Шампионска лига (2019-20)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
insaneboy1
Контакти:

Re: Шампионска лига (2019-20)

Мнениеот insaneboy1 » 16 авг 2020 15:13

RMCF написа:
kingofpop написа:Ти много добре си ми отговори, просто според мен преднината на КР няма да се задържи до края на кариерите им :mrgreen: :geek:

Той Меси щото има заслуга за ШЛ 05/06 нали... :mrgreen: Той игра ли на финала въобще? Сега проверих, че даже не е бил в групата за финала. :lol: :lol: :lol:

Контузи се на полуфиналите, но ти тогава си бил на 5, как да знаеш
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 16 авг 2020 15:17

Madonna написа:
kingofpop написа:
Гела има 5, а Меси 4, но Гела повече ШЛ няма как да вземе, докато Меси ще вземе поне още 1, може и повече :mrgreen:

иначе по твоята малоумна логика феновете на 95 % от отборите не трябва да пишат, след като Гела има повече ШЛ от тях :mrgreen:

Меси има 3 ШЛ,кво му броиш тази на Роналдиньо,Ларсон,Етоо,Жули и т.н когато беше дете...5 за Роналдо срещу 3 за Меси и това му беше на Меската повече ШЛ няма да спечели.Ти с твойте ще вземе още поне 1 ,2 и т.н.....помня преди години как пишеше как Неймар и Меси щели да вземат още поне най-малко по 3 "ушати" и даже и повече.....а то кво стана взеха краставици :lol:

нещо ти секна провокацията за "унищожението на Реал", гледам не си ми отговорил на коментара с разгромите :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: признай си, че написа пълна глупост и готово
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

RMCF
Контакти:

Мнениеот RMCF » 16 авг 2020 15:20

insaneboy1 написа:
RMCF написа:
kingofpop написа:Ти много добре си ми отговори, просто според мен преднината на КР няма да се задържи до края на кариерите им :mrgreen: :geek:

Той Меси щото има заслуга за ШЛ 05/06 нали... :mrgreen: Той игра ли на финала въобще? Сега проверих, че даже не е бил в групата за финала. :lol: :lol: :lol:

Контузил се е на 1/8 финала с Челси, пъпеш. :lol: :lol:

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 16 авг 2020 15:22

RMCF написа:

Меси изкара червения картон на Асиер дел Орно в единствената загуба на Моу на моста в първия му престой. Биха ни 1-2 Лео се контузи в този мач и не игра 6 месеца.
Бтв, в последните коментари има нечовешко ниво на комплексарщина и посредственост.
За съжаление има много фенове тук, които са срам за отборите, които подкрепят (поне в моите очи) :mrgreen:
Меси е олимпийски шампион с Аржентина! Така, че не е капо ;)

ПП Попа сиг ще сложи Меси да спечели ШЛ догодина ;)
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 16 авг 2020 15:23

Sardukar написа:
RMCF написа:

Меси изкара червения картон на Асиер дел Орно в единствената загуба на Моу на моста в първия му престой. Биха ни 1-2 Лео се контузи в този мач и не игра 6 месеца.
Бтв, в последните коментари има нечовешко ниво на комплексарщина и посредственост.
За съжаление има много фенове тук, които са срам за отборите, които подкрепят (поне в моите очи)
Меси е олимпийски шампион с Аржентина! Така, че не е капо ;)

ПП Попа сиг ще сложи Меси да спечели ШЛ догодина ;)

Зависи къде отиде лятото :mrgreen: :mrgreen:

Ако отиде в Сити със сигурност ще играя да вземат ПЛ, Пул са доста зле игрово в момента и не вярвам някога пак да играят както миналия сезон и есента на този.
Последна промяна от kingofpop на 16 авг 2020 15:24, променено общо 1 път.
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Мнениеот rebelheartous » 16 авг 2020 15:23

Udoji90 написа:Вчера си играх да проверя кога за последно на полуфинал не е имало нито английски, нито испански отбор. Оказа се, че е чак през 1996/97. Сега обаче няма и италиански - за последния такъв случай ще трябва да се върнем още по-назад.

Любопитен факт, е че никога, откакто турнирът се провежда в сегашния му формат, не се беше случвало на полуфиналите да няма нито един представител на Англия, Испания или Италия. За последно това стана през 1991 година. През 1996 година пък беше последният път, когато сред полуфиналистите нямаше тим от Англия или Испания.

:P

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 16 авг 2020 15:26

Да, точно така, 1995/96. По-горе по грешка в бързината съм написал 1996/97. Това за без отбори от Англия, Испания и Италия даже не се наложи да го проверявам, щото го прочетох в медиите преди това. Почти 30 години и определено си е сериозен куриоз.
Последна промяна от Udoji90 на 16 авг 2020 15:27, променено общо 1 път.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Madonna
Контакти:

Мнениеот Madonna » 16 авг 2020 15:27

insaneboy1 написа:Контузи се на полуфиналите, но ти тогава си бил на 5, как да знаеш

Меси не игра нито на полуфиналите ,нито на четвъртфиналите ,контузи се на 1/8 финала срещу Челси и напусна в 25 минута ....но вие си му бройте ШЛ.......иначе няма как трябва да признаете за разликата от 5-3 за Роналдо :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 16 авг 2020 15:31

insaneboy1 написа:
RMCF написа:

Ти на колко си бил, след като и ти не помниш? :lol: :lol: Има един друг ваш фен, който също пише преди да е проверил. Не си нещо по-различно.

Потребителски аватар
Madonna
Контакти:

Мнениеот Madonna » 16 авг 2020 15:33

kingofpop написа:нещо ти секна провокацията за "унищожението на Реал", гледам не си ми отговорил на коментара с разгромите :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: признай си, че написа пълна глупост и готово

Нямам нищо против Барса да ни бие всяко Ел Класико ,ако ние си печелим ШЛ......Меси заби хеттрика 2014 зехме си ШЛ и ни е все тая,0-4 с Бенитез и накрая си взехме ШЛ и ние е все тая 8-) толкоз бой изядохме през тези години а накрая вдигаме 4 ШЛ ...все някак ще го преживеем 8-) :? :twisted:

Върни се в “Архив”