Лудогорец - Левски 7.12 15:15 TV 7

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Изход от мача:

Анкетата завърши на 08 дек 2013 22:54

Победа за "Левски"
82
59%
Равенство
13
9%
Победа за Лудогорец
45
32%

Общо гласове: 140

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Лудогорец - Левски 7.12 15:15 TV 7

Мнениеот delqnski47 » 07 дек 2013 18:42

Rivaldo10 написа:
delqnski47 написа:Днес,че си бихте си бихте!Досега през цялото време коментирах нещо много по важно,а то е общото положение на българските отбори,което включва цялостното им представяне този сезон и то е плачевно:само един отбор може да се каже,че разцъква футбол като хората и това са тия зелените!Това коментирах досега,по умните съм сигурен,че са ме разбрали и не случайно не ми отговориха някои от тях,които са ми видяли мненията ;)
Тая победа сега ще ви топли тая вечер,но тя ще стане съществена само ако направите още няколко силни мача(поредни)!Голяма работа като сте били Лудогорец,ако в следващия мач отново покажете ''играта'' от повечето предишни мачове!Не е важна моментната форма,важно е да има постоянство!Нещо,което ''Левски'' го няма,за разлика от Лудогорец,които засега се държат стабилно!Няма да е вечно,разбира се!

Всъщност изписа доста глупости, а сега се опитваш да обясниш реалността с това си мнение. Щом Лудогорец води, нормално е да са най-добри. И какво по-точно могат да си позволят, защото Литекс са на 1 точка от тях?
Левски и ЦСКА са пълна скръб този сезон, това е ясно на всички, но почти всички отписват и Литекс, а отбора им изобщо не е лош. ;) Аз също очаквах да загубим, признавам си, но защо никой не написа нещо за умора преди мача, а се редуваха прогноза след прогноза в полза на Лудогорец? И само ще припомня, че Левски играха цяла пролет сряда-събота, но тогава малко хора говореха за умора... ;)

Е,аз каквото мисля го казах,както и отговорих по горе защо Лудогорец са в предпразнично настроение и са се отпуснали!То е повече от разбираемо,просто трябва да им се видят резултатите този сезон...!Вече дали са глупости или не това което съм написал,всеки може да си прецени за себе си,мен не ме вълнува! ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 07 дек 2013 18:43

Mда напълно подкрепям мнението на колегата за Родригиез. Зимата при изгодна оферта- Довиждане!
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 07 дек 2013 18:44

bilyaletdinov написа:Mда напълно подкрепям мнението на колегата за Родригиез. Зимата при изгодна оферта- Довиждане!

+1 ;)

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 07 дек 2013 18:44

Гледам,че никой не е отбелязал СИЛНАТА игра на Пинто!!!И то при положение,че понесе най-силната вълна на атаките на Л-ц!
Същото се отнася и за Мюлдер.
Напълно обезличен Мисиджан.И М.Александров...И Кейсари-мейсари,Шоко-моко...

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 07 дек 2013 18:46

Eminem написа:Оф ай някой да взима правата на тв7, че е истинско мъчение това некадърно излъчване на мачовете. Гледам повече повторения, отколкото играта. А една ситуация я повтарят 10-11 пъти.

Мачовете не се снимат от ТВ7, така че все тая, по коя телевизия ще се излъчват, това, което наблюдаваме ще е същото.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 07 дек 2013 18:48

blue avalanche написа:Гледам,че никой не е отбелязал СИЛНАТА игра на Пинто!!!И то при положение,че понесе най-силната вълна на атаките на Л-ц!

Какво да и отбелязваме? За парите, които взима нормално ли е да превръщаме в събитие, че е направил силен мач :?
Последна промяна от bilyaletdinov на 07 дек 2013 18:54, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 07 дек 2013 18:49

delqnski47 написа:Е,аз каквото мисля го казах,както и отговорих по горе защо Лудогорец са в предпразнично настроение и са се отпуснали!То е повече от разбираемо,просто трябва да им се видят резултатите този сезон...!Вече дали са глупости или не това което съм написал,всеки може да си прецени за себе си,мен не ме вълнува! ;)

Проблемите на Лц никого не интересуват. Литекс е вече на точка от тях. Оправдания-на гарата. Надпреварвахте се да пишете простотии за 5-0 и нам си кво, сега се чудите какво да скалъпите. Понеже победите ви над Лудогорец на брой са...? А победите ви като гост на отбори от седмицата са...? Не разбрах?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 07 дек 2013 18:50

BadBoy написа:
Eminem написа:Оф ай някой да взима правата на тв7, че е истинско мъчение това некадърно излъчване на мачовете. Гледам повече повторения, отколкото играта. А една ситуация я повтарят 10-11 пъти.

Мачовете не се снимат от ТВ7, така че все тая, по коя телевизия ще се излъчват, това, което наблюдаваме ще е същото.

Не знам, ама по БНТ не съм гледал безброй повторения. По БТВ, когато са давали български мач- също. Дори и по скапаната нова тв. Само по тв7 гледам повече повторения, отколкото игра.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 07 дек 2013 18:51

bilyaletdinov написа:
blue avalanche написа:Гледам,че никой не е отбелязал СИЛНАТА игра на Пинто!!!И то при положение,че понесе най-силната вълна на атаките на Л-ц!

Какво да и отбелязваме. За парите, които взима нормално ли е да превръщаме в събитие, че е направил силен мач :?

По твоята логика Роналдо,Ибрахимович,Суарес,Меси...въобще не трябва да ги споменават.Изобщо да не сме чували за тях. :oops:

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 07 дек 2013 18:53

Персонални оценки след такъв мач не е редно да се дават. Ние каквото сме видели, си остава между нас. И между играчите и треньора. Това беше мач с огромно стратегическо и психологическо значение, и ние го спечелихме-при това с игра и с много положения. Лц второто бяха безпомощни, безумни центрирания и обикаляне около пеналта-всъщност много приличаха на нас от мачовете ни с Берое и ЧМ. Надборени, надтичани и обезвредени.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Върни се в “Архив”