Rivaldo10 написа:delqnski47 написа:Днес,че си бихте си бихте!Досега през цялото време коментирах нещо много по важно,а то е общото положение на българските отбори,което включва цялостното им представяне този сезон и то е плачевно:само един отбор може да се каже,че разцъква футбол като хората и това са тия зелените!Това коментирах досега,по умните съм сигурен,че са ме разбрали и не случайно не ми отговориха някои от тях,които са ми видяли мненията![]()
Тая победа сега ще ви топли тая вечер,но тя ще стане съществена само ако направите още няколко силни мача(поредни)!Голяма работа като сте били Лудогорец,ако в следващия мач отново покажете ''играта'' от повечето предишни мачове!Не е важна моментната форма,важно е да има постоянство!Нещо,което ''Левски'' го няма,за разлика от Лудогорец,които засега се държат стабилно!Няма да е вечно,разбира се!
Всъщност изписа доста глупости, а сега се опитваш да обясниш реалността с това си мнение. Щом Лудогорец води, нормално е да са най-добри. И какво по-точно могат да си позволят, защото Литекс са на 1 точка от тях?
Левски и ЦСКА са пълна скръб този сезон, това е ясно на всички, но почти всички отписват и Литекс, а отбора им изобщо не е лош.Аз също очаквах да загубим, признавам си, но защо никой не написа нещо за умора преди мача, а се редуваха прогноза след прогноза в полза на Лудогорец? И само ще припомня, че Левски играха цяла пролет сряда-събота, но тогава малко хора говореха за умора...
Е,аз каквото мисля го казах,както и отговорих по горе защо Лудогорец са в предпразнично настроение и са се отпуснали!То е повече от разбираемо,просто трябва да им се видят резултатите този сезон...!Вече дали са глупости или не това което съм написал,всеки може да си прецени за себе си,мен не ме вълнува!