dindan написа:С които топлят пиленцата,аз ти говоря за обикновенни крушки за светене
Ето ти една 300 ватова лампа за осветление. За по старите не ми помага "гуглето"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
dindan написа:С които топлят пиленцата,аз ти говоря за обикновенни крушки за светене
BLUE CHAMPIONS написа:dindan написа:С които топлят пиленцата,аз ти говоря за обикновенни крушки за светене
Ето ти една 300 ватова лампа за осветление. За по старите не ми помага "гуглето"
dindan написа:Ти у вас такива ли имаш
ruashh написа:Бахти, ама вие и времето ли местите вече! Що не вземете да ми преместите апартамента в Дружба, на некое самотно островче!?!
BLUE CHAMPIONS написа:dindan написа:Ти у вас такива ли имаш
Мислиш, че на държавата и пука какво имаш у вас и как си плащаш сметките ли?? Всички решения които взема правителството са в интерес само на държавата и нейните сметки, а не моите и твоите.
dindan написа:BLUE CHAMPIONS написа:dindan написа:Ти у вас такива ли имаш
Мислиш, че на държавата и пука какво имаш у вас и как си плащаш сметките ли?? Всички решения които взема правителството са в интерес само на държавата и нейните сметки, а не моите и твоите.
Точно затова вече ги няма по магазините
BLUE CHAMPIONS написа:Точно затова ти обеснявам,че няма смисъл от въртенето на стрелките което ни задължават да правим 2 пъти в годината, ама явно не си ми хванал мисълтаАе ше бегам да лягам,че ще ставам в 3 да местя стрелките
![]()
![]()
PFC Litex написа:barca4ever написа:трябва през цялата година да си караме по лятното часове време
Астрономическото (реалното) време е именно това, към което ще преминем тази нощ.
Предполагам знаете историята на лятното часово време?
Tribune East 1912 написа:И не забравяйте да гласувате!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта