Зимната подготовка на ЦСКА - лагери и контроли
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
Re: Зимната подготовка на ЦСКА - лагери и контроли
Нямам нищо срещу никого! 

гражданин от село написа:redpride написа:За някаква нормална подготовка можем да говорим само след, като дойде новия кондиционене треньор и новия доктор. Без тези задължителни елементи, кой ще води заниманиятя, вероятно Дуци? Стига този човек не е такъв гений, че да разбира от всичко. Не искам да се отчайвам, но и най-великия треньор не може да спечели титлата без играчи. Продадохме всичко добро, а заместници няма дори и лоши. Говорят ми за някакви италианци, как не си научиха урока от миналото първенство. Пак ли трябва да се смеем на някакви дърводелци, забравили, какво е организиран футбол, като Тибони и Еспозито. Някакъв румънец от последния отбор класирането, ама преди години бил звезда. Голяма работа, това е ЦСКА не е някакъв селски отбор, че да събираме пенсионери. И за капак играчи на проби изгонени отвсякъде или потрошени с години. Ако така ще ставаме шампиони и ще играеме в Евро турнирите - ужас.
Значи на теб,каквото и да ти говорят ти на всичко вярваш,така ли да разбирам?Не се ли сещаш,че тези които пишат по вестници и сайтове знаят точно колкото и ти.
Естествено, че не вярвам на всичко написано и се опитвам да отсея реалното от глупостите. Преди всеки лагер на ЦСКА се сипят приказки, кой идва и кой си заминава. За мен Гонг е единствената медия, която се опитва да ни поднася само проверени истории. Не разбирам, с кое от написаното не си съгласен? Играл съм футбол, ходил съм по лагери и знам със сигурност, че без кондиционен треньор не може. В съвременния футбол се залага все повече на физиката и всеки отбор търси специалисти в тази област. Не случайно отбори, като Милан и Удинезе имат цели центрове и лаборатории свързани с физическите процеси и лекарствата за възтановяване. Докато във България не започнат да дават пари за свестна химия ще ни хващат всеки път. Това не се отнася само за футбола, а за всички спортове, защото изгорелите ни с допинг спортисти се увеличиха последните години.
-
Ставаше дума за достоверността на информациията,която ни се поднася от медиите и да не прибързваме с емоционалните изводи и заключения.Все пак единствената официална и достоверна информация може да дойде само от клуба и тогава вече може да им пеем оди на радостта или да ги разчекваме.
От днес ЦСКА се сдоби с първите си две нови италиански попълнения. Те обаче не са футболисти, а доктор и кондиционен треньор. Двамата се появиха на тренировката на червените в Гърция и проведоха дълъг разговор с помощник треньора на армейците Адалберт Зафиров. Името на кондиционния спец е Роко Перота, който за последно е работил от сезон 2008-09 до юни миналата година в Торино, а докторът се казва Паоло Магрин.
Очаква се в близките дни към лагера на тима да се присъединят и няколко футболисти, собственост на Удинезе.
Междувременно армейците към този момент все още провеждат първото си занимание за деня, първата част от което е бегово и доста натоварващо. Въпреки това играчите, които въртят обиколки от по 1 километър за време, тичат без да се оплакват.
Ужас! Журналистите се усетиха чак когато двамата италианци излязоха на терена! На това му викам хаос и неразбории в стил Титан, по-точно стил Дуци!
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
Браво !
Една добра новина в последно време, много важно е, че дойдоха 2мата италианци, дано да са добри специалисти защото тези 2 поста са много много важни !
Една добра новина в последно време, много важно е, че дойдоха 2мата италианци, дано да са добри специалисти защото тези 2 поста са много много важни !
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]
-
Спокойно Джони,ще има и още добри новини. 

vaskonti написа:От днес ЦСКА се сдоби с първите си две нови италиански попълнения. Те обаче не са футболисти, а доктор и кондиционен треньор. Двамата се появиха на тренировката на червените в Гърция и проведоха дълъг разговор с помощник треньора на армейците Адалберт Зафиров. Името на кондиционния спец е Роко Перота, който за последно е работил от сезон 2008-09 до юни миналата година в Торино, а докторът се казва Паоло Магрин.
Очаква се в близките дни към лагера на тима да се присъединят и няколко футболисти, собственост на Удинезе.
Междувременно армейците към този момент все още провеждат първото си занимание за деня, първата част от което е бегово и доста натоварващо. Въпреки това играчите, които въртят обиколки от по 1 километър за време, тичат без да се оплакват.
Ужас! Журналистите се усетиха чак когато двамата италианци излязоха на терена! На това му викам хаос и неразбории в стил Титан, по-точно стил Дуци!
Защо да е хаос? За мен това е начина, всичко да е точно, ясно и конкретно. Да видят с очите си и тогава да пишат, а не да вадят кирта под ноктите си!
msm написа:vaskonti написа:От днес ЦСКА се сдоби с първите си две нови италиански попълнения. Те обаче не са футболисти, а доктор и кондиционен треньор. Двамата се появиха на тренировката на червените в Гърция и проведоха дълъг разговор с помощник треньора на армейците Адалберт Зафиров. Името на кондиционния спец е Роко Перота, който за последно е работил от сезон 2008-09 до юни миналата година в Торино, а докторът се казва Паоло Магрин.
Защо да е хаос? За мен това е начина, всичко да е точно, ясно и конкретно. Да видят с очите си и тогава да пишат, а не да вадят кирта под ноктите си!
Ирония...

vaskonti написа:Ирония...
Хах, ОК ! Чак ме заблуди, че е сериозно!

msm написа:vaskonti написа:Ирония...
Хах, ОК ! Чак ме заблуди, че е сериозно!
Не знам как можеш сериозно да помислиш, че съм се притеснил за душевния мир на журналистите!