Шампионска Лига - 2014/15

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: Шампионска Лига - 2014/15

Мнениеот dreben23 » 11 дек 2014 00:36

Groucho написа:
Скучна групова фаза, без изненади, само головите сметки на Монако и БАТЕ разведриха обстановката.

И представянето на Лудогорец си беше много добро, но да, доста скучно си беше през по-голямата част. Или разликите в класите са много големи, или знаете какво няма да повтарям. :lol: :mrgreen:

Я да видим кво сме познали за груповата фаза сега и кво не сме. :)

Изображение

13! :)
Последна промяна от dreben23 на 11 дек 2014 00:40, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 11 дек 2014 00:36

Гледам класирането в групите и се чудя...Какъв малшанс за Олимпиакос!
Между другото гърците винаги са впечатлявали в груповата фаза,един от най-коварните и постоянни отбори в последните години.
Като цяло отборите фаворити са:Реал Мадрид,Байерн Мюнхен,Барселона и Челси.
Отбори,които при определени обстоятелства могат да стигнат доста далеч:ПСЖ,Манчестър Сити и Арсенал.
Борусия и Атлетико са максимум до 1/4 финалите.
Ювентус са голяма енигма! Както могат да отпаднат на 1/8 финалите,така и могат да се озоват на 1/2 финал :)

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 11 дек 2014 00:42

Цитарай ако обичаш, кои шваби се бият в гърдите.

Принципно говоря :)
Английските отбори ви мачкат както си пожелаят,единствено Байерн Мюнхен държи фронта,но като цяло...винаги с доста трудности и дори късмет.

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 11 дек 2014 00:43

dreben23 написа:Я да видим кво сме познали за груповата фаза сега и кво не сме. :)

[rimg]http://store.picbg.net/pubpic/3E/9B/97e9fc10afd23e9b.jpg[/rimg]

Ти си изял октопода Паул, децата и внуците му. Признай си :!: :lol:

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 11 дек 2014 00:44

ПСЖ и Ювентус ги отпишете от сметките най-вече заради неадекватните им треньори - и Лоран Блан и Масимилиано Алегри са ПОСРЕДСТВЕНИ треньори, които при по-напечен сблъсък просто спичат (който днес е гледал Барса и ПСЖ ще разбере за какво говоря; Алегри зесега го покрива добрата класа на играчите в Юве).. Атлетико Мадрид не ги подценявайте изобщо - това е най-биткаджийския отбор в Лигата и отстраняването му ще е трудна задача за всички фаворити ;) Арсенал си е същият Арсенал както винаги - отпадане още на осминафинала, или при по-добър жребий максимума е четвъртфинал - за повече няма класа, сори.. Иска ми се Реал да дублира титлата, но в зависимост от жребия, за мен финалът е Байерн Мюнхен - Челси : Гуардиола vs Моуриньо - класика :)
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 11 дек 2014 00:48

dreben23 написа:
Groucho написа:
Скучна групова фаза, без изненади, само головите сметки на Монако и БАТЕ разведриха обстановката.

И представянето на Лудогорец си беше много добро, но да, доста скучно си беше през по-голямата част. Или разликите в класите са много големи, или знаете какво няма да повтарям. :lol: :mrgreen:

Изображение

:mrgreen:
То нали е адски трудно като видиш групата и да познаеш кой ще излези и кой не. :lol:
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 11 дек 2014 00:50

Зависи от жребия, но някои мачове може да са съвсем протоколни сега и скуката да е още по-голяма. :)

Аз за Арсенал искам Реал М, Барса по-нататък! Макар и да са много силни, асъл срещу тях мисля, че имаме добри шансове. Срещу останалите малко се притеснявам, абе и на повторение на последната ни контрола преди сезона не бих възразил- Монако-Арсенал ще е бомба! :)

Атлетико не бих ги отписвал изобщо, те го играят умрели лисици в момента! :lol:
***САМО ЦСКА!***

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 11 дек 2014 00:51

Santiago Munezz написа:
dreben23 написа:
Groucho написа:

Изображение

:mrgreen:
То нали е адски трудно като видиш групата и да познаеш кой ще излези и кой не. :lol:

Добре, покажи твоя резултат, да видим повече ли си познал от бате ти. :) Лесно е за мен, за вас не чак толкова. :)
Направил съм три груби грешки обаче- подценяване на Байерн М, надценяване на Ливърпул (всъщност тука не знам що съм посочил Ливърпул, като цяла година разправям на всички, че Базел е по-добрият отбор, тъй че реално сме 14, защото бях сигурен за Базел от самото начало), и ме изненада безпомощността на Атлетик и Рома, разбира се. [offtopic]Октопода Анастас съм аз! :)[/offtopic]
Последна промяна от dreben23 на 11 дек 2014 00:57, променено общо 2 пъти.
***САМО ЦСКА!***

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 11 дек 2014 00:54

Като цяло нямаше почти никакви сериозни изненади,което косвено означава,че 1/8 финалите ще бъдат доста интересни :)

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 11 дек 2014 00:58

dreben23 написа:Добре, покажи твоя резултат, да видим повече ли си познал от бате ти. :)

Да бе,аз нали друга работа си нямам и цял ден си играя на октопода Паул :lol:
Просто във всички групи си имаше изявени фаворити за класиране на 1/8 финалите.Като изключим отпадането на Пул,други големи изненади нямаше.
[offtopic]Впрочем, ако съм на твое място и съм прогнозирал,че Байерн няма да мине групата си,ще ме е срам да кажа,че гледам футбол,камоли да се бия в гърдите,че съм познал 13 от осминафиналистите ;)[/offtopic]
Последна промяна от Santiago Munezz на 11 дек 2014 01:07, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Върни се в “Архив”