2022 Playoffs

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: 2022 Playoffs

Мнениеот rhaegar » 26 апр 2022 11:11

Според мен трябваше да са доста по-решителни с Кайри. Мисленето от типа "имаме Хардън и КД, те ще ни изкерят достатъчно победи до плейофите, а оня лунатик ще се осъзнае" им изигра много лоша шега.
За мен е доста вероятно да дадат един сезон шанс на КД-Кайри-Симънс, въпреки че не знам до какво добро би довело това. Просто сега няма кой да им даде каквото и да е за Бен, а честно казано доста трудно биха придвижили и плоскоземеца. Вече какви играчи ще съберат около тях не знам.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Buck32
Контакти:

Мнениеот Buck32 » 26 апр 2022 11:18

rmfan5 написа:Както някой писа толкова от Бруклин, надценен отбор който срещна отбор с персонал да не ги остави да дишат и закономерен резултат.

Забавно е, че когато стана сделката с Филаделфия оценките бяха, че Бруклин удариха кьоравото - освен, че разкараха Хардън, добавиха добър защитник-подавач, доста дълбочина на състава и пр. От друга страна и Филаделфия не бяха зле - най после добър реализатор до Ембийд. В крайна сметка Бруклин отнесоха 0:4, а Филаделфия имат реален шанс да станат първи отбор в историята на НБА позволил обрат на серия от 3:0 (нищо не се знае разбира се, но Док Ривърс вероятно го гъделичка възможността да бетонира наследството, като към най-много допуснати обрати от 3:1, добави и обрат от 3:0 :)). Тази сделка май е била прокълната от някой сериозен екстрасенс или поне леприкон :) Както ни върви на феновете на Лейкърс тази година, май Селтикс ще намажат.

Потребителски аватар
rmfan5
Контакти:

Мнениеот rmfan5 » 26 апр 2022 11:33

Buck32 написа:
rmfan5 написа:Както някой писа толкова от Бруклин, надценен отбор който срещна отбор с персонал да не ги остави да дишат и закономерен резултат.

Забавно е, че когато стана сделката с Филаделфия оценките бяха, че Бруклин удариха кьоравото - освен, че разкараха Хардън, добавиха добър защитник-подавач, доста дълбочина на състава и пр. От друга страна и Филаделфия не бяха зле - най после добър реализатор до Ембийд. В крайна сметка Бруклин отнесоха 0:4, а Филаделфия имат реален шанс да станат първи отбор в историята на НБА позволил обрат на серия от 3:0 (нищо не се знае разбира се, но Док Ривърс вероятно го гъделичка възможността да бетонира наследството, като към най-много допуснати обрати от 3:1, добави и обрат от 3:0 :)). Тази сделка май е била прокълната от някой сериозен екстрасенс или поне леприкон :) Както ни върви на феновете на Лейкърс тази година, май Селтикс ще намажат.

Аз от каквото следя само тук оценката беше че Нетс са спечели трейда, даже имаше фенове на Нетс които не бяха доволни от трейда.
Симънс за мен не е добър плеймейкър доста далеч от Хардън в това отношение, Къри и Дръмонд за редовният сезон са добри опции но в плейофите Дръмънд почти винаги го сменят доста бързо защото в защита е слаб а Сет Къри да го наблюдаваш в защита също е доста мъчително преживяване, но той поне в 9/10 мача точките дето ги пуска в защита успява да ги вкара в атака.

Хардън в Фили върши работа като плеймейкър но си личи че въобще не е нивото си като играше в Хюстън.
Но и при тях ми се струва че не трябва да бързат, Хардън след почивката лятото би трябвало да е в по-добра форма, има големи шансове да са разкарали Док който ако вземе че падне и от 3 - 0 вече ще е too much.

Има шансове този трейд да се окаже lose-lose което е рядкост.
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 26 апр 2022 11:35

Чудесен сезон засега!
Едните не се класираха за плейофи, другите отнесоха 4:0 .... толкова!
Торонто ако изритат ФИЛА ще е готинооооо :-)
Юта, ..... какво да кажа с един Кларксън не стават нещата. Мичъл го няма никакъв, даже е по-слаб от Гобер.

Buck32
Контакти:

Мнениеот Buck32 » 26 апр 2022 11:37

rmfan5 написа:Аз от каквото следя само тук оценката беше че Нетс са спечели трейда, даже имаше фенове на Нетс които не бяха доволни от трейда.

Е, тук ме разби - фенове на Нетс :DDD

Buck32
Контакти:

Мнениеот Buck32 » 26 апр 2022 11:41

Pichichi написа:Юта, ..... какво да кажа с един Кларксън не стават нещата. Мичъл го няма никакъв, даже е по-слаб от Гобер.

Пише, че Мичъл имал проблем с подколянното сухожилие, но е излязъл чак в последната част, та не е само това.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 26 апр 2022 11:49

Pichichi написа:Чудесен сезон засега!
Едните не се класираха за плейофи, другите отнесоха 4:0 .... толкова!
Торонто ако изритат ФИЛА ще е готинооооо :-)
Юта, ..... какво да кажа с един Кларксън не стават нещата. Мичъл го няма никакъв, даже е по-слаб от Гобер.

:D
Изображение

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 26 апр 2022 11:53

Преди началото на сезона си мислех, че някой между Лейкърс, Нетс и Клипърс ще вземат пръстените!
Да ама не! :D
Изображение

Потребителски аватар
rmfan5
Контакти:

Мнениеот rmfan5 » 26 апр 2022 12:08

Buck32 написа:
rmfan5 написа:Аз от каквото следя само тук оценката беше че Нетс са спечели трейда, даже имаше фенове на Нетс които не бяха доволни от трейда.

Е, тук ме разби - фенове на Нетс :DDD

Е ся :D
В редит в събфорума си имат 150000 човека, половината от това да са фенове на Кайри и Кевин пак си имат някви :D
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]

MomciloGavric

!

Мнениеот MomciloGavric » 26 апр 2022 12:29

Същата работа като с Биг3 Хийт и Голдън Стейт Уориърс...
Всичко,което говорят за войната е лъжа.Да си смел не е никаква добродетел.Който успее да запази хладнокръвие в този хаос,не е нормален.Ако един войник има късмет,той ще умре още на първия ден,за да не гледа,как един по един загиват неговите другари.

Върни се в “Архив”