lisynger написа:Обаче снимките на двамата тренири са жестоки![]()
![]()
Мда

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
lisynger написа:Обаче снимките на двамата тренири са жестоки![]()
![]()
miro_rz написа:tani написа:Ма те тези от Разград май се почувстаха непобедими .Да ги приземим и да им честитим новия стадион
Ще ви смълчим . Черно море ви обиха , а ние бием тях , смазахме Славия и всички останали ...... 2-0 и Гонзо е аут
Levski 1914 написа:miro_rz написа:tani написа:Ма те тези от Разград май се почувстаха непобедими .Да ги приземим и да им честитим новия стадион
Ще ви смълчим . Черно море ви обиха , а ние бием тях , смазахме Славия и всички останали ...... 2-0 и Гонзо е аут
Айде да видим как ще ни смълчите. Колкото за нашия мач с Черно Море - не помня да са ни "Обили". И е хубаво да разберете, че мач с мач не си приличат!
Levski 1914 написа:realistBG написа:5:0 за Лудогорец! Ако съдията не даде някоя измислена дузпа(стил Монтана)...иначе 3:0. До сега не срещнахте сериозни противници в това число и Литекс..по-слаби не ги бях виждал! Да не забравяме, че ЦСКА победи същия отбор с лекота 3:1 на неутрален терен!
Личи си, че си реалист...![]()
Победа за Левски 0:1
realistBG написа:
Ами ДА!Точно защото съм реалист и виждам кой отбор с какво разполага.Не се заяждам, но не виждам с тези футболисти как ще стигнете дори до второ място!Когато забуксувате разчитате на един Гаджев да вкарате случайно един гол от разтояние.Това не е нито стил на игра нито класа а плод на случайност.Като цяло усещам доста страх във вас и вие си знаете най-добре защо!
Levski 1914 написа:miro_rz написа:tani написа:
Айде да видим как ще ни смълчите. Колкото за нашия мач с Черно Море - не помня да са ни "Обили". И е хубаво да разберете, че мач с мач не си приличат!
realistBG написа:Levski 1914 написа:realistBG написа:5:0 за Лудогорец! Ако съдията не даде някоя измислена дузпа(стил Монтана)...иначе 3:0. До сега не срещнахте сериозни противници в това число и Литекс..по-слаби не ги бях виждал! Да не забравяме, че ЦСКА победи същия отбор с лекота 3:1 на неутрален терен!
Личи си, че си реалист...![]()
Победа за Левски 0:1
Ами ДА!Точно защото съм реалист и виждам кой отбор с какво разполага.Не се заяждам, но не виждам с тези футболисти как ще стигнете дори до второ място!Когато забуксувате разчитате на един Гаджев да вкарате случайно един гол от разтояние.Това не е нито стил на игра нито класа а плод на случайност.Като цяло усещам доста страх във вас и вие си знаете най-добре защо!
UltraBlue написа:lisynger написа:Обаче снимките на двамата тренири са жестоки![]()
![]()
МдаКакви закачливи погледи са хвърлили, мале мале
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 46 госта