NBA 2017-18

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Re: NBA 2017-18

Мнениеот obi4am_pirin » 01 юни 2018 17:34

ЛеБрон е голям и сам дърпа отбора.Джордан също е голям, но при Булс като че имаше изграден отбор... При Кливланд я няма тази спойка и някой от играчите като че я нямат увереността.
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 01 юни 2018 17:37

Е да сравняваме тая сбирщина на Кавс с отбора на Булс от 90-те е кощунствено. Тия ако не им е Джеймс, можеше и плейофи да не видят. Не че Чикаго много я прокопсаха в двете години без Джордан де, но качеството е несравнимо.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 01 юни 2018 18:25

rhaegar написа:Е да сравняваме тая сбирщина на Кавс с отбора на Булс от 90-те е кощунствено. Тия ако не им е Джеймс, можеше и плейофи да не видят. Не че Чикаго много я прокопсаха в двете години без Джордан де, но качеството е несравнимо.

Е някой от тези които наричаш сбирщина имат шампионски пръстени... Нещо което качествени играчи вероятно няма да постигнат за цял живот
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 01 юни 2018 18:52

Полуфинал на Изток срещу финалистът Никс и то в седем срещи...Малко ли е ?
1982,дето ми изкарва,че Майкъл Джордан е играл в едва ли не някакъв съвсем случаен отбор...
Днес само с наглеци се занимавам.Един от Замунда (бесен фен на Уориърс) е изключително възмутен срещу съдийските тесли...в полза на Кливланд !? Трябвало да изгонят ЛеБрон заради трештолк-ът срещу Къри !? Било абсолютно безобразие...незнам си какво !? ВъТъФъ !?
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 01 юни 2018 20:18

Drunken_Master написа:Полуфинал на Изток срещу финалистът Никс и то в седем срещи...Малко ли е ?!

Ми за тим, спечелил преди това 3 поредни титли, да не може даже финал на Изток да стигне без Майкъл ...... явно разликата с него и без него е космическа.

rhaegar написа:Е да сравняваме тая сбирщина на Кавс с отбора на Булс от 90-те е кощунствено. Тия ако не им е Джеймс, можеше и плейофи да не видят. Не че Чикаго много я прокопсаха в двете години без Джордан де, но качеството е несравнимо.

Да наричаш Кевин Лав, Джей Ар Смит, Кайл Корвър сбирщина ...... нямам думи просто. А отборът на Булс, спечелил първите 3 титли, извън Майкъл и Скоти, не беше нищо особено, така че не се изсилвай така.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 01 юни 2018 20:35

Лав с тия контузии е далеч от играчът, който беше в Минесота и в началото на периода си в Кливланд. Има добри мачове, ама не е на постоянно добро ниво. Корвър е пред пенсия и доразцъква за здраве. Смит има баскетболно IQ на катерица и то се видя снощи. Да не говорим, че освен Джеймс никой няма истински лидерски качества. Айде да не са сбирщина, но не са и нещо особено. Пак ще кажа-без него нямаше да бият никой в плейофите, ако изобщо се доберяха до тях.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 01 юни 2018 20:43

Не се изсилвай толкова, че то и за Бостън без Кайри се говореше, че нямат никакви шансове в плейофите, ама ...... за малко даже до финал да добутат :lol: :lol: ........ без ЛеБрон и неговата обсебваща всичко фигура, биха играли доста по-освободено и далеч няма да са толкова слаби, колкото ги изкарвате. Все пак има няколко много добри играча, а Кевин Любов си е и Ол Стар. :lol:

Съставът на Кливланд е много качествен, особено за нивото на източната конференция, за запад вече съм съгласен, че не е нещо особено. Но те не играят там.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Tiberius
Контакти:

Мнениеот Tiberius » 01 юни 2018 20:45

Ако се гонят играчи за траштолк, то Дреймънд Грийн трябва да бъде гонен във всеки мач. Тея новоизлюпени фенове на ГСУ са адски дразнещи и нагли (нещо като феновете на Луноходец), но те едва ли на повече от 10 години.

Иначе ЛеБрон си е за мразене. Абсолютен НЕЧОВЕК! Извънземен играч! В моята лична класация е на второ място след MJ23! На играчи, като него и MJ23 можеш само да ръкопляскаш и да се възхищаваш. Конкретно за омразата към ЛеБрон ми е адски смешна. Това е някаква епидемия. Дават се нелепи сравнения с преминаването му в Маями и как това било същото като случая с преминаването на Дюрант в ГСУ. Не, двата случая нямат нищо общо. Заедно с ЛеБрон към Маями се присъедини и Крис Бош. Интересно ми е как никой не споменава как Бош отишъл в готов отбор и как обичал лесното, а всички негативи ги обира ЛеБрон. Сезонът преди присъединяването на ЛеБрон и Бош, Маями отпадат в първи кръг на плейофите, а Кливлънд с Джеймс отпадат във втори кръг. Краля, Уейд и Бош тепърва трябваше да се обиграват. Та, Маями далеч не бяха шампионски отбор (преди формирането на голямата тройка), както някои хора се опитват вменят.
За сметка на това Кевин Дюрант направо си се подигра на ръководството и феновете на Оклахома. Първо ги убеждаваше, че ще подпише договор с тях, после провали в мачовете с ГСУ, а след това се разбра, че е преговарял зад гърба на Оклахома именно с тях. ГСУ и без него си бяха фаворит за титлата в НБА, с него вече се превърнаха в суперотбор. Та, разликата между двата случая е от Земята до Марс и обратно.
"За побеждаващите няма лошо време". - Хенри IV

„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 01 юни 2018 20:51

1982 си и вярва на всичкото отгоре... :Д
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 01 юни 2018 20:55

Напротив, абсолютно идентични са случаите. И Дюрант, и Джеймс зарязаха тимовете, които им дадоха пътя в НБА и отидоха да стават шампиони по лесния начин - събирайки се с други големи играчи. Никаква разлика няма. Харесвах и Кей Ди, но и той ми падна в очите с това, което направи.

Понеже тук все за Джордан се говори (колегата все натам го влече :mrgreen: ), честно ти казвам, ако Майкъл, да речем през 1990-а, беше казал Баста, писна ми от тоя Чикаго, и беше отишъл да се събере с Доминик Уилкинс и Клайд Дрекслер, примерно, никога не би ми бил любимец, ако ще 10 поредни пръстена да събере. :lol: :lol: Сигурен съм, че и по света нямаше да го ценят така, както при реалната история.

Върни се в “Архив”