Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
plamenst7 написа:Розовите глупаци за пореден път доказват, че са преди всичко антилевскари и след това всичко останало. За тях е много по-голям кеф загубата на Левски пред победата на техния жалък отбор. От сега точат зъби за евентуалните загуби на Левски в Европа, нищо че техния отбор ги чака същото или дори може въобще да не участват. Ама важен е провала на Левски. Осъзнавате ли колко сте жалки? Осъзнавате ли, че вашият отбор е дори по-зле от този на който се присмивате? Едва ли! ЖАЛКИ СТЕ! СМЕШНИ СТЕ!
sin4ec написа: Аз никога не съм отричал голът от засада във Варна, но там имаше два червени картона за противника и дузпа накрая! Никакъв гол на Литекс не е отменен, преди това има засада, игра с ръка на оранжев и после пак засада! В Ловеч първо се пусна атака на оранжев от два метра засада, а голът на Йовов си беше редовен! За Локо Сф не искам да коментирам, зашото Вутов беше отнесен в наказателното, като дузпата с Пирин на Старокин! Днес пък -кристален гол??? Колко пъти трябваше да стрелят по нашата врата при спряла защита, та да влезе??? Дали аз изпростявам, или не-не е твой проблем! Плакатът КУР ЗА БФС беше за наказание, но мен това не ме бърка! Аз имам принципи и ще ги защитавам докрай, махнах се оттук, но някои хора се оляха и реших да се върна. Аз се гордея с това, че дадох на всички сини тук убеждението в победата в Ловеч, когато бяхме на колене! Не ме бърка титлата, но ще се борим докрай за нея! Аз съм тук с идеята да защитавам Левски, аз съм човекът, който ги е плюл и критикувал най- безмилостно, но когато са дали всичко от себе си, което е и нашата цел-ще ги защитавам докрай! Не ме бърка ничие мнение, не ме интересува нищо, освен каузата на сините! Аз не съм в този форум , за да правя рейтинг! На който не му харесва, не контактува с мен и толкоз! Аз съм Синчец и Синьо сърце, и това е достатъчно основание! Точка!
Der Schmarotzer написа:К'во има да се обсъжда повече тази тема? Бихме ли ги с 10 човека? Бихме ги! Вкарахме ли повече голове от тях? Вкарахме! Ако са били силни щяха да ни победят, като не са ни били, значи са по-слаби. Точка!!! Напъните на цветнокожите (жълти, зелени, оранжеви и прочие) само галят слуха ми! Ей, само внимавайте от толкова напъни да не се на...те! Не за друго, ще ви мирише на вас самите. Разбирам, че едните са му свикнали, не случайно биват наричани "коп...фили", но другите... е те имат време да му свикнат.
grasiani написа:Усетиха се вече някои че Левски не на шега тръгна да атакува титлата и докато до преди 2 седмици шампиона почти се знаеше кой ще бъде за пореден път, сега вече не е точно така,и се почва повсеместна атака от всякъде срещу сините и до края на шампионата очаквам още повече удари под кръста.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 22 госта