Трансферите в ЦСКА-лято 2011

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Трансферите в ЦСКА-лято 2011

Мнениеот vaskonti » 16 юни 2011 22:05

Според трансфермаркет този Жуниор струва....1.8 милиона евро :shock:
Колкото и да е убит тоя сайт, все пак.... :roll:

deepblue1963 написа:
vaskonti написа:
delqnski47 написа:Ексклузивно: Бразилецът Мораеш подписа с ЦСКА

Бразилецът Жуниор Мораеш подписа договор с ЦСКА, научи Sportal.bg. Това се случи точно преди един час. Контрактът на кариоката с червените е за срок от 3 години. Нашата медия по-рано днес съобщи, че Мораеш идва в България, за да парафира договор с ЦСКА и това вече е факт. От щаба на червените заявиха, че чакат Мораеш за първа тренировка на 23 юни и категорично отрекоха информацията в румънските медии, че играчът ще бъде преотстъпен на Стяуа.
sportal

Някакви подробности около тоя пич да дадете ще е от полза!Къде е играл,колко гола вкарал и т.н.

32 мача през миналия сезон за Глория Бистрица, 18 гола, играч на месеца през Март миналата година в Румъния.

32 мача,18 гола само,че...в 2 сезона! :o

Ужас, направо твърда резерва. Абсолютен позор - само 32 мача и 18 гола. Е, става въпрос за двете половини на два сезона, но кой ти гледа подробности. Формално погледнато са си 2 сезона, спор няма.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 16 юни 2011 22:17

Мисля че Жуниор ще измести Мишел Платини от титулярния отбор.Този Жуниор го чух за пръв път по гонг преди няколко седмици.Иначе вземете ли и най-добрият чужденец в Румъния- халфа Ерик де Оливейра ви признавам.Ерик има 14 гола и 12 асистенции за гол и играе в 7-ия в Румъния Газ Метан Медиаш.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
B__A__N__DA__TA

Мнениеот B__A__N__DA__TA » 16 юни 2011 22:36

Тва някаква звездна селекция ще да е...много клип, много футбол от новите, дано да не е само клип
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]

Потребителски аватар
bekono
Контакти:

Мнениеот bekono » 16 юни 2011 22:38

Май този път селекцията наистина е звездна. Но, все пак, времето ще покаже.
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg] Изображение Изображение Изображение

skarab
Контакти:

Мнениеот skarab » 16 юни 2011 22:43

Виданката като се появи централен защитник и ... отиде "звездната" селекция... :lol:

Потребителски аватар
bekono
Контакти:

Мнениеот bekono » 16 юни 2011 22:59

skarab написа:Виданката като се появи централен защитник и ... отиде "звездната" селекция... :lol:

:mrgreen:
Е, кво да се прави. Той се връща от наем.
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg] Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
цска е оТбора

Мнениеот цска е оТбора » 16 юни 2011 23:55

Parmalat написа:Мисля че Жуниор ще измести Мишел Платини от титулярния отбор.Този Жуниор го чух за пръв път по гонг преди няколко седмици.Иначе вземете ли и най-добрият чужденец в Румъния- халфа Ерик де Оливейра ви признавам.Ерик има 14 гола и 12 асистенции за гол и играе в 7-ия в Румъния Газ Метан Медиаш.

Тоя е уникат, машина, просто така се кефя както на никой друг :) Супер пласиране, във въздуха ми напомня на Чичарито, много бърз в първите 10 метра и спокоен пред гола ;)
“Сегашният “Левски” бе създаден от Държавна сигурност. Татяна Дончева го узакони, тъй като тогава тя беше прокурор в Софийски градски съд. Този отбор, който играе сега, е подмененият “Левски”. Това е нелегитимен клуб. Истинския “Левски” не играе никъде”

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 17 юни 2011 00:47

цска е оТбора написа:
Parmalat написа:Мисля че Жуниор ще измести Мишел Платини от титулярния отбор.Този Жуниор го чух за пръв път по гонг преди няколко седмици.Иначе вземете ли и най-добрият чужденец в Румъния- халфа Ерик де Оливейра ви признавам.Ерик има 14 гола и 12 асистенции за гол и играе в 7-ия в Румъния Газ Метан Медиаш.

Тоя е уникат, машина, просто така се кефя както на никой друг :) Супер пласиране, във въздуха ми напомня на Чичарито, много бърз в първите 10 метра и спокоен пред гола ;)

Според Спортал вече договорът е факт. Да, наистина маллко напомня на Чичарито. Не е много висок, но вади страхотен отскок и на мен ми се струва, че има голям нюх пред гола. А и на едното клипче дето го гледах такъв гол заши от 25-30 метра :) :P
Правим отбор и това е. Но все пак е хубаво да сме умерени преди да са почнали мачовете. А пък между другото може и да си помечтайваме малко преди лягане ;)
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 17 юни 2011 07:48

Само дано не стане някой гаф. Сега имаме и по-добър отбор от този, който имахме, когато ни взеха лиценза. Като моите надежди са свързани по-скоро с младите момчета в отбора. Шеридън не го искат никъде, а взима 25 хил. на месец.Говори се, че ще продаем: Грило, Акауро. К. Янев, но ако това нестане, Титаните трябва доста да харчат за заплати. Ако и този отбор бъде административно скъсан под някаква форма или пак почнат скандали за забавени заплати и луди съдебни дела от мениджъри - направо ще ми убият кефа

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 17 юни 2011 08:28

k_oleto написа:Само дано не стане някой гаф. Сега имаме и по-добър отбор от този, който имахме, когато ни взеха лиценза. Като моите надежди са свързани по-скоро с младите момчета в отбора. Шеридън не го искат никъде, а взима 25 хил. на месец.Говори се, че ще продаем: Грило, Акауро. К. Янев, но ако това нестане, Титаните трябва доста да харчат за заплати. Ако и този отбор бъде административно скъсан под някаква форма или пак почнат скандали за забавени заплати и луди съдебни дела от мениджъри - направо ще ми убият кефа

Шеридън има още един шанс, този път в Портланд. Дано успее да ги излъже някакси :)
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Върни се в “Архив”