hincha написа:bellamy_99 написа:hincha написа:bellamy_99 написа:Да, аз също съм да се върнат всички дългове.. Но дълговете към НАП и всички Некриминални дългове... НО има и доста дългове натрупани от източване на ЦСКА - Тенгариня, Пакурар и т.н и т.н Тук трябва да се намеси държавата и прокуратурата... Водене на предприятие към умишлен фалит е наказуемо по НК! И какво изисква моралът? Аз да ям и пия и после ти да ми платиш сметката, така ли? Явно се гордееш от факта, че не посещаваш Армията, ами виж там покрай Аерогарата търсят хора за хореография...
Не, не се гордея, защото в последните над 25 години почти не съм пропускал мач на този стадион, а и не само на него. Съгласен съм, че умишленото водене към фалит е престъпление, но у нас Съд и прокуратура няма. А, като искаш да се платят дълговете, какво казва ГГ по въпроса? Освен да купи подкрепата на Жеков и Якимов, друго ще прави ли? Аз не си правя илюзиите, че старото АД е можело да бъде оздравено, но подигравките с ФК Лупи, безмислиците колко пъти е сменяно дружеството и т.нат. ми идват в повече. Чакам действия. Чакам да се купи емблемата, чакам да се спечели търг за базите, чакам да видя какво ще се случи с фалиралото дружество и част от кредиторите му. А това, което виждам е срещи на ГГ с шефа на Енимълс в затвора, идване на де що имаше треньор или ръководител от Литекс в ЦСКА София (последно беше смяната на Методи Деянов).
Това за срещите на ГГ с Животното много ме съмнява... И аз мога да кажа, че ГГ е идвал при мен да ме пита за ЦСКА и прочие. Предполагам, че кредиторите - НАП,ММС и всички реални такива ще си получат парите. Но ЛИРА, Тенгариня, Градев и т.н може да пият по една студена вода. Предполагам, че всичко това, което очаквах ти, но не само ти, ще се случи. Трябва технологично време както се модерно да се казва. Емблемата и базите не са като хляба в магазина.. Предполагам, че с тези си действия(ако се случат разбира се) по-голяма част от хората ще се върнат на стадиона. Предполагам, че ти ще направиш същото, ако се изпълнят така да се каже, твоите желания. Затова и правя този извод
Да, АКО тези неща се случат, със сигурен, че част от отсъстващите ще са пак на Армията. Но, нека сме реалисти, ГГ направи достатъчно грешки дотук и няма как да подаря доверието си. Искам дела и по-малко простотии. А че изискват технологично време, спор няма. (И без да задълбавам по темата, ГГ явно е бил при Животното, което не одобрявам, не защото имам нещо против Енимълс, но много почва да наподобява зависимостта, създадена между Батков и София Запад, което никак не е хубаво).
Аз също нямам против Енимълс, но по-добре без такива организирани фен-клубове.. Нека има, но нека не се изказват от името на всички и да определят какво да се прави... Явно ГГ иска да си подсигури спокойствие в началото и затова се заиграва с Енимълс, което и на мен не ми харесва...
Относно действията, лично мнение, ще започне да го прави, иначе тази подкрепа от 99% от фен-клубовете и 90% от хората ще се обърне в обратна посока и ще стават случки, каквито 2008 при Лупи ще изглежат приказка... Справка сградата на БФС преди години...
НО това са неща, които изместват погледа от футболното... За радост или не ЦСКА играе в петък и като цяло е по/добре да насочим погледите натам, пък след месец, два дори три ще се разбере - Имало ли е смисъл от моментния кредит на доверие към ГГ