Стяуа (Букурещ) - ЦСКА (София) - 2:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
***cska***
Контакти:

Re: Стяуа (Букурещ) - ЦСКА (София) ЛЕ - Playoff 18.8.11

Мнениеот ***cska*** » 16 авг 2011 14:46

Абе бе аз на тия TV+,майката да им....Изображение!Откак почнаха да предават мачове,един не съм гледал като хората(не съм на Bulsat). :evil:
Сега гледам че и ще стават ТV_Левски,да им ръждясат антените дано,сателита да им се срещне със метеорит....Изображение
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 16 авг 2011 14:58

от ***cska*** на 16 Авг 2011 14:46

Абе бе аз на тия TV+,майката да им....!Откак почнаха да предават мачове,един не съм гледал като хората(не съм на Bulsat).
Сега гледам че и ще стават ТV_Левски,да им ръждясат антените дано,сателита да им се срещне със метеорит....

[offtopic]Направо ме побърка!Кълнеш като стара циганка :lol: :lol: :lol:[/offtopic]
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
shumnaliq
Контакти:

Мнениеот shumnaliq » 16 авг 2011 16:23

Според мен ще изчакат до четвъртък , цената да падне , че тогава да купят правата
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!

Хан Крум написа:Хомо Гереникус ... 8-)

Потребителски аватар
Dani
Контакти:

Мнениеот Dani » 16 авг 2011 16:44

Според мен титулярният състав трябва да изглежда така:
----------------------------------------------Мболи---------------------------------
Бандата------------Крачунов/Халилович----------------Стоянов-----------------Трифонов
---------------------------------Янчев-----------------------Адемар---------------------
Делев---------------------------------------Зику------------------------------Нелсън
------------------------------------------Платини---------------------------------
За съжаление Мораес ще може да играе чак в групите(ако влезем де). :( Мисля, че мачът ще завърши наравно 1-1 и тук победа с 1-0! САМО ЦСКА!!!

Студента
Контакти:

Мнениеот Студента » 16 авг 2011 16:49

shumnaliq написа:Според мен ще изчакат до четвъртък , цената да падне , че тогава да купят правата

+ 1 Само, това чакат да минат евтино, ама освен ТВ+ друг май няма да си направи труда...евентуално ТВ7 ама след като взеха първенствтот, едва ли....

Състава на Стяуа с който ще излязат срещу нас, според техните медии - Tătăruşanu - Martinovic, Galamaz, Iliev, Latovlevici - Nicoliţă, Bourceanu, Brandan, Tănase - Tatu, M. Costea

Добре е, че другия брат Костеа го няма...
В.Илиев е титуляр да се надяваме да не направи много силен мач срещу нас. :?

Нашия мисля, че е ясен освен само поста на Апата....
Според мен Виданов ще е титуляр понеже се предполага, че уж има по добра сработка със Стоянов отколкото новите и нали "игра" под наем при мамалигите и се води, че познава техния футбол.

М'Боли -- Бандаловски, Виданов, Стоянов, Трифонов -- Янчев, Галчев, - Делев, Зику, Нелсън, Платини - според мен! ;)

Потребителски аватар
BaLoN
Контакти:

Мнениеот BaLoN » 16 авг 2011 16:55

Dani написа:Според мен титулярният състав трябва да изглежда така:
----------------------------------------------Мболи---------------------------------
Бандата------------Крачунов/Халилович----------------Стоянов-----------------Трифонов
---------------------------------Янчев-----------------------Адемар---------------------
Делев---------------------------------------Зику------------------------------Нелсън
------------------------------------------Платини---------------------------------
За съжаление Мораес ще може да играе чак в групите(ако влезем де). :( Мисля, че мачът ще завърши наравно 1-1 и тук победа с 1-0! САМО ЦСКА!!!

Дано съставът е такъв в предвид слабата форма на Галчев и факта че Виданов просто не трябва да играе ако искаме да измъкнем добър резултат. Ако наистина завършим 1:1 няма да е никак лош резултат, но като цяло ще е по-добре да победим там за да сме малко по-спокойни тук ;)
catch me ... if you can !

pankin
Контакти:

Мнениеот pankin » 16 авг 2011 17:06

Някой, може ли да ми каже втората среща ЦСКА-Стяуа от колко часа ще бъде???????

Потребителски аватар
Dani
Контакти:

Мнениеот Dani » 16 авг 2011 17:18

pankin написа:Някой, може ли да ми каже втората среща ЦСКА-Стяуа от колко часа ще бъде???????

20:30 май... :?

pankin
Контакти:

Мнениеот pankin » 16 авг 2011 17:24

Dani написа:
pankin написа:Някой, може ли да ми каже втората среща ЦСКА-Стяуа от колко часа ще бъде???????

20:30 май... :?

Мерси много!!
Питам понеже съм на работа и да зная дали да се сменя, за да ходя на стадиона

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 16 авг 2011 17:39

TV+ ще дават мача .. Пак е нещо ! Въпреки че няма да мога да го гледам :x

Върни се в “Архив”