ЦСКА - Лудогорец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Re: ЦСКА - Лудогорец

Мнениеот Red Warrior » 28 ное 2011 22:49

Tommi написа:Лудогорец се пребори със съдийската бригада и не позволи на червените да вземат незаслужени 3 точки. Поздравления, разгадчани, чакаме ви на Герена, за да определяме шампиона. ;)

Ти му мисли какво ще става Светкавица като ви дойде на Герена :lol:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 28 ное 2011 22:50

Добър мач за нашите стандарти! Жалко че след всеки такъв се говори че е бил уреден! Такъв ни е манталитета! ;) Домусчиев е прав за много неща! Титлата в БГ първенството вече няма никаква стойност навън и е само за чешане на езиците и за местна употреба! ;)

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 28 ное 2011 22:51

Какво да коментирам, то е ясно - чист гол за Лудогорец и дузпа. Само че през второто съдията не свири поне 3 чисти нарушения за ЦСКА, особено едното срещу Бандаловски беше егати подсичането. Но, както каза някой по-горе, трябваше гола на Гъргоров да бъде зачетен защото тогава ЦСКА вероятно щяха да бият защото едва ли щяха да се отпуснат така накрая. Вероятно...

Васконти, не знам какво се заяждаш с нашите хора за мача вчера. Аз като обективен ти казвам, че имаш право. И за мен положието беше задължителна дузпа и след това не знам. Някои съдии дават червен картон, други го спестяват. Не знам откога го измислиха това тъпо правило вратарят да няма право да спъва състезателя. Винаги се свири дузпа, ако се свири. За какъв чеп ще се дава и червен картон, както беше в мадридското дерби например. Това само може да обезкръви, който и да е отбор. Лично за мен за далеч по - сериозни ситуации не се дават червени картони, а за вчерашната не знам дали трябваше. Но наказателният удар беше задължителен и не е правилно тази ситуация изобщо да се оспорва. Иначе другата теза, че понеже сега не били дали дузпа, после правилно не били отсъдили, е абсолютна простотия. Вярно, че всичко е въпрос на вероятности, но ако реферите са точни в отсъжданията си, а това е родило през годините такива легенди, нямаше да има теми за разговор. Нещата щяха да са точни.
Преди няколко дни по повод мача между "Милан" и "Барселона" казах нещо много важно, че дузпа за втория гол изобщо нямаше, защото това си беше чиста проба симулация. Стоя си зад думите, защото много добре знам Хави как може да симулира. След това имаше друга ситуация през второто полувреме, която беше в пъти по - чиста, но естествено не беше дадена. И общо взето с това се изчерпват нещата с ощетяването на каталунците. Но при първата ситуация Акуилани трябваше да бъде изгонен. Съдията толкова го хвана бъз от решението, че беше неадекватно, след като вече беше подарил един гол на госта, че даде картона на съвсем друг състезател. Та така. И после разни тръгнаха да ми опяват, че трябвало да изгони последния. Е, как да го изгони, след като това щеше да взриви освен всичко останало и стадиона. Оставяме настрана факта, че положението беше скандално.
Аз искам "Лудогорец" да стане шампион. Вие и ние не го заслужаваме.
Последна промяна от daniel875 на 28 ное 2011 22:54, променено общо 3 пъти.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 28 ное 2011 22:51

дилянски чакай ни казвай хоп преди да си скочил мача ние свърщил :) :) :) п.п и нарочно ти пиша така :) ;)

Потребителски аватар
flo
Контакти:

Мнениеот flo » 28 ное 2011 22:52

Red Warrior написа:
Tommi написа:Лудогорец се пребори със съдийската бригада и не позволи на червените да вземат незаслужени 3 точки. Поздравления, разгадчани, чакаме ви на Герена, за да определяме шампиона. ;)

Тогава ще сме шампиони предсрочно. :oops: Душевното онаниране е по-добро от физическото :oops:

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 28 ное 2011 22:53

Red Warrior написа:Абсолютно уреден мач :evil: Не можах да се свържа с Крум Савов да му кажа да пусне изравнителния гол на Лудогорец да се види как Румен Трифонов бърза да си напусне зоната виждайки, че ще има центриране. Вместо да покрие ДВАМАТА абсолютно оставени сами футболисти на Лудогорец той се придвижва към централните защитници :!: Чувам че Домусчиев и И. Иванов са вечеряли в ресторанта на "Армията" след мача. Искам да им кажа наздраве и честита печалба :!:

Аз,пък,видях как Занев "остави" Нелсън да вкара с глава.А,след това,всички заедно "оставиха" Зику да вкара.Сам самичък!
Ми сИга?
Само не разбрах дали рефера е "в играта"...Щото можеше да признае гола и всичко да си завърши "со кротце,со благо".А не с "инфарктни" секунди накрая.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 28 ное 2011 22:53

flo написа:
Red Warrior написа:

Тогава ще сме шампиони предсрочно. :oops: Душевното онаниране е по-добро от физическото :oops:

По-скоро Светкавица ще е шампион, а Банско насител на Купата отколкото вие 8-)

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 28 ное 2011 22:54

Имам два въпроса към феновете на ЦСКА. И ако може, някой със собствена мисъл в главата да ми отговори, а не дежурните зомбита и подлоги на Г.А.

1. Пичове, ако този мач е уреден, не е ли редно да се обърнете към БФС и УЕФА с искане за разследване и ако се докаже уговорката, двата отбора не трябва ли да бъдат изхвърлени от А група. Все пак уговарянето на мачове вече е престъпление (наскоро беше приет закон). Апропо, УЕФА има телефон, на който можете да се обадите и да кажете - така и така, тук два отбора уредиха мача, елате да разследвате.

2. Ако мачът е уреден, на вас не ви ли омръзна - та вие от 2006-а година насам само продавате. Черепа продаде титлата на Левски (онази със 7-те точки), после Томов продаде лиценза, после Титан продадоха титлата 2009-а година. Който и да е на власт при, само продава. И изобщо, нали знаете кой само се продава?
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 28 ное 2011 22:55

пълни глупости,никъв мач не е уреждан .. съдията обаче, че се осра,осра се, първо отмени чист гол на Лудогорец,а после съвсем омаза мача с куп обратни отсъждания,иначе за самия мач,вкарахме с доста късмет първия гол когато топката попадна в Мораеш след поредния дърводелски удар на Делев,това момче или да се стяга или аут :idea: после дадохме инициативата на лудогорци и така чак до края на мача и съвсем резонно можеше да си вземем трите точки,ако не беше подаръка от Тошко в края и волето на Стоянов .. чист късмет,такава игра е футбола
В общи линии ни чака здрава работа през подготовката и поне три-четири силни трансфера за да усилим отбора, ако искаме въобще да ставаме шампиони :idea:
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 28 ное 2011 22:56

blue avalanche написа:
Red Warrior написа:Абсолютно уреден мач :evil: Не можах да се свържа с Крум Савов да му кажа да пусне изравнителния гол на Лудогорец да се види как Румен Трифонов бърза да си напусне зоната виждайки, че ще има центриране. Вместо да покрие ДВАМАТА абсолютно оставени сами футболисти на Лудогорец той се придвижва към централните защитници :!: Чувам че Домусчиев и И. Иванов са вечеряли в ресторанта на "Армията" след мача. Искам да им кажа наздраве и честита печалба :!:

Аз,пък,видях как Занев "остави" Нелсън да вкара с глава.А,след това,всички заедно "оставиха" Зику да вкара.Сам самичък!
Ми сИга?
Само не разбрах дали рефера е "в играта"...Щото можеше да признае гола и всичко да си завърши "со кротце,со благо".А не с "инфарктни" секунди накрая.

Естествено, че е в играта. Когато трябваше да свири за нас - свири, а второто полувреме един фал не ни даде :roll:

Върни се в “Архив”