ЦСКА - Стяуа 1:1 (FT)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- емо73канар
- Контакти:
Re: ЦСКА - Стяуа 25.08.2011, 20:30(Реванш)
И аз ще дойда да ви подкрепя срещу ордата на граф Дракула,упс,исках да кажа джиджи бекали.
- captain_drifuss
- Контакти:
bigbonusprize написа:captain_drifuss написа:само дето вече не е така- и технич коефициент пада за следващата година и няма да имат доректно отбор в групите... а за Левски да стане шампион- това е просто смешно, както и за Стяуа де- те са вече 5 точки зад първия, така че шансовете ин двата отбора за шампионска лига са нулеви!
![]()
А на ЧМ по твоята логика, са около 95%, а?
На ЧМ също са нулеви, по моята логика шансовете на ЦСКА да стане шампион са 100%, тъй че на всички други са нулеви

да не се отклоняваме от темата- утре пълен стадион и 3-0 с голове на Делев, Платини и Зику!!!
- mistreated
- Контакти:
captain_drifuss написа:само дето вече не е така- и технич коефициент пада за следващата година и няма да имат доректно отбор в групите... а за Левски да стане шампион- това е просто смешно, както и за Стяуа де- те са вече 5 точки зад първия, така че шансовете ин двата отбора за шампионска лига са нулеви!
Да, по принцип си прав, но да не забравяме, че има вероятност да класират поне 4 отбора в групите на турнирите тази година. Така че отново имат шанс да скочат нагоре в ранглистата.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
Не че нещо се заяждам,но колко по ред загуби,като домакини в ЕКТ натрупахте,че с такова пренебрежение гледате на отбор,който ви е пребил в първия мач с 2-0?
Всички на тренировката!!
Така-първо моля модовете поне до довечера да не я сливат с другата тема-за да се вижда ясно!!
Който може нека отиде-МНОГО Е ВАЖНО-нека покажем на играчите за кого играят!!!Нека им покажем,че им вярваме и че МОГАТ!!!!!!!!
Айде Армейциииииииииииииииииии!!!!

Който може нека отиде-МНОГО Е ВАЖНО-нека покажем на играчите за кого играят!!!Нека им покажем,че им вярваме и че МОГАТ!!!!!!!!
Айде Армейциииииииииииииииииии!!!!

Последна промяна от cska_90 на 24 авг 2011 16:20, променено общо 1 път.

2:0 За Цска в редовното време и един гол в продълженията !
olfix написа:Не че нещо се заяждам,но колко по ред загуби,като домакини в ЕКТ натрупахте,че с такова пренебрежение гледате на отбор,който ви е пребил в първия мач с 2-0?
Ти на резултат 2:0 пребиване ли му викаш? Не, че се заяждам, ама ти как викаш на 0:4 като домакин или 5:0 и 4:1 като гост?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
- Red Warrior
- Контакти:
Аз ще ходя в сектор "В" с двама приятели. "Г" сектор е повече за дечурлига, там мач не може да се гледа! Като бях 15-16 годишен ходих в "Г" да викам, пея, а бе луда глава, но от 10-на години съм се преселил във "В" и "А" сектор. Вчера към 15 часа ходих на "Армията" да си купя билет и мога да ви кажа, че постоянно хора си взимат билети. Няма опашки, но например аз като стигнах касата пред мен имаше един човек, като си купих билет, зад мен имаше друг и така си върви нон стоп. Според мен след като до вчера на обяд имаше прадени 5000 билета (касите отварят след 14 часа) значи до днес са продадени поне 10-11 хиляди. Днес ще станат поне 15-16. Като прибавим, че всеки ден се увеличава очакването на мача предполагам, че и интереса ще се засилва. В четвъртък съм сигурен, че поне 10 хиляди човека ще си купят билет - хубаво време, може би последния ни мач в Европа (дай Боже да не е). Като прибавим това, че из цялата страна се продават и в търговските вериги, където никой не знае колко човека са си купили билети, и че мача ще го дават по ТВ+ и няма да могат всички хора да го гледат си мисля, че стадиона ще се напълни. Много хора си дават сметка, че ако го гледат в някое кафе и вкарат 4-ри бири ще дадат толкова пари колкото да си купят билет. Според мен като нищо може да сме 30 000, а и повече не може да сме, като знаем, че "Б" сектор с буферната зона ще е запазена за мамалигите.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
- mistreated
- Контакти:
olfix написа:Не че нещо се заяждам,но колко по ред загуби,като домакини в ЕКТ натрупахте,че с такова пренебрежение гледате на отбор,който ви е пребил в първия мач с 2-0?
Ти какво очакваш, да пишем в цялата тема, че нямаме шансове и ще загубим и втория мач ли??? Загубите са три поред, ако толкова искаш да ти отговорим.
Феновете са затова, да се надяват до последно и да подкрепят отбора. Всички, които сме на стадиона утре, а и тези пред телевизора, трябва да вярваме до последно, че можем да ги победим и отстраним. Какво ще се случи - това вече няма как да знаем.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
- daniel_red
- Контакти:
Re: Всички на тренировката!!
10 000 на тренировката и 40 000 на мача
Напред ЧЕРВЕНИТЕ !!!

Напред ЧЕРВЕНИТЕ !!!