Обединение,сега,веднага!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

bellamy_99

Re: Обединение,сега,веднага!

Мнениеот bellamy_99 » 27 юли 2016 14:08

hincha написа:
bellamy_99 написа:
hincha написа:
bellamy_99 написа:Да, аз също съм да се върнат всички дългове.. Но дълговете към НАП и всички Некриминални дългове... НО има и доста дългове натрупани от източване на ЦСКА - Тенгариня, Пакурар и т.н и т.н Тук трябва да се намеси държавата и прокуратурата... Водене на предприятие към умишлен фалит е наказуемо по НК! И какво изисква моралът? Аз да ям и пия и после ти да ми платиш сметката, така ли? Явно се гордееш от факта, че не посещаваш Армията, ами виж там покрай Аерогарата търсят хора за хореография...

Не, не се гордея, защото в последните над 25 години почти не съм пропускал мач на този стадион, а и не само на него. Съгласен съм, че умишленото водене към фалит е престъпление, но у нас Съд и прокуратура няма. А, като искаш да се платят дълговете, какво казва ГГ по въпроса? Освен да купи подкрепата на Жеков и Якимов, друго ще прави ли? Аз не си правя илюзиите, че старото АД е можело да бъде оздравено, но подигравките с ФК Лупи, безмислиците колко пъти е сменяно дружеството и т.нат. ми идват в повече. Чакам действия. Чакам да се купи емблемата, чакам да се спечели търг за базите, чакам да видя какво ще се случи с фалиралото дружество и част от кредиторите му. А това, което виждам е срещи на ГГ с шефа на Енимълс в затвора, идване на де що имаше треньор или ръководител от Литекс в ЦСКА София (последно беше смяната на Методи Деянов).

Това за срещите на ГГ с Животното много ме съмнява... И аз мога да кажа, че ГГ е идвал при мен да ме пита за ЦСКА и прочие. Предполагам, че кредиторите - НАП,ММС и всички реални такива ще си получат парите. Но ЛИРА, Тенгариня, Градев и т.н може да пият по една студена вода. Предполагам, че всичко това, което очаквах ти, но не само ти, ще се случи. Трябва технологично време както се модерно да се казва. Емблемата и базите не са като хляба в магазина.. Предполагам, че с тези си действия(ако се случат разбира се) по-голяма част от хората ще се върнат на стадиона. Предполагам, че ти ще направиш същото, ако се изпълнят така да се каже, твоите желания. Затова и правя този извод

Да, АКО тези неща се случат, със сигурен, че част от отсъстващите ще са пак на Армията. Но, нека сме реалисти, ГГ направи достатъчно грешки дотук и няма как да подаря доверието си. Искам дела и по-малко простотии. А че изискват технологично време, спор няма. (И без да задълбавам по темата, ГГ явно е бил при Животното, което не одобрявам, не защото имам нещо против Енимълс, но много почва да наподобява зависимостта, създадена между Батков и София Запад, което никак не е хубаво).

Аз също нямам против Енимълс, но по-добре без такива организирани фен-клубове.. Нека има, но нека не се изказват от името на всички и да определят какво да се прави... Явно ГГ иска да си подсигури спокойствие в началото и затова се заиграва с Енимълс, което и на мен не ми харесва...
Относно действията, лично мнение, ще започне да го прави, иначе тази подкрепа от 99% от фен-клубовете и 90% от хората ще се обърне в обратна посока и ще стават случки, каквито 2008 при Лупи ще изглежат приказка... Справка сградата на БФС преди години...
НО това са неща, които изместват погледа от футболното... За радост или не ЦСКА играе в петък и като цяло е по/добре да насочим погледите натам, пък след месец, два дори три ще се разбере - Имало ли е смисъл от моментния кредит на доверие към ГГ
Проблемът е, че правата на сегашните модератори са безсрочни и те блокират всякакви опити да организираме избор на нови. Моля, отнесете това оплакване до някое отговорно лице, което да осигури възможност да проведем избори на нови модератори.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 27 юли 2016 14:30

С двама родители от село, колкото и да се напъвате ЦСКА няма да станете.
Може да мине пред "глоритата" за които е важно Агрупа, титли и селфита на Армията на идването им два мача в годината
с "говедата" но до там.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

bellamy_99

Мнениеот bellamy_99 » 27 юли 2016 14:35

ivan56 написа:С двама родители от село, колкото и да се напъвате ЦСКА няма да станете.
Може да мине пред "глоритата" за които е важно Агрупа, титли и селфита на Армията на идването им два мача в годината
с "говедата" но до там.

Демек с фалита на сегашното АД, няма повече фенове на ЦСКА? Какво да кажем за Черноморец-Бургас-София-Конелиано-Герман?
Проблемът е, че правата на сегашните модератори са безсрочни и те блокират всякакви опити да организираме избор на нови. Моля, отнесете това оплакване до някое отговорно лице, което да осигури възможност да проведем избори на нови модератори.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 27 юли 2016 14:43

bellamy_99 написа:
ivan56 написа:С двама родители от село, колкото и да се напъвате ЦСКА няма да станете.
с "говедата" но до там.

Демек с фалита на сегашното АД, няма повече фенове на ЦСКА? Какво да кажем за Черноморец-Бургас-София-Конелиано-Герман?

Има бе как да няма, автора на темата е един от тях.Почвате от нулата от селата, и извървявате пътя до върха.Така никой копче не може да ви каже, обаче си иска здраво дупе, а феновете на така наречените грандове в голяма част са едни лигльовци на които не им стиска или им е под достойнството да гледат мачове с Чико Бяга.За Черноморец-Бургас-София-Конелиано-Герман както започна така и умря, без публика без фенове а неговият създател Господ му го върна през носа.
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

bellamy_99

Мнениеот bellamy_99 » 27 юли 2016 14:50

ivan56 написа:
bellamy_99 написа:
с "говедата" но до там.

Има бе как да няма, автора на темата е един от тях.Почвате от нулата от селата, и извървявате пътя до върха.Така никой копче не може да ви каже, обаче си иска здраво дупе, а феновете на така наречените грандове в голяма част са едни лигльовци на които не им стиска или им е под достойнството да гледат мачове с Чико Бяга.За Черноморец-Бургас-София-Конелиано-Герман както започна така и умря, без публика без фенове а неговият създател Господ му го върна през носа.

Логика LV -1231 Видя се, че да почнеш от селата, няма смисъл - Локо СФ го доказа от А ОФГ. ЦСКА го показа във В група... И ако се почне от 0, само тогава е ЦСКА. Демек тези, ако направят отбор и започнат да играят на Аерогарата ще са ЦСКА, нищо, че снощи един от най-изявените фенове беше на мач на Пилетата?? По твоята логика, НОКИЯ, която фалира и трябваше да започне да прави телефони с антена от преди 20 години,а не смартфони, за да е същата марка, така ли?

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 27 юли 2016 14:53

goro_man написа:Автора не вижда по голямата картина ЦСКА София със създаването си дължи 6 500 000 на Литекс Комерс, любимият ви оздравител Стоичков има 20% тоест по документи дължи на Гришата около милион. Тази година приходи не се очакват(няма евротурнири ниски цени на билетите евентуалният спонсор и пак наша фирма) а разходите си вървят ...издръжка 3 мил. +базата 1мил.+евентуално емблемата 3 мил.... И се оказва че в края на годината макар и нов клуб ЦСКА ще дължи 14 мил левае а кажи ми каква е разликата с Лупи

Браво, симпатяга! :)
Това с липсата на приходи от ЕКТ много радва. Сякаш Левски и Славия заработиха милиони, след като отпаднаха от първия срещнат. :lol:
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 27 юли 2016 14:59

bellamy_99 написа:
ivan56 написа:
bellamy_99 написа:
с "говедата" но до там.

Логика LV -1231 Видя се, че да почнеш от селата, няма смисъл - Локо СФ го доказа от А ОФГ. ЦСКА го показа във В група... И ако се почне от 0, само тогава е ЦСКА. Демек тези, ако направят отбор и започнат да играят на Аерогарата ще са ЦСКА, нищо, че снощи един от най-изявените фенове беше на мач на Пилетата?? По твоята логика, НОКИЯ, която фалира и трябваше да започне да прави телефони с антена от преди 20 години,а не смартфони, за да е същата марка, така ли?

Логиката е че сте едни припознавачи, нищо друго.Ако ВСИЧКИ фенове искаха това което иска автора на темата, щяхте и на Армията да играете, и щяхте да излезете от ситуацията с високо вдигната глава.И нямаше някакви "бизнесмени" да си въртят далаверите на ваш гръб.Нали се имате за най-най.А вие избрахте най-лесният начин, сменяме името на Литекс на ЦСКА-София и хоп.Ама такива сте си "селяците" титли, купи, мачове с "говедата"
Drunken_Master написа:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 27 юли 2016 15:02

GOLEADOR написа:
1982 написа:Естествено, че Крадев ще дрънка лъжи, какво очаквате да каже - "дружно преебахме държавата, за да си врътнем нашите далавери ли" ??! .... ами, не, няма да го каже, ще лъже и маже.

Ако лъже да си носи отговорност за лъжите.Толкова убеден бе за емблемата,не вярвам да се изтъпани пред цяла България и да ръси лъжи които лесно могат да се хванат.Още при следващия търг за емблемата ще разберем дали ти си прав да го наричаш Крадев!

Кой в България носи отговорност за нещо, та и свинята Крадев ще носи ??!

ГГ ще понесе ли отговорност за опита за гнусна измама с държавни имоти край морето ??!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 27 юли 2016 15:03

bellamy_99 написа: Видя се, че да почнеш от селата, няма смисъл - Локо СФ го доказа от А ОФГ. ЦСКА го показа във В група... И ако се почне от 0, само тогава е ЦСКА. Демек тези, ако направят отбор и започнат да играят на Аерогарата ще са ЦСКА, нищо, че снощи един от най-изявените фенове беше на мач на Пилетата?? По твоята логика, НОКИЯ, която фалира и трябваше да започне да прави телефони с антена от преди 20 години,а не смартфони, за да е същата марка, така ли?

Може да прави каквито си иска телефони, но ще ги прави Нокия. Не съм чул Сименс и Ериксон /примерно/ да са се събрали под общото име Нокия. Та и за ЦСКА е същото - старото дружество фалира и се прави ново с името ЦСКА, но ново, което е създадено от фенове, бивши играчи и т.н. Докато в другия случай /Ганчевия/ просто два други, съществуващи клуба си стискат ръцете, местят се на "Армията" и си лепват етикет с надпис ЦСКА. Май има разлика, а?
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

bellamy_99

Мнениеот bellamy_99 » 27 юли 2016 15:06

ivan56 написа:
bellamy_99 написа:
ivan56 написа:
bellamy_99 написа:
с "говедата" но до там.

Логиката е че сте едни припознавачи, нищо друго.Ако ВСИЧКИ фенове искаха това което иска автора на темата, щяхте и на Армията да играете, и щяхте да излезете от ситуацията с високо вдигната глава.И нямаше някакви "бизнесмени" да си въртят далаверите на ваш гръб.Нали се имате за най-най.А вие избрахте най-лесният начин, сменяме името на Литекс на ЦСКА-София и хоп.Ама такива сте си "селяците" титли, купи, мачове с "говедата"

Игра ли ЦСКА една година във В група? Игра.. Какъв беше смисълът? Мачове с по 7-8 гола... и това ще помогне на развитието на футбола в БГ... Хайде гледай си черномерец-бургас-софия-герман и ни остави нас да му мислиме. ЧЕ от такива граждани като тебе държавата е на този хал... Дървен философ..

Върни се в “Архив”