Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Смятате ли, че ТИТАН трябва да продаде ЦСКА при първа възможност?

Да, независимо кой е кандидатът.
72
25%
Да, но само ако кандидатът е с добро име.
98
34%
Не, ТИТАН се справя добре с управлението на ЦСКА.
122
42%

Общо гласове: 292

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Re: Вариантите пред ЦСКА според Гриша Ганчев

Мнениеот bulgaro » 07 юни 2013 13:03

Мислете, преценявайте, внимавайте!
Само вие сте пазители на клуба, историята, традицията. Каквото вие решите, това е най-правилното. Другите не мислят като вас, тяхното е с мисъл за пари, власт и пак пари... Успех от мен.
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 07 юни 2013 13:07

Ако няма друг начин да се изчистят тези дългове - "В" група, но запазване на историята на ЦСКА. За тези две години, през които ще сме във "В" и "Б" група може да се направят и Панчарево и "Българска армия", по-добре така.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 07 юни 2013 13:11

Futbolen_istorik написа:
angelofdeath написа:Както разбирам искат да ни обедят, че ЦСКА в сегашния си вид трябва да загине.!

Поздравления за перфектното реалистично мнение дадено от един умен и интелигентен човек

Човек,който пише Обедят,не ще да е "интелигентен"...

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 07 юни 2013 13:13

Teo написа: Формално акционерното дружество "ПФК ЦСКА" трябва да се обяви в несъстоятелност, като съдът ще прекрати дейността му и ще назначи съдник, който да обяви търг за останалите активи.

Към 5 септември 2012 г. задълженията на ЦСКА са 54 млн. лева. От тях 80% или 41 млн. лева, са към "Титан".

Изображение

Аз си мислех,че се назначава синдик,пък то било съдник... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ама какво ли разбирам аз?

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 07 юни 2013 13:16

lisynger написа:Добре неможем ли да предложим на Г.Г. и четвърти вариант да притежаваме 50% ние 50% той,нашите пари за клуба да ги осигуряваме като купуваме по-скъпи билети,както са цените на сегашните примерно,парите от артикулите да отиват 100% за отбора,да се отвори банкова сметка и който иска да даде пари за ЦСКА,има много по-компетентни начини да се съберат парите от тези които съм написал 100% съм сигурен,така за 5-6 години ще сме оправили всичко при положение,че не сме имали нито един успех,а аз съм убеден,че ако се обединим публиката дори със тези футболисти ще има успехи и приходи от Европа.

Варианти да се съберат тези пари има, не мисля обаче, че точно това е проблемът в случая.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 07 юни 2013 13:18

Ето това е : последните президенти на клуба до това ни докараха , да избираме между историята и името на клуба и бъдещето :(
( не че ще е наш избора ) Жалко , но факт , всички глупости на управниците ни през тези 20 години , водят то този изход .
Аз ще приема отбора , каквото и да стане , но най-добре е да почнеме от В група .

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 07 юни 2013 13:22

Въртите,сучете,търсите някакви скрити мисли в казаното от Ганчев.Някакво закодирано послание...Някаква спасителна сламка.
Ганчев го каза в прав текст-ЦСКА в този си вид е умрял.И колкото по-рано го проумеете,по-добре.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 07 юни 2013 13:22

Не знам какво е това пораженческо мислене на фенове на ЦСКА,които искат да отидеме в "А" окръжна.Така направо им сбъдваме мокрите сънища на левскарите.Те това се опитват да направят почти от както сме създадени.
Вариантите са три според ГГ, но тава са варианти ,които са изгодни на него има и други.
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

iliyan

Мнениеот iliyan » 07 юни 2013 13:24

Няма вариант наречен фалит ! Ясно че ГГ иска да намали цената , но това което говори ще му излезе през носа и много бързо ще го намразим и ще се налага да гледа ЦСКА по ТВ вместо на стадиона за да не бъде линчуват !
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 07 юни 2013 13:28

iliyan написа:Сините пълни идиоти да си ходят в техният шибан подфорум ! Няма вариант наречен фалит ! Ясно че ГГ иска да намали цената , но това което говори ще му излезе през носа и много бързо ще го намразим и ще се налага да гледа ЦСКА по ТВ вместо на стадиона за да не бъде линчуват !

Нали беше "Месията/Спасител"?Рицарят на бял кон?
А сега-линч???Ама то си е типично за вас,де...Справка:Божков,Митал,ТИТАН...Да влезе следващия.

Върни се в “Архив”