0007 написа:Ти нали си пред ТВ-то с ракийката и салатката.Какво ти пука?
ПП Там ти е и мястото,не се лъжи при първата серия от победи да се появиш на Герена
Аааа и врачки сте били. Знаеш къде съм бил......хахахаххахахаха Срам сте за Левски!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
0007 написа:Ти нали си пред ТВ-то с ракийката и салатката.Какво ти пука?
ПП Там ти е и мястото,не се лъжи при първата серия от победи да се появиш на Герена
Vladislav Tonev написа:Честита победа на ЦСКА !
Абсолютно заслужена - днес те бяха по-добри във всичко на терена и най-важното бяха отбор!
Ние в момента сме сбирщина, благодарение на нашия президент Г-н Батков, който за пореден път през последните 5 години показа, че не разбира от това как се управлява футболен клуб ! Този Г-н за пореден път доказа некомпетентността и неумението си да бъде президент на Левски. През последните 5 години този Г-н е единственото константно нещо в този организация. Смениха се ръководители, треньори, футболисти, фенове... само той е бил и все още си е президент. Всички виждаме,че резултата от промените на персонала е, че от участник в Шампионска лига се превърнахме в средяк в България !
Г-н Батков май не знае - "Левски" го имало и преди него, ще го има и след него ! Той не е вечен но "Левски " е !
Крайно време е този Г-н да си събира крушите и да се маха от нашия отбор !
Левски е кауза и най-вече любов !
Истинските фенове се познават точно след загубите... Един ден пак ще се върнем там където ни е мястото !
ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ
turbogena написа:MainEventer ,по-скоро ти си срам да се наречеш Левскар. Престани да храниш хората ,които са на стадиона и защитават името на тоя отбор.
child in time написа:Не мога да разбера само защо Йовов се натика да поема вината като тя е само и единствено на БаткOFF и безкрайните му грешки с години. Никога не съм бил кой знае какъв фен на Йовов но в случая виновника е съвсем друг.
Според вас тая поредна закана , " ще залагаме на младите от школата" колко ще издържи? Или през Зимата пак ще се взимат екзотики ?
MainEventer написа:turbogena написа:MainEventer ,по-скоро ти си срам да се наречеш Левскар. Престани да храниш хората ,които са на стадиона и защитават името на тоя отбор.
Аз не храня фенове. Тези дето ги храня, не са фенове и това е доказано! И как го защитават името ? Маскирани и 90% псувни.
omg
MainEventer написа:turbogena написа:MainEventer ,по-скоро ти си срам да се наречеш Левскар. Престани да храниш хората ,които са на стадиона и защитават името на тоя отбор.
Аз не храня фенове. Тези дето ги храня, не са фенове и това е доказано! И как го защитават името ? Маскирани и 90% псувни.
omg
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
ЕМИЛ написа:valio_av написа:С трима треньора -3:0 , а когато са 6?
0:3
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта