Селекцията на Левски-нови играчи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Re: Селекцията на Левски-нови играчи

Мнениеот niki87 » 28 май 2010 17:42

Мене лично,не ме притеснява евентуалното привличане на Тъча 8-) ...Пък и от него само добро съм видял-пропуска му срещу нас от 1 метър,изпълнението срещу Тулуза... :lol: :lol: ...Така че,да заповяда... :geek:

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 28 май 2010 19:02

bigbonusprize написа:
Собственикът на Локомотив Пловдив Константин Динев сподели за Гонг, че скоро ще бъдат финализирани трансферите в Левски на Йордан Тодоров и Гара Дембеле.

„Имах две срещи със спортния директор на Левски Георги Иванов. Остава да се доуточнят финансовите параметри на сделката. Близо сме до нейното приключване”, заяви босът на „смърфовете”.

„Разговаряли сме единствено за Йордан Тодоров и Гара Дембеле. Не е ставало въпрос за Дани Кики. В близките няколко дни всичко ще е ясно”, завърши Коко Динев.

Публична тайна е, че Левски проявява сериозен интерес към двамата футболисти на Локомотив Пловдив. Най-вероятно те ще стартират лятната подготовка със синия екип.

Данчо Тъча няма да бъде добре посрещнат на Герена, си мисля аз. Не вярвах да е истина, че ще дойде, но явно натам отиват нещата...

А дано да дойдат при нас.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
sostenere
Контакти:

Мнениеот sostenere » 28 май 2010 19:14

Не мога да повярвам, че има левскар, който иска чорбара прост да дойде на Герена... нима забравихте как ни наричаше "отборчето от Подуене", как викаше "Бий говедата рогати" ... Какви фенове сте тук изобщо ?
Животът ми без Левски е безмислен
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 28 май 2010 19:52

sostenere написа:Не мога да повярвам, че има левскар, който иска чорбара прост да дойде на Герена... нима забравихте как ни наричаше "отборчето от Подуене", как викаше "Бий говедата рогати" ... Какви фенове сте тук изобщо ?

Данчо Ти е имал прозрение. Разбрал е в каква заблуда е живял дълги години и сега на колене моли за опрощение :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
santiliana

Танко е точният човек!

Мнениеот santiliana » 28 май 2010 21:02

Не знам според Вас, но за мен най- точният човек в защитата и дефанза на Левски, се казва ТАНКО ДЯКОВ. Има физика, умее да се пласира и разбира играта, играе със сърце и с много страст, просто гори в играта. Абе с една дума- БИТКАДЖИЯ. Нещо от сорта на Далибор Драгич. И вместо наш`те, начело с Гонзо да се "облизват" за Наката Борносузов, който е на 31 г., да вземат час по- скоро да се насочат към Танко и да направят всичко възможно за неговото пристигане на Герена още за първата тренировка на 9-ти юни. Знам, че едва ли някой от ръководството ще обърне внимание на този мой приятелски съвет, но ще се радвам най- много ако наистина вземат, че привлечат горепосочения играч. Защото Левски има крещяща нужда от сърцати момчета, а Танко е точно такъв!!! А дано да го вземем!
Само ЛЕВСКИ!
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 28 май 2010 21:07

sostenere написа:Не мога да повярвам, че има левскар, който иска чорбара прост да дойде на Герена... нима забравихте как ни наричаше "отборчето от Подуене", как викаше "Бий говедата рогати" ... Какви фенове сте тук изобщо ?

Ти какво предпочиташ играчи дето само разхождат синия екип и уж се водят големи лескари или играчи дето се раздават на терена, но някога в миналото са казали нещо си пред някой си...??? Аз второто!
Писна ми от лекета да ми късат нервите и да не мога да заспивам вечер след поредната издънка! Ако играе на ниво и ще върши работа нямам нищо против Данчо тъча!
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Re: Танко е точният човек!

Мнениеот ehh » 28 май 2010 21:10

Абе, какво става в този форум?
На някой му хрумне нещо и открива тема, макар че съвсем спокойно може да си сподели мислите в открити вече за целта теми.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 28 май 2010 21:10

В тоя нищо футболно не съм видял! Танкови брутални изпълнения да, но футболни качества не!
И да го сравняваш с Драгич е неуместно!
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

gonzo_levski
Контакти:

Мнениеот gonzo_levski » 28 май 2010 21:11

Браво хубава тема. Дано накой от ръководството види тази тема !!!!!!!

Rodn1

Мнениеот Rodn1 » 28 май 2010 21:11

Самороден талант е тоя симпатяга....

Върни се в “Архив”