MuFc1878 написа:MuFc1878 написа:Онези, Базел, Фенерите и Бенфика според мен са на 1/2 финалите....
Който си го може, си го може.... всичко друго е щракане по клавиатурата!
то не беше особено трудно да се познае след първите мачове

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
MuFc1878 написа:MuFc1878 написа:Онези, Базел, Фенерите и Бенфика според мен са на 1/2 финалите....
Който си го може, си го може.... всичко друго е щракане по клавиатурата!
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
matador написа:Според мен Бенфика е фаворит най добрия отбор са на 1/2 финалите миналата година Челси - Бенфика играха на 1/4 финал в ШЛ.Челси с нищо не беше по добър и в двата мача в първия Бенфика имаше доста положения доста повече от Челси но нямаша никакъв късмет а в втория мач имаше доста спорна дузпа и от 40 минута Бенфика с човек по малко игра но въпреки това подпиране за домакините Бенфика надиграха Челси.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
JackPackage написа:matador написа:Според мен Бенфика е фаворит най добрия отбор са на 1/2 финалите миналата година Челси - Бенфика играха на 1/4 финал в ШЛ.Челси с нищо не беше по добър и в двата мача в първия Бенфика имаше доста положения доста повече от Челси но нямаша никакъв късмет а в втория мач имаше доста спорна дузпа и от 40 минута Бенфика с човек по малко игра но въпреки това подпиране за домакините Бенфика надиграха Челси.
![]()
![]()
![]()
Ти снощи гледа ли ги с Нюкасъл....а Хазарта и Оскар играли ли са за нас миналия сезон![]()
MuFc1878 написа:JackPackage написа:matador написа:Според мен Бенфика е фаворит най добрия отбор са на 1/2 финалите миналата година Челси - Бенфика играха на 1/4 финал в ШЛ.Челси с нищо не беше по добър и в двата мача в първия Бенфика имаше доста положения доста повече от Челси но нямаша никакъв късмет а в втория мач имаше доста спорна дузпа и от 40 минута Бенфика с човек по малко игра но въпреки това подпиране за домакините Бенфика надиграха Челси.
Ти снощи гледа ли ги с Нюкасъл....а Хазарта и Оскар играли ли са за нас миналия сезон
Кагава > Азар!!!
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
JackPackage написа:matador написа:Според мен Бенфика е фаворит най добрия отбор са на 1/2 финалите миналата година Челси - Бенфика играха на 1/4 финал в ШЛ.Челси с нищо не беше по добър и в двата мача в първия Бенфика имаше доста положения доста повече от Челси но нямаша никакъв късмет а в втория мач имаше доста спорна дузпа и от 40 минута Бенфика с човек по малко игра но въпреки това подпиране за домакините Бенфика надиграха Челси.
![]()
![]()
![]()
Ти снощи гледа ли ги с Нюкасъл....а Хазарта и Оскар играли ли са за нас миналия сезон![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта