Боже,боже,Боже,боже,Боже,боже,Боже,боже,Боже,боже,Боже,боже....как не ви е срам бе хора ?
Вие сте като един от онези камиони, който "извозват фекална маса" и я стоварвате къде ли не !
НЕ ВИ ЛИ ОМРЪЗНА САМО ДА ПЛЮЕТЕ !
Ясен е треньор на Левски и ще даде много на Левски. Ама Вие тогава ще се специализирате в някакъв друг тип философстване.
Момчета всички ни е болно от загубата. Но случват се такиви неща. Така както ще дойдат и хубави моменти.Защото УБЕДЕН СЪМ, никой от вас нямаше да повярва ако му бях казал миналото лято че Левски ще СГАЗИ (само победи и един нещастен равен след нелеп автогол) НА ГЕРЕНА !
Ама сега отбора падна и вие почнахте да "режете глави"
Айде спрете се малко ТОВА Е НАШИЯТ ЛЕВСКИ !
Ясен Петров/Георги Иванов
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- slavi_1914
- Контакти:
Re: Трябва ли да се смени Ясен Петров ??
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !
- slavi_1914
- Контакти:
А що се отнася до сухата статистика Ясен има много по-добри показатели от Люпко,Муслин че дори и от Мъри.
Имам в предвид по % от спечелени мачове !
Сега ще си поиграя да направя такава статистика за НЕВЕРНИЦИТЕ !
............п..р..з
А група__10_2_4
Купа БГ __2_0_0
Лига Ев__6_3_3
За сравнение ето тези на Арсен Венгер: 62.96% победи , 18.51% равни , 18.51% загуби
За сравнение ето тези на Ван Гаал: 56.10% победи , 21.75% равни , 22.15% загуби
Имам в предвид по % от спечелени мачове !
Сега ще си поиграя да направя такава статистика за НЕВЕРНИЦИТЕ !
............п..р..з
А група__10_2_4
Купа БГ __2_0_0
Лига Ев__6_3_3
За сравнение ето тези на Арсен Венгер: 62.96% победи , 18.51% равни , 18.51% загуби
За сравнение ето тези на Ван Гаал: 56.10% победи , 21.75% равни , 22.15% загуби
Последна промяна от slavi_1914 на 28 фев 2011 01:14, променено общо 1 път.
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Само моля, никой да не защитава нито Ясен, нито Гонзо! И двамата трябва да се омитат. Не виждате ли, какво правят с отбора тея малоумници. За тези, които защитават Ясен ще кажа:
Под негово ръководство беше осквернен нашият храм, стадион " Георги Аспарухов ". Позволихме да ни победи един много слаб, но добре тактически подготвен отбор на чорбарите. Нещо, което се случва за втори път. Този провал ни коства титлата, и ни донася страхотен срам. Нали два месеца се подготвяха, точно за този мач! И какво ? Да им дадем шанс ли ? Оставането на Ясен и Гонзо в отбора е в противовес с целите и амбицийте му. След този мач би трябвало дните им на Герена да са преброени. Дано следващият треньор е специалист!
Под негово ръководство беше осквернен нашият храм, стадион " Георги Аспарухов ". Позволихме да ни победи един много слаб, но добре тактически подготвен отбор на чорбарите. Нещо, което се случва за втори път. Този провал ни коства титлата, и ни донася страхотен срам. Нали два месеца се подготвяха, точно за този мач! И какво ? Да им дадем шанс ли ? Оставането на Ясен и Гонзо в отбора е в противовес с целите и амбицийте му. След този мач би трябвало дните им на Герена да са преброени. Дано следващият треньор е специалист!
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел
Gateca написа:Само моля, никой да не защитава нито Ясен, нито Гонзо! И двамата трябва да се омитат. Не виждате ли, какво правят с отбора тея малоумници. За тези, които защитават Ясен ще кажа:
А мачовете с Лил,Гент и Спортинг ? Някой да си е помислял,че към края на груповата фаза,феновете на Левски ще говорят за излизане от групите ??? А есенната победа срещу ЦСКА ? А краят на серията на Локо София ? Ние като червените ли трябва да ставаме,да сменяме треньори през месец ?! Много къса памет имат някои хора...точно сега е най-неудачния момент за смяна на треньор,защото си изградил нещо,стигнал си донякъде и хряс,айде да го събаряме и наново ! И да бяхме били Цска,каква ни е гаранцията,че ще станем шампион,дори при победа над Литекс,при положение,че още миналата година,септември месец се говореше кой ще е шампион две години подред ??? Бях на тренировката преди мача,бях на шествието,пях при 0:3 и след края на мача подкрепих момчетата,въпреки предателството което ни нанесоха,защото обичам ЛЕВСКИ !!! Вина за загубата нямат Гонзо и Ясен,а една определена част от хората,които носеха сини екипи събота вечер,и не смятам,че са "прегорели"...сами си правете изводите ! Който е Левскар и обича отбора,ще дойде срещу Локо София,защото и в трудните моменти отбора се обича и се подкрепя,а не само като бие !!!
ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ

-
Re: Ясен Петров/Георги Иванов
Аз само едно ще кажа ...
Че какъвто и % на спечелени мачове да има Петров .... то той - ЗАГУБИ ИЛИ НЕ СПЕЧЕЛИ ВСИЧКИ ВАЖНИ СРЕЩУ МАЛКО ПО КАЧЕСТВЕНИ ОТБОРИ !
Никакъв % няма да измие срама, ако останем втора година без трофей !
Което към момента е на 90 % вероятно с оглед състоянието на отбора !
Все пак, аз не съм за преждевременното му освобождаване.
Нека да видим, дали ще успее да извади отбора от конфузната ситуация ...
Ако в следващите 3-4 мача няма толкова победи - АУТ !
Заедно разбира се с "Гонзо" ...
Щото остане ли "Гонзо" .... това означава и следващият ни треньор след Ясенчо ... да е като него - безхарактерен и безгласна буква !
Че какъвто и % на спечелени мачове да има Петров .... то той - ЗАГУБИ ИЛИ НЕ СПЕЧЕЛИ ВСИЧКИ ВАЖНИ СРЕЩУ МАЛКО ПО КАЧЕСТВЕНИ ОТБОРИ !
Никакъв % няма да измие срама, ако останем втора година без трофей !
Което към момента е на 90 % вероятно с оглед състоянието на отбора !
Все пак, аз не съм за преждевременното му освобождаване.
Нека да видим, дали ще успее да извади отбора от конфузната ситуация ...
Ако в следващите 3-4 мача няма толкова победи - АУТ !
Заедно разбира се с "Гонзо" ...
Щото остане ли "Гонзо" .... това означава и следващият ни треньор след Ясенчо ... да е като него - безхарактерен и безгласна буква !
Не,сериозно-наистина ли има някой,който да мисли все още ,че Я.Петров става за треньор на Левски?
Искрено се надявам Батков да не е от тях-НЕВЕРОЯТЕН талант трябва да си за да успееш да доведеш такива футболисти до такъв жалък вид-ЕВАЛА Ясене!
Срам ме е ,че този отбор на ЦСКА ни направи за смях и определено треньора си е за гонене-все още нещо можем да спечелим в този полусезон.Ако го оставят за следващите 5 мача,най-вероятно ще пропуснем и Европа на лято,но така или иначе решението е в ръцете на собственика.
П.С.Да се сравняват показатели за работа в България и там,където се игра ИСТИНСКИ футбол е най-малкото нелепо...
Искрено се надявам Батков да не е от тях-НЕВЕРОЯТЕН талант трябва да си за да успееш да доведеш такива футболисти до такъв жалък вид-ЕВАЛА Ясене!
Срам ме е ,че този отбор на ЦСКА ни направи за смях и определено треньора си е за гонене-все още нещо можем да спечелим в този полусезон.Ако го оставят за следващите 5 мача,най-вероятно ще пропуснем и Европа на лято,но така или иначе решението е в ръцете на собственика.
П.С.Да се сравняват показатели за работа в България и там,където се игра ИСТИНСКИ футбол е най-малкото нелепо...
- bigbonusprize
- Контакти:
Като изгоним Ясен и Гонзо, да минем и да отрежем гредите после, а?
Като сме почнали, да действаме както трябва...

Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
-
bigbonusprize написа:Като изгоним Ясен и Гонзо, да минем и да отрежем гредите после, а?Като сме почнали, да действаме както трябва...
Схващам на къде биеш ...

Но неможем да си позволим същата грешка както при Достанич ( при който междудругото, изглеждахме далеч по добре тактически ... само, че го нямаше Гарра-та ) ... и да си викаме: От следващият мач ги почваме ... и така - 11-12 мача все ги "почвахме" ...

- bigbonusprize
- Контакти:

Аз лично видях с очите си как надиграхме отбори като Спортинг и Лил, които са класи не над Левски и ЦСКА, ами и над националният ни отбор. Гадна загуба наистина. Болезнена, но се случва. Вземем ли си следващите сериозни срещи няма какво да недоволстваме. Лично мнение де...

Ратко няма какво да го споменаваме. Според мен футболистите го бойкотираха. Нещо подобно намекна и Йовов в едно свое интервю.
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
Днес Батков изхвърля Ясен от Левски?
Съдбата на старши треньора на Левски Ясен Петров, както и на звездата на отбора Гара Дембеле, трябва да стане ясна днес, пише "Меридиан Мач". Двамата може да останат на „Герена", но може и дербито с ЦСКА да е последният мач за тях под сините знамена.
Собственикът на „сините" Тодор Батков и спортният директор Георги Иванов ще имат специална среща, на която ще обсъдят бъдещето на отбора. След вчерашната победа на Литекс над Миньор (Пк) разликата между „сини" и „оранжеви" стана 8 точки. Така шансовете на Левски за титлата намаляха значително. Това може да махне главата на Ясен Петров, който се провали в дербито.
Именно със шампионските амбиции на Батков бе свързано оставането на Гарра Дембеле на „Герена". При лошото развитие на обстоятелствата този уикенд нещата може да се променят драстично. За французина продължава да има оферти от Русия и Украйна, където трансферният прозорец е все още отворен.
Хванал се човека за патката и си помислил,че лети