Тема за Милен Радуканов в Ботев (Пд)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Re: Подкрепа за отбора и Милен Радуканов на първата тренировка

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 29 окт 2011 11:52

bulgaro написа:До тогава няма да ходя нито на тренировки да аплодирам новия треньор, нито на последния мач във Варна.
За сега, подкрепата за Ботев е подкрепа за бакалов, до доказване на противното!

Бойкот до дупка.
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
daimio
Контакти:

Мнениеот daimio » 29 окт 2011 11:57

От мен я има подкрепата стига да подпишат.
Обаче не искам да слушам за некви дългосрочни планове крайните срокове на които клонят от -някога към никога-имам предвид че сега кой знае ква промяна в играта едва ли можем да очакваме.идва зима прави си човека селекция и тогава вече почваме да гледаме.

Потребителски аватар
Forza Botev
Контакти:

Мнениеот Forza Botev » 29 окт 2011 12:02

bulgaro написа:Лично аз ще изчакам с фанфарите и гръмките приветствия до зимата. Тогава ще си проличи, дали в Ботев започва да се работи сериозно или аматьорко - хрантутническата клика на Бакалов си я кара по старому.
Всичко ще зависи от селекцията, която ще направим през паузата, защото се вижда, че със "звездите" на Брестник и "школата на бакалов", освен средняк в Б група, друго не можем да бъдем.

До тогава няма да ходя нито на тренировки да аплодирам новия треньор, нито на последния мач във Варна.

Дайте да не ходим на стадиона и всичко ще се оправи! :roll:

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 29 окт 2011 12:08

Айде, Ботев, влизайте, че ми се гледа пак пловдивското дерби. Понеже вчера ги видяхме вечните съперници какво ни предложиха... Вашето дерби си е по-истинско- повече страст, по-хубава атмосфера по трибуните, даже често и по-добра игра на терена. Няма да забравя онова 5:3 за Локо преди години...
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
daimio
Контакти:

Re: Радуканов е новият треньор на Ботев (Пд)

Мнениеот daimio » 29 окт 2011 12:13

Puldin написа:
daimio написа:Ами аз лично за по добър вариант не се сещам :) Дано постигне нещо с нас Радуканов я игра я резултати поне едното да е все ще съм доволен:)гледах интервюто човека каза че сме имали добри футболисти :!: ама най важно е той да ги вижда и ако си вземе още някой добри през зимата още по добре.

И най вече спокойствие да работи, че нашата публика.....мам*та си трака. Най много се надявам на селекция по негово желание.

Забрави за спокойствието :) спокойствие има ако е във Видима-Раковски-и стига с тва за публиката-едва ли има по изстрадала публика от нашата едва ли на някоя друга публика и се е налагало толкова често да доказва предаността и любовта си-тва ни било работа онова ни било работа ама всъщност не е по желание е.я сега сети се колко смислени мача е гледала нашата "незнам ква си публика" последните 15-години-ЕДИН-полуфинала с Ловеч за друг не се сещам.
Имаме професионален футболен клуб с доволни длъжности и заплати ай нека публиката да е последната пречка за некадърниците щото на крива ракета космоса и пречи.

Потребителски аватар
емо73канар
Контакти:

Мнениеот емо73канар » 29 окт 2011 12:31

А някой,ще кажели от колко часът е тренировката в понеделник :?: :?: :?:

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Мнениеот bulgaro » 29 окт 2011 12:45

Шврнц Тпрунков написа:
bulgaro написа:До тогава няма да ходя нито на тренировки да аплодирам новия треньор, нито на последния мач във Варна.

Бойкот до дупка.

На теб, нали съм ти казал, че нямаш право да бъдеш морален съдник, нито последна инстанция, още по-малко форумен гуру тук!
Не и след като рева като магаре за италианците и ни убеждаваше в светлото бъдеще с тях. За това сега си трай и не се опитвай да остроумничиш ;)
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 29 окт 2011 13:12

Според мен не в Хубчев ви беше проблема досега а във футболисти и шефчета които открито го бойкотираха !!!
М.Радуканов и Св.Петров все пак имат друг подход към играчите и може и да не се получи бойкот от тяхна страна , по-скоро може да станат приятели. Пък и като нищо Радуканов ще вземе да им пуска стари мачове на Ботев за да ги нахъса 8-) .
Успех, и се връщайте в А група че с тези светкавици , гръмотевици , фитинги , мидени ферми и т.н.т. е много зле !!!

Потребителски аватар
Пловдив Обича Ботев
Контакти:

Мнениеот Пловдив Обича Ботев » 29 окт 2011 13:47

Радуканов ще бъде подкрепен!Моето мнение е,че ще трябва да се вземат нови играчи. ;)
12 март 1912 г.
Изображение

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 29 окт 2011 16:07

bulgaro написа:
Шврнц Тпрунков написа:

Бойкот до дупка.

На теб, нали съм ти казал, че нямаш право да бъдеш морален съдник, нито последна инстанция, още по-малко форумен гуру тук!
Не и след като рева като магаре за италианците и ни убеждаваше в светлото бъдеще с тях. За това сега си трай и не се опитвай да остроумничиш ;)

Слушам, Шефе!
Не натискайте ТУК!

Върни се в “Архив”