Тодор Батков - официална тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Тодор Батков - официална тема

Мнениеот milen.hristov » 16 авг 2011 12:07

шивача написа:Булсатком купува ПФК Левски :lol: дори томето го намекна в ефир ;) И кво стана, отбора на народа ще е собственост на доган :mrgreen: и това ако стане факт ще е поредната гавра с феновете на отбора на народа, които изтърпяха мафиота Чорни и доносниците Батков и Марков, но това минава границата :oops:

От кога булсат имат общо с дпс,хайде малко по-сериозно.След малко ще кажеш ,че Ирена Кръстева и синчето са собствениците на фирмата.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 16 авг 2011 12:30

Булшийтком ако вземат Левски от Батков, сме свършили. По - добре да се връща Лафчис.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 16 авг 2011 12:40

daniel875 написа:Булшийтком ако вземат Левски от Батков, сме свършили. По - добре да се връща Лафчис.

Съгласен съм,че едва ли ще могат да издържат дълго да финансират Левски,но да се твърди,че имат общо с дпс е нелепо

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 16 авг 2011 12:46

Голям вой беше "Батков-вън,та Батков-вън", сега ако се вярва на спряганите имена, пак ще има вой, но този път на умряло! Нищо по-добро няма да стане с клуба, а колко по-лоши неща могат да се случат-малее не ми се мисли. Много се надявам всичко да е само долна спекулация.
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 16 авг 2011 13:01

BLUE CHAMPIONS написа:Голям вой беше "Батков-вън,та Батков-вън", сега ако се вярва на спряганите имена, пак ще има вой, но този път на умряло! Нищо по-добро няма да стане с клуба, а колко по-лоши неща могат да се случат-малее не ми се мисли. Много се надявам всичко да е само долна спекулация.

+1
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 16 авг 2011 13:14

BLUE CHAMPIONS написа:Голям вой беше "Батков-вън,та Батков-вън", сега ако се вярва на спряганите имена, пак ще има вой, но този път на умряло! Нищо по-добро няма да стане с клуба, а колко по-лоши неща могат да се случат-малее не ми се мисли. Много се надявам всичко да е само долна спекулация.

За Булсата съм склонен да се съглася с теб донякъде,но първо трябва да се види клубната им политика т.е. програмата им
Иван Мачев е най-добрият вариант,още повече ако зад него седи Вальо Златев и Лукойл.Да не забравяме ,че Мачев е левскар нещо което не може да се каже за Батков.
п.с.Левски се крепи финансово благодарение на Баждеков,но не е ясно кога ТБ ще реши да даде и тази власт на ГИ(той образованието си го има)и да го направи треньор-директор-финансист в едно.

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 16 авг 2011 13:25

Не съм склонен да вярвам,че Иван Мачев има интерес към Левски, след като е "продал" на банка дълга,който има Батков към него-3млн евро. щяха да си решат въпроса помежду си,вместо да се намесва и банка
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 16 авг 2011 15:49

После ще искат да си върнем Батков.
:mrgreen:
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
FCH

Мнениеот FCH » 16 авг 2011 20:00

Blue_Girl написа:

После ще искат да си върнем Батков.
:mrgreen:

И Лафчис, и Жужо ако може :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 16 авг 2011 20:26

Аз също имам интерес да взема клуба, но това не е достатъчно, нали?!
Всъщност и този Иван Мачев ми изглежда някакъв медиен герой.Някой изобщо знае ли го що за птица е или всичките вярваме на прочетеното в интернет сайтовете?! Това,че идва на Герена с Мазерати не значи нищо, повечето от митничарите в района на Свиленград могат да си го позволят, както и някои такива в София...
За отбор от калибъра на нашия трябва президент от ранга на Васил Божков, братята Бобокови, братя Диневи, Валентин Златев, Гриша Ганчев /не може да не му се признае това-тук запалянковските страсти не важат/и подобни мастити и най-вече УСПЕШНИ бизнесмени.
Хора, които са показали,че могат да управляват качествено фирмите си и да ги развиват...

Изобщо не ми пука кой ще бъде и дали е "левскар от дете".
Искам само да гарантира стабилно финансово състояние и да управлява Левски наистина по европейски.Като и с поведението навсякъде да го показва.
Омръзнаха ми просташко-селските изцепки на Ганьо Родопски...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Върни се в “Архив”