bulgaro написа:До тогава няма да ходя нито на тренировки да аплодирам новия треньор, нито на последния мач във Варна.
За сега, подкрепата за Ботев е подкрепа за бакалов, до доказване на противното!
Бойкот до дупка.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
bulgaro написа:До тогава няма да ходя нито на тренировки да аплодирам новия треньор, нито на последния мач във Варна.
bulgaro написа:Лично аз ще изчакам с фанфарите и гръмките приветствия до зимата. Тогава ще си проличи, дали в Ботев започва да се работи сериозно или аматьорко - хрантутническата клика на Бакалов си я кара по старому.
Всичко ще зависи от селекцията, която ще направим през паузата, защото се вижда, че със "звездите" на Брестник и "школата на бакалов", освен средняк в Б група, друго не можем да бъдем.
До тогава няма да ходя нито на тренировки да аплодирам новия треньор, нито на последния мач във Варна.
Puldin написа:daimio написа:Ами аз лично за по добър вариант не се сещамДано постигне нещо с нас Радуканов я игра я резултати поне едното да е все ще съм доволен:)гледах интервюто човека каза че сме имали добри футболисти
ама най важно е той да ги вижда и ако си вземе още някой добри през зимата още по добре.
И най вече спокойствие да работи, че нашата публика.....мам*та си трака. Най много се надявам на селекция по негово желание.
Шврнц Тпрунков написа:bulgaro написа:До тогава няма да ходя нито на тренировки да аплодирам новия треньор, нито на последния мач във Варна.
Бойкот до дупка.
bulgaro написа:Шврнц Тпрунков написа:bulgaro написа:До тогава няма да ходя нито на тренировки да аплодирам новия треньор, нито на последния мач във Варна.
Бойкот до дупка.
На теб, нали съм ти казал, че нямаш право да бъдеш морален съдник, нито последна инстанция, още по-малко форумен гуру тук!
Не и след като рева като магаре за италианците и ни убеждаваше в светлото бъдеще с тях. За това сега си трай и не се опитвай да остроумничиш
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 15 госта