Мнениеот raZorblade » 12 сеп 2011 01:01
Ще си позволя да пиша повече...
Защото ме боли много като ботевист от всичко това, което се случва с любимия ни тим ..
Въпросът според мен, не е дали да подава оставка , а кога и кой трябва да подаде оставка
Според мен, Хубчев вече закъснява
Остане ли до мача с Нафтата, там ни чака сигурна загуба, след което я се сети да я подаде, я не
Очаквам и Бакалов да му напомни, че в годината в която празнуваме 100-годишнина, играем трагично и целта А група се отдалечава с всеки изминал кръг...
Ако и той е забравил,по-добре да си заминават и двамата !
Все пак Бакалов е човекът, който доведе Хубчев, той му прави и селекцията....а сега Хубчев е заложник на тази "селекция" разни Киковци и Атанасовци да ни се мотат като муха без глава по терена, а такъв златен талант като Илиан Христов да е забит в шеста глуха при юношите.
Когато треньорът се дъни, трябва силен човек в ръководството, който да тропне по масата и да внесе ред и да му намекне,че така не може да продължава !
Стига с това митологизиране, че едва ли не сам бакалов е направил преврата на селския и е основал сам новия Ботев
Той бе просто лице на Промяната, нищо повече
голяма е заслугата на юристите , подготвили юридически всичко , но тях никой не ги споменава, нали
Бакалов, та Бакалов....Да се вярва сляпо само на един човек и една идеология, е пагубно !
Говори ми за стретегия оня ден....Роди се новия Стратег, дами и господа...не от Мировяне, а от Долни Воден
Интересно в стратегията му как се вписват унижението 5:1 от юношите 95 на Левски и факта ,че представителния ни отбор се вози в рейс за общо ползване, предоставен от фирма "Стойчев и син" ....през уикенда - вози футболисти, а през седмицата -вози туристи ..На седалките на които са пърдяли стринките от село докато си носят чантите с чушки и домати, сядат и нашите футболисти...
и това ако не е страховит АНТИИМИДЖ , не знам кое е !!!
За играта пък на тоя същия отбор, да не говорим !!! Доживях най-голямото УНИЖЕНИЕ, откакто ходя на мачове на Ботев, а то е поне от 25 години, да дойде някакъв си отбор на Любимец и да ни направи СМЕШНИ НЕ, А ЖАЛКИ !!! това и при селския не съм го виждал...
Сигурно от 3-те милиона бюджет не се вписват по никакъв начин 100 000 за един нов рейс или дори на старо, НО СОБСТВЕН
Или едни 500-1000 лв. за техническо оборудване на момчетата, които правят и невъзможното да предават срещите онлайн , но не винаги успяват....
Интересно в Стратегията на долноводенския стратег , не се ли вписват феновете, които желаят да гледат мачовете на любимия си отбор онлайн, когато нямат възможност да пътуват в гостуванията ни ???
Интересно, в бюджета от 3 млн , не са ли предвидили средства за закупуване на официални костюми за официалните лица, защото когато видя т.нар ни президент-сратег от Долни Воден, облечен с тениска ширпотреба и дънки неглиже, ми се повръща !
Откъде да знае човека от СЕЛО, че това да си ПРЕЗИДЕНТ на БОТЕВ изисква определен ЕТИКЕТ и линия както на поведение , така и на обличане!
представяте ли си само да видите някога президента на Барса облечен айляшката на пресконференция
ще го пукнат от ебавки...
Ама ние си я караме по селски...
Интересно в коя част от стратегията точно е цената на фланелката в клубния фен-шоп, да бъде на цена !!!! 90 !!!! лева
малката минерална вода (продавана от клуба) да е левче , а билета да се увеличи на 4 лв. Сигурно ако се класираме в А група , фланелката ще е 150 лв, билета ще е 8 лв. ,а водата - 2 лв, не знам..А ако докопаме и евротурнири , не ми се мисли....Сдружението може да обърне всичко в евро, знам ли..
Много наивници казват "аз за Ботев ще дам всичко" и двата последните си левчета, но истината е ,че тези пари не отиват за Ботев, за търтеи, които решиха ,че ще живеят на гърба на Ботев. Ако отиваха за Ботев, досега с тези пари да бяха купили още един нападател....а защо такъв все още не се осигурява на Хубчев, за мен е пълна загадка !!!
Момчета и момичета, ботевисти, осъзнайте истината вече, че шайка СЕЛСКИ измекяри, които се намират в УС на Сдружението отново решиха ,че могат да печелят на гърба на БОТЕВ, яхнали вълната на еуфорията !
Но тази еуфория , слава богу, взе да свършва и хората искат да усетят промяната и наяве !
Ако си спомняте, в договора между АД-то и Сдружението е записано,че всички приходи от билети, търговски и фен -артикули, са за Сдружението, а в Сдруженеито има алчни хорица, дами и господа
Които са решили,че ще се пенсионират в Сдружението на заплата от Сдружението, тоест с моите и вашите пари, които даваме всеки уикенд на Колежа !
Тотална , пълна и абсолютна управленска несъстоятелност цари в момента в клуба ни и ви казвам,че проблемите ни са много по-дълбоки , а Хубчев е само една малка част от проблема...той е видимата страна на проблема, защото резултата от неадекватните му треньорски действия, се ВИЖДА и го виждаме всички
Другото, невидимото, което се случва в т.нар. "кухня" , е по-страшното ...а там ставам такива неща, които ме карат да съм сериозно притеснен за бъдещето ни и ме карат да се срамувам,.че съм ботевист, затова ,че отново ..толкова скоро след Селския, други решиха отново да НИ ЛЪЖАТ !
бакалов твърди,че атаките срещу него били персонални....
Ами, да, точно такива са , пероснални..
Защото това да си на върха на пирамидата, означава да носиш тежък товар и отговорност ..да взимаш тежки управлненски и мениджърски решения..
Когато видиш ,че не се справяш, да предадеш мисията на друг , в името на Ботев...
За съжаление обаче, Бакалов не е човек , който ще си тръгне сам, поради същата причина, поради която не си тръгна и лицето Христолофф....
Да сте го чули да излезе и да каже нещо , след лошите ни мачове и неубедителни игри ..да каже нещо на феновете, които точно сега искат да чуят отговори ?!? крие се като мишок зад гърба на треньора и зад някакви въображаеми стратегии !
чакат ни още много бурни и тежки моменти, докато наистина намерим себе си и мястото си в джунглата,наречена Бг футбол
аз за себе си съм напълно убеден, че не желая Бакалов да е президент и ръководител на Ботев, не желая и Хубчев да е треньор
Заради заслугите си към клуба мачовете и головете , които е вкарал , Бакалов заслужава да бъде "Почетен президент" , дори и на заплата, но без управленски функции..
Вижте само както съпоставка какво прави един Лудогорец !
работи ПРОФЕСИОНАЛНО, защото начело има широкоскроен човек с визия за нещата и за бъдещето...започна ремонт на стадиона лятото, скоро ще е готов.. Нашите стратези ще го започват тепърва..и това е най-малкото...
Уж сме богат клуб, а събрахме бабериците, това е по-лошото....
Събираме играчи свободни агенти...това да ви е познато отнякъде
Краен съм в мнението си, но предпочитам да е така....
Който предава ИДЕЯТА БОТЕВ си отваря фронт за война със всеки, който обича БОТЕВ, повече от собственото си благосъстояние и парите....
Дори и Бакалов да иска силен Ботев , факт е ,че той не може да го направи..да искаш и да можеш , са различни неща....
От добър футболист рядко става добър ръководител...
искам доказани мениджъри..мениджърски екип даже, но не и бивши футболисти с кухи лейки
Категорично и Бакалов и Хубчев са твърде ниска летва за Ботев и колкото по-рано нямат нищо общо с клуба ни, толкова по-добре !
Анкетата трябва е дали да си тръгнат бакалов и хубчев, дали само бакалов или само хубчев....
но едно е сигурно, някой трябва да си отиде, защото този срам ни го докараха именно те
САМО БОТЕВ !
Слушането на спортно шоу Гьон(сурат) по радио (гове)Дарик Ви обижда като слушател, ако не сте от заслепените от синьо-червената мъгла....