Жуниор (Официална Тема)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: Жуниор (Официална Тема)

Мнениеот ralka_levskarka » 14 фев 2012 16:18

didko0 написа:Само времето ще покаже дали е добър трансфер или не,когато е играл за Славия винаги е бил един от най-дейните им футболисти.. мисля,че ще е сполучлив трансфер,а и плюс това той може да играе и на крилото.С този трансфер си мисля,че уредихме и 1вия си мач за пролетта със Славия. :)

Срещу Славия няма да играе.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 14 фев 2012 17:22

ralka_levskarka написа:
didko0 написа:Само времето ще покаже дали е добър трансфер или не,когато е играл за Славия винаги е бил един от най-дейните им футболисти.. мисля,че ще е сполучлив трансфер,а и плюс това той може да играе и на крилото.С този трансфер си мисля,че уредихме и 1вия си мач за пролетта със Славия. :)

[offtopic]Според мен той имаше друго в предвид ;)[/offtopic]
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 14 фев 2012 18:39

UltraBlue написа:
ralka_levskarka написа:

[offtopic]Според мен той имаше друго в предвид ;)[/offtopic]

Еми значи е било в другия смисъл, че без него Славия ще паднат :? :?

NAKEV
Контакти:

Мнениеот NAKEV » 14 фев 2012 19:58

nikoko написа:Искам само да попитам: ЗАЩО????
Не можеше ли на мястото на този спънат бразилец да се налага Вутов или някой друг юноша?
Този футболист чието име така и не знам дали е Жуниор, дали Жуниньо, дали нещо друго е в България от доста време и няма нито един силен мач
Като нямаме пари, няма смисъл да гоним титла на всяка цена, вместо това Костов можеше да наложи един юноша- нападател - стил Валери Домовчийски и едва ли някой на трибуните би му се разсърдил за това.
Сега това бразилче, при първия нескопосан удар ще бъде освиркван....
Който и да дърпа конците в момента на Герена... ЗАЩО????

:arrow: Абе защо почвате да плюете момчето още преди първия му мач с ЛЕВСКИ?Аз одобрявам привличането му защото той ще се приспособи най бързо/първенството започва/.........моите впечатления за него са че е доста остър футболист с добра скорост и добра техника......та той е готов за СИНЯТА ЛАВИНА и нека да го подкрепиме още от първия мач и съм убеден че с нашата подкрепа ще му покажем какво значи да носиш СИНЯТА фанелка.......това все пак не е Славия с шепата си фенове........та ние сме ЛЕВСКИ.
Успех на бразилерото и лятото да подписва с най добрия БГ отбор :roll:
Последна промяна от NAKEV на 14 фев 2012 20:16, променено общо 1 път.

NAKEV
Контакти:

Мнениеот NAKEV » 14 фев 2012 20:06

Обичам Левски написа:1.Хахаха Гонзо е легендарен футболист незнам кога ще имаме такъв скоро.2.Казваш ,че теми се пускали само за заслужили футболисти .но не отговори как футболист като Диамутен има тема а, за слависта Жуниор да няма невиждам какъв ти е проблема.Аз съм голям левскар и уважавам всеки ,който е дошъл да играе за нас ;)

:arrow: Не му обръщай внимание........да не забравяме че Костов ще преценява за бразилчето в кои мачове да започва титуляр.......усещам че уцелихме десетката с това момче а и какво по хубаво от това че той самия е очарован и възхитен от Левски.........аз съм ЗА подобни играчи които чакат с нетърпение да се докажат пред нас ФЕНОВЕТЕ и забележете какви мисли има...... да спечели титлата с ЛЕВСКИ сега и веднага!

mor
Контакти:

Мнениеот mor » 15 фев 2012 10:41

Мнениеот metodito на 14 Фев 2012 10:35
Мисля,че Жуниор е точно типа нападател, който ни трябваше за схемата на Ники - подвижен поливалентен нападател, който умее както да задържа топката, така и да я раздава бързо или да вкарва голове.
А в тактиката на Костов си мисля, че не нападателят ще е основният реализатор.
Един нападател тип Дембеле не би се вписал така.

+1

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 16 фев 2012 19:12

Да не казвам голяма дума,ама тоя Жуниор може да излезне голям симпатяга и да сме ударили кьоравото с него.Имам странно предчувствие ,че ще направи фурор.Успех на него и Левски ;)
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 19 фев 2012 16:01

Днес се представи повече от добре.

kempesmario
Контакти:

Мнениеот kempesmario » 19 фев 2012 17:34

Днес се видя , че има качества . Браво на момчето.

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 19 фев 2012 19:08

Много добър дебют за Жуниор :)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Върни се в “Архив”