Допинг скандала в ЦСКА !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Re: И втората проба положителна на К.Стоянов е положителна

Мнениеот percival » 21 дек 2011 13:02

BLUE CHAMPIONS написа:Минималното наказание е 3 до 6 месеца, да си пледират за него, а не сложи толкова кинти на бюрото и бегом... така ли ще развиваме футболистите си, които за западни стандарти са си пълни аматьори. Ти обаче продължаваш упорито Левскарите такива левскарите онакива, ми нали все от някъде трябва да се започне вкарването на ред, какво значение има от кой отбор е...я погледни националния ни отбор -сбирщина к*урвари, алкохолици и комарджии :x :x

Ти и адвокат ли стана че знаеш всички закони ? Като е сгрешил да си понесе последствията .Кое ,как и за колко вас не ви интересува.Имаш повече коментари във форума на ЦСКА отколкото в на любимия ти отбор.Ти ли си този който ще определяш наказанията е палячо .Писна ми от скапани комплексари и дразнители в тоя форум.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 21 дек 2011 13:03

В ЛОКО имахме подобен случай и нашият играч(Н. Павлов, ако не се лъжа) беше наказан за 2години(при това въобще не беше играл в мача). Ако наказанието на К.Стоянов е по-малко, неизбежно ще изникнат някои въпроси...

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 21 дек 2011 13:03

за пореден път storm става за смях!Още първите 3-4 мнения са на левскари и то какви мнения?Провокативни!И после се оплаква от това,че цскарите се дърляли с тях!То бива нахалство бива , ама неговото няма край!И той е доста обективен :lol: :lol:
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 21 дек 2011 13:04

Lyubaka01 написа:В ЛОКО имахме подобен случай и нашият играч(Н. Павлов, ако не се лъжа) беше наказан за 2години(при това въобще не беше играл в мача). Ако наказанието на К.Стоянов е по-малко, неизбежно ще изникнат някои въпроси...

какво значи подобен?със съшият препарат ли са го хванали или не?При тия неща няма подобни случай!За всеки препарат наказанието е различно!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
kufur

Мнениеот kufur » 21 дек 2011 13:06

vaskonti написа:
storm написа:
kufur написа:Темата се оспами заради дежурните сини провокатори.
[offtopic]И аз очаквам да имам смислена дискусия някога с тях :o ..разболял съм се.[/offtopic]

Е как да е смислена, като още от заглавието, червените тръгват на нож...И веднага се почва.... за "уж" наркоманите от сините...

Извинявай, ама къде в заглавието на темата видя и далечен намек за Левски? :shock:

За кво ми се извиняваш,като разбираш,че визирам последвалите коментари :?: А заглавието няма да коментирам :!:

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 21 дек 2011 13:07

Няма какво да се карате за глупости , наказанието е ясно К.Стоянов пропуска целия пролетен дял !!!
Ако БФС имат поне малко акъл в главите си 6/8 месеца наказание (същото като на Коло Туре) , което означава че и при 6 и при 8 месеца наказание той просто няма да играе целия полусезон .
Аз лично не вярвам да го накажат за повече от 8 месеца .

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 21 дек 2011 13:08

Lyubaka01 написа:В ЛОКО имахме подобен случай и нашият играч(Н. Павлов, ако не се лъжа) беше наказан за 2години(при това въобще не беше играл в мача). Ако наказанието на К.Стоянов е по-малко, неизбежно ще изникнат някои въпроси...

Веществото, намерено в Стоянов дори не е било забранено до миналата година. Сам си направи сметка колко помага всъщност. Освен това, за същото нещо Туре беше наказан за 6 месеца, не за 2 години. Изникват ли някакви въпроси в тая връзка?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 21 дек 2011 13:10

POPCORN написа:

какво значи подобен?със съшият препарат ли са го хванали или не?При тия неща няма подобни случай!За всеки препарат наказанието е различно!

Ми ставаше въпрос за сироп за кашлица, взет от играча на своя глава. А дали е било същото вещество-не знам. Ма като те знам тебе, от девет кладенеца вода ще донесеш и на черното-бяло ще кажеш, за да докажеш, че става въпрос за различни случаи и отношението към ЦСКА не е по-различно от това към ЛОКО...

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 21 дек 2011 13:10

kufur написа:
vaskonti написа:
storm написа:Е как да е смислена, като още от заглавието, червените тръгват на нож...И веднага се почва.... за "уж" наркоманите от сините...

Извинявай, ама къде в заглавието на темата видя и далечен намек за Левски? :shock:

За кво ми се извиняваш,като разбираш,че визирам последвалите коментари :?: А заглавието няма да коментирам :!:

На мен ли ми говориш? :shock:
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 21 дек 2011 13:12

vaskonti написа:

Веществото, намерено в Стоянов дори не е било забранено до миналата година. Сам си направи сметка колко помага всъщност. Освен това, за същото нещо Туре беше наказан за 6 месеца, не за 2 години. Изникват ли някакви въпроси в тая връзка?

И какво като до скоро не е било забранено? Към момента на взимането забранено ли е било? А за Туре, не мислиш ли, че сравнението ти малко куца-все пак става дума за друга федерация...

Върни се в “Архив”