Станимир Стоилов фен тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sMotLiO
Контакти:

Re: Mъри:В Левски не се работи правилно,а на парче

Мнениеот sMotLiO » 31 окт 2011 18:39

terata написа:Ауу, Мъри сериозно бърка в здравете на некои фенове, що ли :) Значи Ст. Стоилов е слаб треньор, бил се провалил в Кипър. Тва само сериозно комплексиран фен, може да го твърди, след като той Анортозис, когато бяха в зоната на изпадащите и ги класира за евротурнирите. Натяква се неква загуба от Анортозис, следователно щом е паднал от тях е слаб. ОК. Ам да питам аз червените колеги, ми Димитър Пенев като ви бе начело в най-голямата загуба в историята ви 8:0 от Литекс, тва значи ли че той е слаб треньор?

ПС: А може ли някой дами каже името на другия наш БГ треньор вкарал отбор в групите на ШЛ и стигнал 1/4 финал в Европа през последните 20 години?

За ей такива филмари говоря :mrgreen:
You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 31 окт 2011 19:29

Не искам да се правя на адвокат на Стоилов, но има много причини за евентуален неуспех на един добър треньор в даден отбор.Не винаги нещата могат да се получат както трябва..Специално за престоя му в Кипър ми е интересно как се е осъществявала комуникацията между него и футболистите, защото не съм много сигурен, че Мъри има добри познания по английски език (казвам английски понеже е признат за международен език).Все пак едно е да си говори с футболистите лице в лице и съвсем друго е да го прави чрез преводач..Напълно възможно е това да е една от причините за неговия неуспех в Анортозис.Пример за подобен проблем с комуникацията мога да дам със Сколари в Челси, който беше уволнен след доста кратък престой в отбора.Тогава един от основните му проблеми беше именно комуникацията на английски с футболистите.Въпреки това не можем да отречем, че бразилецът е много добър треньор.

colo

Мнениеот colo » 31 окт 2011 20:15

prav e mari.jalkoto e 4e nego podkrepiha kogato triabva6e i vijdate kade e levski sega

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 31 окт 2011 21:22

Само човек, който бърка футбола с крикета може да твърди, че Станимир Стоилов е слаб треньор !
В крайна сметка в Левски му бе даден втори шанс ( след отпадането от Беверен ) и той
( Мъри ) се възползва !
Разбира се и играчите му помогнаха ...
А отношението на играчите към треньора е много важен аспект за това, дали даден треньор ще си развие качествата ( ако ги има ) ...
Стоилов постигна успех, там където му повярваха и в последствие - вярваха.
Там, където му повярваха, но в последствие отеглиха доверието си ( Литекс ) неможа да доразвие започнатото ...
А в Кипър от самото начало го приеха с недоверие !
Дори когато ги изкара от блатото ( Анортозис бяха тръгнали към изпадане ) ... отново не му вярваха ...

П.п.

Онзи мач с БАТЕ, както се разви ... Ако бяха Левски или ЦСКА, щяха да го спечелят с 4-5 гола ...
В крайна сметка, едно от най-несправедливите обвинения към Мъри е именно за него мач.
А той човека си зададе тактика и стил, с който ловчанлии щяха ( и трябваше ) да спечелят с лекота, но ...................................
Литекс загубиха, защото има едно нещо, което те го нямат ... Манталитет му се вика.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
messi7
Контакти:

Мнениеот messi7 » 31 окт 2011 21:39

Подкрепям напълно THE G.A.M.E. Някой хора изглежда още завиждат за успехите му в Левски и омаложават всичко сторено. Вместо да се радват че БЪЛГАРСКИ ОТБОР ИГРА В ШЛ И ДОСТИГНА 1/4 ФИНАЛ ЗА УЕФА. Кажете ми кога някой ще го повтори. Дано Мъри се върне в Левски, само това ще кажа. Лека вечер на всички ;)
Изображение

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 31 окт 2011 22:07

sMotLiO написа:
terata написа:Ауу, Мъри сериозно бърка в здравете на некои фенове, що ли :) Значи Ст. Стоилов е слаб треньор, бил се провалил в Кипър. Тва само сериозно комплексиран фен, може да го твърди, след като той Анортозис, когато бяха в зоната на изпадащите и ги класира за евротурнирите. Натяква се неква загуба от Анортозис, следователно щом е паднал от тях е слаб. ОК. Ам да питам аз червените колеги, ми Димитър Пенев като ви бе начело в най-голямата загуба в историята ви 8:0 от Литекс, тва значи ли че той е слаб треньор?

ПС: А може ли някой дами каже името на другия наш БГ треньор вкарал отбор в групите на ШЛ и стигнал 1/4 финал в Европа през последните 20 години?

Аз ти посочвам ФАКТИ, а ти пак си плямпаш глупости. :) Аиде бе гений, посочи ми друг БГ треньор с тия успехи в последните 20 години?

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 31 окт 2011 22:14

terata написа:
sMotLiO написа:

Аз ти посочвам ФАКТИ, а ти пак си плямпаш глупости. :) Аиде бе гений, посочи ми друг БГ треньор с тия успехи в последните 20 години?

човече, остави... Мъри, никога няма да бъде признат от противниковите отбори, злобата и омразата е прекалено голяма в България и по-зле ще става

dinevezi
Контакти:

Мнениеот dinevezi » 31 окт 2011 23:44

ОМРЪЗНА ми всички да си уреждат живота на гърба на ЛЕВСКИ.Сега и Мъри стана капацитет по ЛЕВСКИ.За Наско всички знаем-колко взе от отбора,колко играчи прецака ,колко мача уреди и т.н.От него и компания футбол в БГ няма.Просто побеснявам като прочета,колко те обичали отбора и как само те можели да го оправят.Ай де бе.Дайте да ги назначим во веки и да се свърши мъката.Как пък не ги взеха в Барса или Реал тез великани на футбола.Гарантирам ,че за сериозна пара и двамата ще бъдат "професионалисти" и биха заработили дори в чорбата.Вече се съмнявам нещо да не са интимни двамата.Егати тандема,егати чудото.И как им се връзваме само.Истината е една-искаме ли европейски Левски-само с европейски специалист,доказан и можещ.Със уреждащия мачове и съдий Наско-и аз ще водя отбора без проблем.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 01 ное 2011 03:18

Стоилов приказва глупости!Сигурно се надява,че сме забравили как прословутия "План 2007" стана "План...кой знае кога"
Това е съставът за сезон 2006/07:----------------------------Това е съставът за сезон 2007/08:
Станислав Ангелов-----------------------------------------------Дарко Тасевски
Седрик Бардон----------------------------------------------------Седрик Бардон
Димитър Телкийски----------------------------------------------Димитър Телкийски
Ричард Еромоигбе------------------------------------------------Ричард Еромоигбе
Христо Йовов------------------------------------------------------Христо Йовов
Елин Топузаков---------------------------------------------------Елин Топузаков
Игор Томашич----------------------------------------------------Игор Томашич
Даниел Боримиров-----------------------------------------------Даниел Боримиров
Мирослав Иванов-----------------------------------------------Мирослав Иванов
Валери Домовчийски--------------------------------------------Валери Домовчийски
Лусио Вагнер-----------------------------------------------------Лусио Вагнер
Емил Ангелов----------------------------------------------------Юсеф Рабех
Живко Миланов--------------------------------------------------Живко Миланов
Георги Петков---------------------------------------------------Георги Петков
Милан Коприваров---------------------------------------------Милан Коприваров
Георги Сърмов---------------------------------------------------Георги Сърмов
Георги Иванов----------------------------------------------------Зе Соареш
Веселин Минев--------------------------------------------------Веселин Минев
Николай Димитров---------------------------------------------Николай Димитров
Божидар Митрев-----------------------------------------------Божидар Митрев
Борислав Стойчев----------------------------------------------Борислав Стойчев
Екундайо Джайеоба-------------------------------------------Екундайо Джайеоба
Мариян Огнянов-----------------------------------------------Мариян Огнянов
Николай Михайлов-------------------------------------------- Еньо Кръстовчев
Атанас Борносузов---------------------------------------------Жоаозиньо
Лъчезар Балтанов----------------------------------------------Лъчезар Балтанов
Симеон Иванов-------------------------------------------------Жеан Карлуш
Ели Зизов--------------------------------------------------------Ели Зизов
Къде са тези 10 юноши,дето щял да ги "имплантира" в отбора?Да не би да говори за "великите таланти" Стойчев(0 мача),Коприваров(0 мача),Балтанов(9 мача) и Огнянов(11 мача)?А,може би,за "Матераци"(1 мач) и Зизов(1 мач)?Или говори за Табаков(1 мач),Киров(1 мач),Генев(1 мач)...
Бла-бла--бла...Голямо "налагане на юноши" му хвърли Стоилов!Няма що!

Потребителски аватар
sMotLiO
Контакти:

Мнениеот sMotLiO » 01 ное 2011 03:34

terata написа:
sMotLiO написа:

Фактите са,че никой не го взе след големите му успехи,защото си остава един Мърляч. Никаквец. Същия като Д.Пенев. Никой не ги потърси,защото на всички им е ясно на каква основа се крепят големите им успехи и тя не е блестящите им треньорски качества. Продължавай да си живуркаш в измисления свят,слепец.
You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder

Върни се в “Архив”