Сега гледам че и ще стават ТV_Левски,да им ръждясат антените дано,сателита да им се срещне със метеорит....

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
от ***cska*** на 16 Авг 2011 14:46
Абе бе аз на тия TV+,майката да им....!Откак почнаха да предават мачове,един не съм гледал като хората(не съм на Bulsat).
Сега гледам че и ще стават ТV_Левски,да им ръждясат антените дано,сателита да им се срещне със метеорит....
Хан Крум написа:Хомо Гереникус ...
shumnaliq написа:Според мен ще изчакат до четвъртък , цената да падне , че тогава да купят правата
Dani написа:Според мен титулярният състав трябва да изглежда така:
----------------------------------------------Мболи---------------------------------
Бандата------------Крачунов/Халилович----------------Стоянов-----------------Трифонов
---------------------------------Янчев-----------------------Адемар---------------------
Делев---------------------------------------Зику------------------------------Нелсън
------------------------------------------Платини---------------------------------
За съжаление Мораес ще може да играе чак в групите(ако влезем де).Мисля, че мачът ще завърши наравно 1-1 и тук победа с 1-0! САМО ЦСКА!!!
pankin написа:Някой, може ли да ми каже втората среща ЦСКА-Стяуа от колко часа ще бъде???????
Dani написа:pankin написа:Някой, може ли да ми каже втората среща ЦСКА-Стяуа от колко часа ще бъде???????
20:30 май...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта