Миньор Перник - Левски София 0:0 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Миньор Перник - Левски София 0:0 (FT)

Мнениеот milen.hristov » 12 апр 2011 09:50

blue avalanche написа:
DmG написа:Между другото какво се оказа сега:

1. Момчето не е 14 годишно, а е 17 годишно
2. Не е стреляно по него с пушка, а е ударено от съчми които се поставят в бомбичките

Това според Декларацията на фенклуба на Миньор или според най-честната и неподкупна пернишка полиция?

В Перник от 2-3 години,се опитват да се изкарат страхотно хора,от страхотно място за живеене.Даже се и обиждат като се говори какви малоумници там,не приемата да ги наричат града на гюро кюмуро.Целта е ясна да се превличат жители в Перник. За това и пернишката полиция та и ще казава,такава е заповедта да показват как хората там са се кротнали и университет си имат,вече всички там са излезли от Кембридж.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 12 апр 2011 11:28

blue avalanche написа:

2. Не е стреляно по него с пушка, а е ударено от съчми които се поставят в бомбичките

Това според Декларацията на фенклуба на Миньор или според най-честната и неподкупна пернишка полиция?

Да не би на Гугутката може да се вярва изцяло?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 12 апр 2011 13:02

milen.hristov написа:
blue avalanche написа:

В Перник от 2-3 години,се опитват да се изкарат страхотно хора,от страхотно място за живеене.Даже се и обиждат като се говори какви малоумници там,не приемата да ги наричат града на гюро кюмуро.Целта е ясна да се превличат жители в Перник. За това и пернишката полиция та и ще казава,такава е заповедта да показват как хората там са се кротнали и университет си имат,вече всички там са излезли от Кембридж.

Може и да не сме страхотни хора и града ни да не е страхотно място за живеене, но сме Перничани и се гордеем с това, а не като голяма част от "Столичани", които са дошли в София от незнайни селца и паланки и се срамуват да кажат от къде са. Също така истинските Софиянци са хора достойни за уважение-аристократи и с такова поведение и мислене, които за съжаление са много малък процент от жителите на София.
Не зная защо ни е да привличаме жители от други краища на България, сигурно за да се превърнем в това което е в момента Столицата, не мисля, че някой Перничанин наистина го желае.
А като слушах Гугутката снощи по Канал 3, който се изказа, че нито лекарите обработили раната на момчето са компетентни, нито полицаите, които опровергаха неговите бъртвежи, излиза, че той е най-компетентен от всички. А и като чета поста на колегата, май компетентният не е само Гугутката.
Тогава най-добре е средствата за масова информация (манипулация) да се позовават на тях и да се приема тяхната информация за официална, както и стана в случая с пострадалото момче. То бива излагация, но наистина като чета и слушам коментарите на Гугутката за случая, те будят единствено съжаление до къде може да деградира един човек, защото дори вече самите мислещи нормално Левскари разбраха, че това си беше инцидент с бомбичка хвърлена от самата агитка на Левски.
Публиката на Миньор пое ангажимент да няма провокации от нейна и го спази, от наша страна нямаше хвърлена нито една бомбичка и се държахме наистина прилично, което беше отбелязано и от самото ръководство на отбора.
Така, че не се изкарвайте някакви жертви и не искайте поемане на отговорност от нас, за вашите изцепки, бъдете мъже и се дръжте като такива.

Потребителски аватар
flo
Контакти:

Мнениеот flo » 12 апр 2011 14:03

Публиката на Миньор пое ангажимент да няма провокации от нейна и го спази, от наша страна нямаше хвърлена нито една бомбичка и се държахме наистина прилично, което беше отбелязано и от самото ръководство на отбора.

Затова едно момче е сега в болница и с опасност за живота.

1.Само ми обясни от кога слагат в пиратките железни топчета дебели колкото нокът, реално погледнато ако им такива неща в всяка пиратка и бомбичка това ще бъде шрапнел и при всяко избухване в район от 30 м ще има пострадали => трябваше да има поне 30 човека ранени от агитката на Левски.
2.Имам въздушна пушка и стрелям с абсолютно същите топчета само че с по=малък калибър
3.София дава работа на поне половината от мизерният ви град, така че траябва да си благодарен че има такъв град с толкова много работни места(стига да му се работи на човек) близо до Перник.
4.Аз съм чист софианец, въпреки че майками и баща ми не са от тук, но съм роден тук и това ме прави гражданин на този град

Ето я въпросната съчма:
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 2872_n.jpg

minyoro
Контакти:

Мнениеот minyoro » 12 апр 2011 14:45

Шефът на пернишката полиция защити миньорци
Източник: sport.zapernik.com 13:00 / 12.04.2011 Отпечатай Изпрати
© zaPernik.com
виж галерията
Валентин Димитров показва на журналисти пораженията на стадиона след вилнеенето на синята агитка
Директорът на полицията в Перник Валентин Димитров защити и похвали феновете на Миньор за поведението им по време на мача между Миньор и Левски., който се игра на стадиона в Перник, предаде репортер на zaPernik.com.

"Въпреки всички притеснения, които имахме, аз съм очарован от поведението на публиката на Миньор и изказвам своята благодарност към ръководството на ПФК Миньор и публиката, че не помрачиха с нищо срещата и доброто прекарване на стадиона", каза комисар Димитров.

Полицейският шеф опроверга, че по време на мача е имало стрелба с пушка. Въпросното момче, което е ранено от удар в тила с камък е седяло на първия ред в агитката на Левски. Зад него е имало десет реда привърженици на сините, а зад тях ескорт от полицаи.

Според Валентин Димитров, ако някой е ударил момчето, то това е фен на Левски. Силата на удара е такъв, че е невъзможно камъкът да е хвърлен от агитката на миньорци, категоричен е директорът на полицията.

За времето преди и след провеждането на футболната среща не е регистрирано нито едно престъпление, нито кражби в Перник. По време на придвижването на влака от София към Перник има само един инцидент - фенове са дръпнали ръчната спирачка на влака, но няма увреждане на имуществото на БДЖ и инциденти. Факт е, че в първо районно няма нито един сигнал за счупено стъкло или кражба.

След футболната среща не е имало никакви сблъсъци между агитките, а феновете на Левски от Перник бяха ескортирани до клуба си.

"Една счупена седалка, една хвърлена бомбичка няма сред агитката на Миньор", подчерта комисар Валентин Димитров.

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 12 апр 2011 14:58

flo написа:

Затова едно момче е сега в болница и с опасност за живота.

1.Само ми обясни от кога слагат в пиратките железни топчета дебели колкото нокът, реално погледнато ако им такива неща в всяка пиратка и бомбичка това ще бъде шрапнел и при всяко избухване в район от 30 м ще има пострадали => трябваше да има поне 30 човека ранени от агитката на Левски.
2.Имам въздушна пушка и стрелям с абсолютно същите топчета само че с по=малък калибър
3.София дава работа на поне половината от мизерният ви град, така че траябва да си благодарен че има такъв град с толкова много работни места(стига да му се работи на човек) близо до Перник.
4.Аз съм чист софианец, въпреки че майками и баща ми не са от тук, но съм роден тук и това ме прави гражданин на този град

Ето я въпросната съчма:
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 2872_n.jpg

Това което показа Гугутката са съчми от лагери, които се слагат в бомбичките направени с миниум и бронз, а точно такива бяха хвърлени а не пиратки. Явно си на възраст на която не знаеш как се правят тези бомби.
А пък за това, че има момче в болница с опасност за живота е направо смешно, поне това е трябвало да прочетеш, че е прегледано, установено е охлузна рана която е зашита и е освободено веднага.
Явно наистина за много от вас официална информация е тази на Гугутката, хайде престанете с тези глупости. Предполагам, че си в тинейджърска възраст и заради това ги казваш тези неща, тъй като явно говориш по слухове.
Последна промяна от v.r.s. на 12 апр 2011 15:22, променено общо 3 пъти.

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 12 апр 2011 17:39

МВР подозира: феновете на Левски са увивали бомбички около тестисите си
12 април 2011 | 15:38

МВР подозира: феновете на Левски са увивали бомбички около тестисите си
Директорът на ОД на МВР - Перник комисар Валентин Димитров има своя версия за бомбичките, които привържениците на Левски са внесли на стадиона по време на мача с Миньор в неделя. "Вероятно те са увивали бомбички около тестисите си", предположи Димитров, защото по думите му само там органите на реда не са проверявали.

Той беше категоричен, че "сините" привърженици, които са нарушавали реда по време на двубоя, ще бъдат предадени на прокуратурата. По думите му в момента се прави преглед на записите от футболната среща.

Полицейският шеф е очарован от публиката на Миньор и благодари за отговорното й поведение. Според него не е имало нито една счупена седалка в сектора на "жълто-черните".

"Младежът от агитката на Левски, който пострада по време на мача, е бил улучен с камък", уточни Димитров. Предполага се, че ударът е дело на "сините", които през цялото време се замеряли с бомбички. Момчето е седяло на първия ред в агитката на Левски, а камъкът е долетял отзад. Направени са му три шева, уточни комисар Димитров.

Той категорично отрече в случая младежът да е засегнат от стрелба. По време на мача са задържани двама души от агитката на Миньор. Единият прескочил огражденията, а другият се опитал да влезе на стадиона пиян. Нарушителите са глобени и им е наложена забрана да посещават футболни срещи в продължения на една година.

толкова по темата за онеправданите фенове на Левски :idea:
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Re: Защо БФС прикрива, а не наказва Левски?

Мнениеот child in time » 13 апр 2011 00:06

Ама ти сериозно ли? Левски сами не биха Миньор защо смяташ е БФС ги прикрива?
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 13 апр 2011 00:08

знамето се вижда много ясно,има конкретна точка в Правилника..какво има да обсъждаме ?
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
vladitol
Контакти:

Мнениеот vladitol » 13 апр 2011 00:11

Batkoto написа:знамето се вижда много ясно,има конкретна точка в Правилника..какво има да обсъждаме ?

Направил си тема и в следващия пост казваш : ,,Какво има да коментираме" :mrgreen: :mrgreen:
Support Stan!

Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !

Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,

Върни се в “Архив”