Champions League (2011-2012)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Frankie Lampard
- Контакти:
Re: Champions League (2011-2012)
Подкрепям ЦСКА по принцип ... И аз искам Литекс да играе в групите на ШЛ, ама няма да стане ... Просто са много слаби ... ЦСКА в момента е единствения български отбор, който може да играе в групите на ШЛ. 
-
lothar_matthaus
Madridist написа:[Барса ще наруши традициите и ще дублира титлата си, ако вземе сносен нападател
хех, че по-сносно от Вия и Педро може ли да предложиш. За Меси да не говорим
Меси не е типичен нападател и Педро също. Фалкау И другия го го подариха на Интер, че и 30 и кусур милиона им дадоха, за да го вземат.[/quote]
Кой Фалкау са подарили Барселона на Интер
Madridist написа:hajitsu написа:Усещам, че Порто ще направят фурор и може да стигнат полуфинал, ако не и финал!![]()
Все пак, ще бъде наистина интересно. Ученикът на Жозе върви по стъпките му, едната година - ЛЕ, другата, защо не - ШЛ
Защото ученика на Жозе не е толкова добър и защото Порто не са толкова силни! Браво за успеха на португалците, но в крайна сметка нека да не забарвяме, че Порто игра в турнир, където не участваха Барса, Реал, МЮ и Челси...
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]
Santiago Munezz написа:Да щом все още не са в груповата фаза.Но нека коментираме по-темата а не разни фантазмагории за БГ шампиона.
На главната страница има информация и за квалификациите, така че точно по темата си пиша.
megan fox написа:Не бъди толкова черноглед, Франки. Не знам дали симпатизираш на Бг отбор и ако да, то на кого, но в крайна сметка Литекс са българският участник в квалификациите на ШЛ и ние като българи трябва да им пожелаем късмет! Аз лично ще стискам палци на оранжевите от Ловеч и дано да имат малко късмет при жребиите!
Недей,че сега Сантяго Мунез ще ти се скара
Frankie Lampard написа:Подкрепям ЦСКА по принцип ... И аз искам Литекс да играе в групите на ШЛ, ама няма да стане ... Просто са много слаби ... ЦСКА в момента е единствения български отбор, който може да играе в групите на ШЛ.
Не знам дали си разбрал, аз от Бг футбол не се вълнувам и съм безпристрастен. Имам някакви симпатии към Черно Море, Берое и Пирин, но те се дължат най-вече на това, че не харесвам столичните клубове и авантите, които получават!
Та абсолютно безпристрастно мога да ти кажа, че в момента нямаме отбор, който да влезе в групите на ШЛ! В последният квалификационен кръг няма да сме поставени, а нито един наш отбор не може да победи едни Рейнджърс примерно! Дори и на наш терен да изкопчим Х, то на Айброкс Литекс ще бъдат размазани с много, както и всеки друг наш роден отбор! - това е горчивата действителност.
Последна промяна от megan fox на 30 май 2011 22:53, променено общо 2 пъти.
- Santiago Munezz
- Контакти:
За кво да му се карам бе,той човека е пожелал късмет на Литекс и каза,че ще им стиска палци,не пише разни фантазмагории как щели да играят 1/8 финал в ШЛ.

[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]
- manutd legeng
- Контакти:
[quote="JohnnieWalker"]Имам силни подозрения, че ШЛ ще спечели Реал или Байерн, но ....[/quote
Наистина,много ти е подозрителна мисълта,ама много....
Наистина,много ти е подозрителна мисълта,ама много....
JohnnieWalker написа:Имам силни подозрения, че ШЛ ще спечели Реал или Байерн, но ....
съгласен съм с прогнозата ти за Байерн.
финала е: МАН.ЮН.-БАЙЕРН-2:3 с хеттрик на Бербатов
между другото фен съм на Юнайтед и по не харесвам Байерн,но много ми се иска това да се случи и БЕРБА да натрие носа на изкуфялия вече Фергюсън.
Eminem написа:megan fox написа:Не бъди толкова черноглед, Франки. Не знам дали симпатизираш на Бг отбор и ако да, то на кого, но в крайна сметка Литекс са българският участник в квалификациите на ШЛ и ние като българи трябва да им пожелаем късмет! Аз лично ще стискам палци на оранжевите от Ловеч и дано да имат малко късмет при жребиите!
Недей,че сега Сантяго Мунез ще ти се скара
Предполагам си забелязал, че не ми дреме кой се опитва да ми се кара и за какво...
А и докато Литекс не отпаднат от квалификациите за ШЛ (а това е темата за ШЛ и квалификациите са част от турнира) можем спокойно да говорим за оранжевите тук в тази тема! На който не му харесва да не чете!
Santiago Munezz написа:За кво да му се карам бе,той човека е пожелал късмет на Литекс и каза,че ще им стиска палци,не пише разни фантазмагории как щели да играят 1/8 финал в ШЛ.![]()
![]()
Гарантирай ми,че няма да играят и ще се извиня.