Локомотив Пловдив - Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Re: Локомотив Пловдив - Левски

Мнениеот AN71 » 02 май 2013 22:40

Ти или не може да четеш или си много нагъл mistreated синчеца пита за какво наказаха страничния повече и от ахмедчо ,че преди гола направи 3 грешки във вреда на ЛЕВСКИ ама вие си знаете едно да рупате ли рупате зелена трева :) :) :) ей мищленца злобата ще ви умори бре а сте още млади ;) злобейте и само ЛЕВСКИ :lol:

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 02 май 2013 22:41

Какво толкова се заяждате? Гледайте как един отбор искат да го класират на финал в Европа с дузпи, при това измислени!
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
kent1914
Контакти:

Re: Един от начините на Тонев е този - Локо-Левски играе ли се ?

Мнениеот kent1914 » 02 май 2013 22:45

Определено, ще трябва да гледаш само нашите мачове е Европа.
С така очертаващото ВИ се 4-то място в шампионата, само по телевизора ще гледаш "евро" мачове!!![/quote]

Намери ми билет за сините Евробойци, като се класират, че няма да се вредя!!! От сега имало заявки от Германия и Холандия за 50 000 билета!!! Цял свят искал да види СИНЬОТО ЧУДО!!!:)))))))))))))))))))[/quote]
Ми нормално,няма да иска дагледът жълтурчета :mrgreen: :lol: А, и ще те потърса след дербито ВИ , да те питам как си :lol: :mrgreen: Да не стане така,както ваще розови събратя да изчезнете след това от форомите :mrgreen:[/quote]

Както вие изчезнахте, макар че се гласяхте в Пловдив да биете с 0:3:))))))))))))))))))))))))А тя ква стана...:))))))))))))))) Не ми се хвали като в детската градина с "батко"!:)))))))))))))) Ядохте гъбата с оцета в Пловдив и сега малко по-скромно!:)))))))))))[/quote]
Пич,згазихтени,вярно е ,бях на мача и ти гарантирам,че беше така ! Но, НЕ-случйно си сменихме треньора,и в следствие на това ИГРАЕМ много-по -добре, но мисълта ми е ,гледай си твойта паница ;) И се радвай,че имате такъв треньор и такива фитболисти - ЛЕВСКАРИ ,за да може да играете приличен футбол !

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 02 май 2013 22:49

plamenst7 написа:Розовите глупаци за пореден път доказват, че са преди всичко антилевскари и след това всичко останало. За тях е много по-голям кеф загубата на Левски пред победата на техния жалък отбор. От сега точат зъби за евентуалните загуби на Левски в Европа, нищо че техния отбор ги чака същото или дори може въобще да не участват. Ама важен е провала на Левски. Осъзнавате ли колко сте жалки? Осъзнавате ли, че вашият отбор е дори по-зле от този на който се присмивате? Едва ли! ЖАЛКИ СТЕ! СМЕШНИ СТЕ!

Да ти разясня ситуацията. Нарича се БЕЗИЗХОДИЦА!!! Това поражда реакция във всички честни хора в България!! Представи си, че те изпитват по аритметика. Задават на теб и на още 16 деца въпроса: колко прави 2+2? Ти казваш =3, а всички други =4. Учителят казва, дайте си бележниците. Пиша на Лефскарчо (твоя милост)-6, а на всички други 2!!! Ти умираш от радост, че ще се класираш в математическата гимназия!!!:))))) Всички други отиват при Директора да се оплачат. Той обаче им казва: "не мога да ви отменя двойките, залягайте здраво и учете да си поправите бележките"!!! Учителят ще бъде глобен с 1 лев от заплатата!!!!!!! :)))))))))))))))))))))))))))))))))))СМЕШНА СИТУАЦИЯ, АМА ДА НЕ СИ ОТ ТЕЗИ 16 С ДВОЙКИТЕ!!!:)))))))) А ТИ С 6, ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАШ ДА СИ МИСЛИШ, ЧЕ ОСТАНАЛИТЕ 16 ЧОВЕКА ТИ ЗАВИЖДАТ И ТЕ ПЛЮЯТ ЗАРАДИ ШЕСТИЦАТА, А НЕ ЗАРАДИ НЕГРАМОТНОСТТА!!! Ако сега си ме разбрал, ИМА НАПРЕДЪК, ако не си, МОЖЕШ СМЕЛО ДА ПОВТАРЯШ, ЧЕ ОНЕЗИ 16 СА ЖАЛКИ И СМЕШНИ!!!:))))))))))))))))))))))))))))) ХА СЪС ЗДРАВЕ!:))))))))))))))))))))))
http://www.youtube.com/watch?v=C5XGmEi-8pY
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 02 май 2013 22:50

Да ти имам и логигата цесекарчо :) :) :)

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 02 май 2013 22:51

К'во има да се обсъжда повече тази тема? Бихме ли ги с 10 човека? Бихме ги! Вкарахме ли повече голове от тях? Вкарахме! Ако са били силни щяха да ни победят, като не са ни били, значи са по-слаби. Точка!!! Напъните на цветнокожите (жълти, зелени, оранжеви и прочие) само галят слуха ми! Ей, само внимавайте от толкова напъни да не се на...те! Не за друго, ще ви мирише на вас самите. Разбирам, че едните са му свикнали, не случайно биват наричани "коп...фили", но другите... е те имат време да му свикнат.
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: Един от начините на Тонев е този - Локо-Левски играе ли се ?

Мнениеот mistreated » 02 май 2013 22:52

sin4ec написа: Аз никога не съм отричал голът от засада във Варна, но там имаше два червени картона за противника и дузпа накрая! Никакъв гол на Литекс не е отменен, преди това има засада, игра с ръка на оранжев и после пак засада! В Ловеч първо се пусна атака на оранжев от два метра засада, а голът на Йовов си беше редовен! За Локо Сф не искам да коментирам, зашото Вутов беше отнесен в наказателното, като дузпата с Пирин на Старокин! Днес пък -кристален гол??? Колко пъти трябваше да стрелят по нашата врата при спряла защита, та да влезе??? Дали аз изпростявам, или не-не е твой проблем! Плакатът КУР ЗА БФС беше за наказание, но мен това не ме бърка! Аз имам принципи и ще ги защитавам докрай, махнах се оттук, но някои хора се оляха и реших да се върна. Аз се гордея с това, че дадох на всички сини тук убеждението в победата в Ловеч, когато бяхме на колене! Не ме бърка титлата, но ще се борим докрай за нея! Аз съм тук с идеята да защитавам Левски, аз съм човекът, който ги е плюл и критикувал най- безмилостно, но когато са дали всичко от себе си, което е и нашата цел-ще ги защитавам докрай! Не ме бърка ничие мнение, не ме интересува нищо, освен каузата на сините! Аз не съм в този форум , за да правя рейтинг! На който не му харесва, не контактува с мен и толкоз! Аз съм Синчец и Синьо сърце, и това е достатъчно основание! Точка!

Момент, момент. Значи да не броим отменените голове на другите отбори, когато преди това е свирена засада, а да броим гола на Йовов, който пак е вкаран при спряна игра?!? Защо не искаш да коментираш за Локо Сф? Кое от написаното от мен не е вярно? Да си забелязал, че всички грешки в ущърб на Левски са ставали след брутално подпиране преди това във ваша полза? Мислиш ли, че на ваши играчи във всички тези двубои не бяха спестени също червени картони? Да си забелязал, че дори не съм изобщо зачеквал темите за свирени абсолютно несъществуващи поне 5-6 засади общо срещу ЦСКА и Берое в мачовете ви с тези съперници. Аз говоря само за очевадните грешки, които дори няма какво да се коментират.
Едно е да си защитаваш "синята идея", друго е да се заяждаш, наричаш хората с глупави имена и като цяло да говориш, като селтак. Ето за това ти казвам, че изпростяваш, а не че си защитаваш отбора. Има разлика!
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
kent1914
Контакти:

Мнениеот kent1914 » 02 май 2013 22:53

Der Schmarotzer написа:К'во има да се обсъжда повече тази тема? Бихме ли ги с 10 човека? Бихме ги! Вкарахме ли повече голове от тях? Вкарахме! Ако са били силни щяха да ни победят, като не са ни били, значи са по-слаби. Точка!!! Напъните на цветнокожите (жълти, зелени, оранжеви и прочие) само галят слуха ми! Ей, само внимавайте от толкова напъни да не се на...те! Не за друго, ще ви мирише на вас самите. Разбирам, че едните са му свикнали, не случайно биват наричани "коп...фили", но другите... е те имат време да му свикнат.

Хахахахаха

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 02 май 2013 22:54

Усетиха се вече някои че Левски не на шега тръгна да атакува титлата и докато до преди 2 седмици шампиона почти се знаеше кой ще бъде за пореден път, сега вече не е точно така,и се почва повсеместна атака от всякъде срещу сините и до края на шампионата очаквам още повече удари под кръста.

Потребителски аватар
kent1914
Контакти:

Мнениеот kent1914 » 02 май 2013 22:59

grasiani написа:Усетиха се вече някои че Левски не на шега тръгна да атакува титлата и докато до преди 2 седмици шампиона почти се знаеше кой ще бъде за пореден път, сега вече не е точно така,и се почва повсеместна атака от всякъде срещу сините и до края на шампионата очаквам още повече удари под кръста.

Със сигорност ще е така :mrgreen: Но най хубавото е ,че вече никой не може да ни спре. ПРОСТАТА ИСТИНА,Е ЧЕ В МОМЕНТА НИЕ ИГРАЕМ НАЙ - ДОБРЕ В МОМЕНТА ОТ ВСИЧКИ ОТБОРИ В БГ - А групата !

Върни се в “Архив”