голямо удоволствие да се видя с екипа на Барселона. Бъдещето е пред мен и ще разберем какво ще стане”, каза още Неймар.
- Frankie Lampard
- Контакти:
Новите културни ценности
По света вече може да се посетят музеи на дявола и на футболния клуб "Челси"
[center]
[/center]
Кулинарният музей в Перу е уникален. Преди време организацията на американоговорещите държави призна националната кухня на Перу за "наследство на Америка". Официално тази титла бе дадена на перуанската кухня на тържествена церемония на 23 март, провела се във Вашингтон. А на 25 март отвори врати и Домът на кулинарията, включващ както музеен център, така и ресторантски зали. Той е разположен в старинна къща в центъра на Лима, така че няма как да не бъде забелязан.
Посетителите ще могат да научат историята на южноамериканската кухня и перуанската в частност, да се запознаят със съставките и специфичните кухненски прибори, използвани в течение на векове, както и да дегустират различни местни блюда. Футболният клуб "Челси" също открива свой нов музей в началото на лятото. Гостите и феновете на легендарния футболен клуб ги очакват много интерактивни експонати. Музеят заема площ от 670 кв. м зад трибуната "Матю Хардинг" на стадион "Стамфорд Бридж". Сред експонатите има много паметни вещи, имащи отношение към "Челси", а също и важни предмети от историята
на клуба
Аудио-визуалните инсталации оживяват славното минало на футболния клуб, а в галерията Adidas ще се провеждат различни обучителни майсторски класове по изкуството за вкарване на голове. Посетителите също така ще могат да видят стенд с футболни екипи, принадлежали на най-великите играчи. По думите на Сара Бегт, мениджър на музея, новата експозиция ще бъде много по-голяма и по-добра от предишната, което ще позволи на всеки желаещ да се докосне до легендата на име "Челси". Допълнително може да се направи и обиколка на стадиона с посещение на "задкулисния" живот на отбора. Работното време на музея е от 9.30 до 17.00 часа. Стойността на билети е 10 лири за възрастни и 8 за деца.
А следващата пролет в Лондон ще се появи и музей, посветен на снимките на филмите за Хари Потър. Всички фенове на фантастичния филм ще могат да влязат във вълшебния свят на Хари и неговите приятели, като си направят туристическо пътешествие "зад кадър", в което ще им бъдат разкрити всички тайни на създаването на филма, включително и използваните най-нови технологии. Увлекателният свят на филма включва разходки из най-важните декори, например по Великата стена или офиса на Дъмбълдор. Посетителите ще имат възможност да видят костюмите, реквизита и специалните ефекти които са използвани. Пътешествието продължава цели 3 часа- това време е достатъчно, за да се изучи в най-малки подробности битието на героите. С откриването на музея се занимава киностудията "Уорнър Брос". Изложбената площ се намира на територията на студията в лондондския район Хартфордшир и заема площ от 200 акра.
В Барселона отвори врати Музей на идеите и изобретенията. Целта на постоянно действащата изложба е да мотивира посетителите към творческо мислене с всички средства. Затова сред експонатите фигурират и откровено безполезни и дори абсурдни изобретения. Преходът към приземното равнище на музея е по пързалка. Сбирката ще се разраства през годините. Предвидени са временни секции като "надникване в бъдещето", в които посетителите ще могат да проявят своето творческо виждане по дадената тема. Чрез различни форми на обучение и демонстрации ще бъдат окуражавани начинаещи предприемачи, а забавления и игри ще разкриват креативните способности при децата.
По света вече може да се посетят музеи на дявола и на футболния клуб "Челси"
[center]
[/center]Кулинарният музей в Перу е уникален. Преди време организацията на американоговорещите държави призна националната кухня на Перу за "наследство на Америка". Официално тази титла бе дадена на перуанската кухня на тържествена церемония на 23 март, провела се във Вашингтон. А на 25 март отвори врати и Домът на кулинарията, включващ както музеен център, така и ресторантски зали. Той е разположен в старинна къща в центъра на Лима, така че няма как да не бъде забелязан.
Посетителите ще могат да научат историята на южноамериканската кухня и перуанската в частност, да се запознаят със съставките и специфичните кухненски прибори, използвани в течение на векове, както и да дегустират различни местни блюда. Футболният клуб "Челси" също открива свой нов музей в началото на лятото. Гостите и феновете на легендарния футболен клуб ги очакват много интерактивни експонати. Музеят заема площ от 670 кв. м зад трибуната "Матю Хардинг" на стадион "Стамфорд Бридж". Сред експонатите има много паметни вещи, имащи отношение към "Челси", а също и важни предмети от историята
на клуба
Аудио-визуалните инсталации оживяват славното минало на футболния клуб, а в галерията Adidas ще се провеждат различни обучителни майсторски класове по изкуството за вкарване на голове. Посетителите също така ще могат да видят стенд с футболни екипи, принадлежали на най-великите играчи. По думите на Сара Бегт, мениджър на музея, новата експозиция ще бъде много по-голяма и по-добра от предишната, което ще позволи на всеки желаещ да се докосне до легендата на име "Челси". Допълнително може да се направи и обиколка на стадиона с посещение на "задкулисния" живот на отбора. Работното време на музея е от 9.30 до 17.00 часа. Стойността на билети е 10 лири за възрастни и 8 за деца.
А следващата пролет в Лондон ще се появи и музей, посветен на снимките на филмите за Хари Потър. Всички фенове на фантастичния филм ще могат да влязат във вълшебния свят на Хари и неговите приятели, като си направят туристическо пътешествие "зад кадър", в което ще им бъдат разкрити всички тайни на създаването на филма, включително и използваните най-нови технологии. Увлекателният свят на филма включва разходки из най-важните декори, например по Великата стена или офиса на Дъмбълдор. Посетителите ще имат възможност да видят костюмите, реквизита и специалните ефекти които са използвани. Пътешествието продължава цели 3 часа- това време е достатъчно, за да се изучи в най-малки подробности битието на героите. С откриването на музея се занимава киностудията "Уорнър Брос". Изложбената площ се намира на територията на студията в лондондския район Хартфордшир и заема площ от 200 акра.
В Барселона отвори врати Музей на идеите и изобретенията. Целта на постоянно действащата изложба е да мотивира посетителите към творческо мислене с всички средства. Затова сред експонатите фигурират и откровено безполезни и дори абсурдни изобретения. Преходът към приземното равнище на музея е по пързалка. Сбирката ще се разраства през годините. Предвидени са временни секции като "надникване в бъдещето", в които посетителите ще могат да проявят своето творческо виждане по дадената тема. Чрез различни форми на обучение и демонстрации ще бъдат окуражавани начинаещи предприемачи, а забавления и игри ще разкриват креативните способности при децата.
- Frankie Lampard
- Контакти:
Вижте 20-те най-богати футболисти в света
[center]
[/center]
Френското списание France Football разкри топ 20 на най-печелившите футболисти в света, като на почетната стълбица се нареждат Лионел Меси от Барселона, Кристиано Роналдо от Реал Мадрид и асът на Манчестър Юнайтед - Уейн Рууни. И тримата са под 27 години, а средната възраст на най-богатите футболисти се оказа, че е 25,1 години - възраст, която е прецедентен за играта.
Миналата година Меси е спечелил 21 милиона евро от реклама, сравнено с 14-те милиона евро на Роналдо. Далеч, далеч назад, едва на трето място е Уейн Рууни със скромните седем милиона евро през 2010 година.
В момента Меси е най-продаваният спортист, като дори задмина звездата на Ел Ей Галакси Дейвид Бекъм. Въпреки че в момента е символ на американския футбол Бекъм продължава да е популярен, толкова, че английския ветеран спечели 14,5 милиона евро от активности извън терена миналата година, пише БГНЕС.
Топ 20 на най-печелившите футболисти за 2010 година:
1. Лионел Меси (Барселона): 31 милиона (10 милиона от заплата, 1 милион от бонуси, 20 милиона от реклама)
2. Кристиано Роналдо (Реал Мадрид): 27,5 милиона евро (13 милиона от заплата, 0,5 милиона от бонуси, 14 милиона от реклама)
3. Уейн Рууни (Манчестър Юнайтед): 20,7 милиона евро (13,2 милиона от заплата, 0,5 милиона от бонуси, 7 милиона от реклама)
4. Кака (Реал Мадрид): 19,3 милиона евро (10 милиона от заплата, 0,3 милиона от бонуси, 9 милиона от реклама)
5. Дейвид Бекъм (Ел Ей Галакси): 19 милиона (4,1 милиона от заплата, о,4 милиона от бонуси, 14,5 милиона от реклама)
6. Роналдиньо (Фламенго): 18,3 милиона евро (7,5 милиона евро от заплата, 3,3 милиона от бонуси, 7,5 милиона от реклама)
7. Карлос Тевес (Манчестър Сити): 15,4 милиона евро (10 милиона от заплата, 3 милиона от бонуси, 2,4 милиона от реклама)
8. Франк Лампард (Челси): 14, 2 милиона евро (8,2 милиона от заплата, 1 милиона от бонуси, 5 милиона от реклама)
9. Фернандо Торес (Челси): 14 милиона (8 милиона от заплата, 0,8 милиона от бонуси, 5,2 милиона от реклама)
10. Яя Туре (Манчестър Сити): 13,8 милиона евро (11,1 милиона от заплата, 0,5 милиона от бонуси, 2,2 милиона от реклама)
Останалите в 20-цата са:
11. Тиери Анри (Ню Йорк Ред Булс) - 13,6 милиона евро
12. Бастиан Швайнщайгер (Байерн Мюнхен) - 13, 2 милиона евро
13. Самюел Ето'о (Интер) - 13 милиона евро
14. Филип Лам (Байерн Мюнехен) - 12,9 милиона евро
15. Дидие Дрогба (Челси) - 12,8 милиона евро
16. Златан Ибрахимович (Милан) - 12,5 милиона евро
17. Франк Рибери (Байерн Мюнехен) - 11,9 милиона евро
18. Стивън Джерард (Ливърпул) - 11,7 милиона евро
19. Карлес Пуйол (Барселона) - 11,4 милиона евро
20. Джанлуиджи Буфон (Ювентус) - 11,3 милиона евро.
[center]
[/center]Френското списание France Football разкри топ 20 на най-печелившите футболисти в света, като на почетната стълбица се нареждат Лионел Меси от Барселона, Кристиано Роналдо от Реал Мадрид и асът на Манчестър Юнайтед - Уейн Рууни. И тримата са под 27 години, а средната възраст на най-богатите футболисти се оказа, че е 25,1 години - възраст, която е прецедентен за играта.
Миналата година Меси е спечелил 21 милиона евро от реклама, сравнено с 14-те милиона евро на Роналдо. Далеч, далеч назад, едва на трето място е Уейн Рууни със скромните седем милиона евро през 2010 година.
В момента Меси е най-продаваният спортист, като дори задмина звездата на Ел Ей Галакси Дейвид Бекъм. Въпреки че в момента е символ на американския футбол Бекъм продължава да е популярен, толкова, че английския ветеран спечели 14,5 милиона евро от активности извън терена миналата година, пише БГНЕС.
Топ 20 на най-печелившите футболисти за 2010 година:
1. Лионел Меси (Барселона): 31 милиона (10 милиона от заплата, 1 милион от бонуси, 20 милиона от реклама)
2. Кристиано Роналдо (Реал Мадрид): 27,5 милиона евро (13 милиона от заплата, 0,5 милиона от бонуси, 14 милиона от реклама)
3. Уейн Рууни (Манчестър Юнайтед): 20,7 милиона евро (13,2 милиона от заплата, 0,5 милиона от бонуси, 7 милиона от реклама)
4. Кака (Реал Мадрид): 19,3 милиона евро (10 милиона от заплата, 0,3 милиона от бонуси, 9 милиона от реклама)
5. Дейвид Бекъм (Ел Ей Галакси): 19 милиона (4,1 милиона от заплата, о,4 милиона от бонуси, 14,5 милиона от реклама)
6. Роналдиньо (Фламенго): 18,3 милиона евро (7,5 милиона евро от заплата, 3,3 милиона от бонуси, 7,5 милиона от реклама)
7. Карлос Тевес (Манчестър Сити): 15,4 милиона евро (10 милиона от заплата, 3 милиона от бонуси, 2,4 милиона от реклама)
8. Франк Лампард (Челси): 14, 2 милиона евро (8,2 милиона от заплата, 1 милиона от бонуси, 5 милиона от реклама)
9. Фернандо Торес (Челси): 14 милиона (8 милиона от заплата, 0,8 милиона от бонуси, 5,2 милиона от реклама)
10. Яя Туре (Манчестър Сити): 13,8 милиона евро (11,1 милиона от заплата, 0,5 милиона от бонуси, 2,2 милиона от реклама)
Останалите в 20-цата са:
11. Тиери Анри (Ню Йорк Ред Булс) - 13,6 милиона евро
12. Бастиан Швайнщайгер (Байерн Мюнхен) - 13, 2 милиона евро
13. Самюел Ето'о (Интер) - 13 милиона евро
14. Филип Лам (Байерн Мюнехен) - 12,9 милиона евро
15. Дидие Дрогба (Челси) - 12,8 милиона евро
16. Златан Ибрахимович (Милан) - 12,5 милиона евро
17. Франк Рибери (Байерн Мюнехен) - 11,9 милиона евро
18. Стивън Джерард (Ливърпул) - 11,7 милиона евро
19. Карлес Пуйол (Барселона) - 11,4 милиона евро
20. Джанлуиджи Буфон (Ювентус) - 11,3 милиона евро.